Consulting-Engineering_Header

Konsulta

Transformoni idenë tuaj në një produkt të jashtëzakonshëm
Një nga asetet më të mëdha të ALUMIL janë burimet njerzore të tijj dhe niveli i lartë i shërbimit që ofron në çdo kohë. Një rezultat i suksesshëm fillon me shkëmbimin e ideve midis klientit dhe përfaqësuesve tanë të specializuar dhe inxhinierëve të zyrave të mbeshtetjes teknike.

Me ne ju merrni produkte alumini të avancuara, si dhe shërbime të nivelit të lartë.

ALUMIL ofron:
 • Prezencë të fuqishme në tregun evropian, me pika shërbimi me personel inxhinierësh dhe konsulentë me përvojë dhe teknikisht të kualifikuar, gjithmonë në shërbim të klientit për çfarë mund të ketë nevojë.
 • Një suport teknik me personel me inxhinierë me përvojë, për të këshilluar në fazën e projektimit, për të rekomanduar dhe gjetur zgjidhje në të gjitha fazat e procesit dhe për çdo kërkesë të produktit.
 • Pika të shumëfishta të prodhimit me departamente të veçanta për përpunim shtesë në të njëjtat objekte, si dhe zyrë shërbimi ndaj klientit , duke e bërë ALUMIL-in një one-stop-shop .
 • Një sistem i azhurnuar i sigurimit të kontrollit të cilësisë që garanton cilësinë e shërbimeve tona.
 • Një rrjet fleksibël shpërndarës i cili siguron dërgimin më të shpejtë dhe më të sigurt të produkteve për klientët tanë për ofrimin e përpiktë.
Engineer working on a blueprint using a tablet computer

Optimizim

Diskutoni me konsulentët tanë teknikë dhe sigurohuni që të keni:
 • Vizatimet në .dëg, .dxf ose .pdf me sipërfaqe të dukshme të gjeometrisë së dëshiruar
 • Aliazhi i dëshiruar, gjatësia përfundimtare
 • Trajtimet dhe makinacionet e dëshiruara sipërfaqësore
 • Udhëzimet e paketimit dhe volumi i vlerësuar vjetor
Stafi ynë i mbështetjes së produktit do të shqyrtojë me kujdes idenë tuaj për çdo pengesë teknike duke ju ardhur në ndihmë me përmirësimet e nevojshme për rendiment optimal dhe lehtësi prodhimi. Qëllimi ynë është që të jemi një "ndalesë e vetme" në aspektin e aftësive prodhuese dhe shpërndarëse

Printim 3D

Për lehtësi më të madhe të konsumatorëve në fazën e zhvillimit të produkteve të reja, ne mund të ofrojmë mostrat e profileve përmes seminarit të printimit 3-D në hapësirat tona përmes:
 • Kontrollit se profili i projektuar është i përputhshëm me profilet dhe komponentët e tjerë
 • Printimi i objekteve 3-D deri në 300 x 300 mm dhe me lartësi maksimale prej 450 mm
 • Precizion dimensional prej +/- 0,3 mm
 • Shtypja në PLA, një material i biodegradueshëm, miqësor me mjedisin
Closeup of 3D printer printing

Keni nevojë për një konsultim?

Shpresojmë që të dëgjojmë nga ju. Nëse keni ndonjë pyetje ose ndonjë kërkesë që dëshironi të përshkruani, ju lutemi krijoni një çështje të re dhe ne do t'ju japim ndihmën që ju nevojitet.

Fillo Ketu