Consulting-Engineering_Header

Tehnička Podrška

Transformišite svoju ideju u izuzetan proizvod
Jedan od ALUMIL-ovih najvažnijih resursa su njegovi zaposleni i visok nivo usluga koji pružaju u svakom trenutku. Uspješan rezultat počinje razmjenom ideja između kupca i naših specijalizovanih predstavnika i inženjera iz back office-a.

Sa nama dobijate vrhunske aluminijske proizvode, kao i vrhunske usluge.

ALUMIL nudi:
  • Jako prisustvo na evropskom tržištu, sa servisnim punktovima gdje su iskusni i tehnički kvalifikovani inženjeri, uvijek na usluzi klijentu.
  • Back-office opremljen iskusnim inženjerima, koji mogu dati savjete u fazi projektovanja, preporučuti i pronaći rješenja u svim fazama procesa i za svaki zahtjev proizvoda.
  • Višestruke proizvodne tačke sa odvojenim odjeljenjima za dodatnu obradu u istim objektima, kao i efikasne call centre, čime je ALUMIL postao "sva kupovina na jednom mjestu".
  • Najsavremeniji sistem kontrole kvaliteta koji garantuje kvalitet naših usluga.
  • Fleksibilna distributivna mreža koja osigurava najbrže i najsigurnije otpremanje proizvoda našim kupcima za punu isporuku.
Engineer working on a blueprint using a tablet computer

Optimizacija

Razgovarajte sa našim tehničkim konsultantima i pokušajte da priložite sledeće:

  • Crteži u .dwg, .dxf ili .pdf sa vidljivim površinama željene geometrije
  • Željena legura, konačna dužina
  • Željenu završnu i mašinsku obradu
  • Uputstvo za pakovanje i procjenjene godišnje potrebe (u tonama ili metrima)

Naše iskusne kolege iz tehničke podrške pažljivo će proučiti vaš zahtjev i ukoliko imaju potrebu za dodatnim tehničkim pojašnjenjima vratiće se sa potrebnim poboljšanjima za optimalnu ekstruziju i jednostavnost proizvodnje.

Naš cilj je da imamo ""sve na jednom mestu"" u pogledu proizvodnje i mogućnosti isporuke.

3D Štampanje

Još jedan korak dalje, u nastojanju da povećamo stepen prilagodljivosti možemo Vam pružiti oblik profila pomoću 3D štampača. Ova opcija može da uštedi finansijske resurse i vrijeme na razvoju vašeg proizvoda. Maksimalna veličina uzorka od 300x300x450 mm i tolerancija od +/- 0,3 mm osiguravaju da prije nego što krenemo u ekstruziju, geometrija odgovara potrebama sistema sa drugim profilima i priborom. Modeli su proizvedeni od PLA (Polylactic Acid), ekološki prihvatljivog, biorazgradivog materijala.
Closeup of 3D printer printing

Treba vam konsultacija?

Sa zadovoljstvom ćemo vas saslušati. Ako imate upit koji nam želite predstaviti  ili pitanje o uslugama koje nudimo, mi ćemo vam pružiti potrebnu pomoć.

Počnite ovdje