Consulting-Engineering_Header

Inženjersko savetovanje

Pretvorite vašu ideju u izuzetan proizvod
Jedan od najvećih ALUMILovih potencijala su zaposleni i visok nivo usluge koju pruža u svakom trenutku. Uspešni rezultat započinje razmenom ideja između kupca i naših specijaliziranih predstavnika i inženjera.

Sa nama ste dobili najsavremenije aluminijumske proizvode, kao i vrhunske usluge.

ALUMIL nudi:
  • Snažnau prisutnost na evropskom tržištu, sa servisnim mestima na kojima su angažovani iskusni i tehnički kvalifikovani konsultantski inženjeri, uvek na usluzi klijenta koji on ili ona možda trebaju.
  • Back-office osoblje sa iskusnim inženjerima, savetovanje u fazi projektovanja, preporuka i pronalaženje rešenja u svim fazama procesa i za svaki zahtev proizvoda.
  • Više proizvodnih tačaka sa posebnim sektorima za dodatnu obradu u istim objektima, kao i efikasne pozivne centre, čime ALUMIL postaje one-stop-shop.
  • Ažuriran sistem kontrole kvaliteta koji garantuje kvalitet naših usluga.
  • Fleksibilna distributivna mreža koja obezbeđuje najbržu i najsigurniju otpremu proizvoda našim kupcima za pravovremenu isporuku.
Engineer working on a blueprint using a tablet computer

Optimizacija

Razgovarajte sa našim tehničkim konsultantima i pokušajte da priložite sledeće:

  • Crteži u .dwg, .dxf ili .pdf sa vidljivim površinama željene geometrije
  • Željena legura, konačna dužina
  • Željenu završnu i mašinsku obradu
  • Uputstvo za pakovanje i procenjene godišnje potrebe (u tonama ili metrima)

Naše iskusne kolege iz tehničke podrške pažljivo će proučiti vaš zahtev i ukoliko imaju potrbu za dodatnim tehničkim pojašnjenjima i vratiti će se sa potrebnim poboljšanjima za optimalnu ekstruziju i jednostavnost proizvodnje.

Naš cilj je da imamo ""sve na jednom mestu"" u pogledu proizvodnje i mogućnosti isporuke.

3D štampa

Još jedan korak dalje, u nastojanju da povećamo stepen prilagodljivosti možemo Vam pružiti oblik profila pomoću 3D štampača. Ova opcija može da uštedi finansijske resurse i vreme na razvoju vašeg proizvoda. Maksimalna veličina uzorka od 300x300x450 mm i tolerancija od +/- 0,3 mm osiguravaju da pre nego što krenemo u ekstruziju, geometrija odgovara potrebama sistema sa drugim profilima i priborom. Modeli su proizvedeni od PLA (Polylactic Acid), ekološki prihvatljivog, biorazgradivog materijala.
Closeup of 3D printer printing

Potrebna Vam je konsultacija?

Radujemo se da Vas čujemo. Ako imate bilo koji upit koji želite da opišete ili pitanje o usluzi koju pružamo, molimo Vas otvorite novi zahtev, i mi ćemo Vam dati pomoć koja Vam je potrebna.

Počnite Οvde