Metron | Engineering for life

metron

Profil Kompanie

Besueshmëria si Kompani, si Njerëz dhe Produkt

Besueshmëria si Kompani, si Njerëz dhe Produkt
Ideja e krijimit të një kompanie automatizimi ka lindur në vitin 1988 nga një grup inxhinierësh që punonin për kompaninë e ndërtimit "Horizon". Në atë kohë, Horizon ishte përgjegjës për ndërtimin e një qendre të kontrollit të makinave që kishte dyer automatike për ndërtesat si pjesë e specifikimeve të projektit. Kostoja e tyre në rritje  stimuloi këtë grup inxhinierësh për të prodhuar në dyert e tyre automatike për ndërtesat e thjeshta nga zeroja duke u nisur nga vetëbesimi dhe mentaliteti i tyre me moton: "Po, mundemi".

Selia e Metrorit është e vendosur në Serres, zonën industriale në Greqi, në një sipërfaqe private prej 36,000 m2, 15,000 m2 të objekteve prodhuese plus një shtesë prej 1,000 m2 të zyrave të administratës, ndërtesat e kërkim, zhvillimit dhe trajnimit.