about-header

Në lidhje me

Ne i ndihmojmë klientët tanë të transformojnë idenë e tyre në një produkt.
ALUMIL S.A. u themelua në Greqi në vitin 1988 dhe që atëherë vepron në më shumë se 60 vende që shërbejnë si konsumatorë globalë ashtu edhe lokalë. Me 30 vjet përvojë dhe pajisje të përparuara të prodhimit të integruar vertikalisht, ALUMIL është grupi më i madh i ekstrudimit të aluminit në Evropën Juglindore. Ekspertiza jonë ka ndihmuar shumë nga klientët tanë të dizenjojnë, zhvillojnë, përmirësojnë dhe në fund të fillojnë produktin e tyre. Përkushtimi i ekipit tonë siguron profilet e aluminit të ekstruduara me porosi, prodhuar sipas specifikimeve tuaja ekzakte dhe dorëzohen gjithmonë në kohë.

ALUMIL qëndron për kompletimin e ciklit gjithëpërfshirës të prodhimit të aluminit: ekstrudim, lyerje me pudër, anodizim, përpunim mekanik CNC, paketimin, ruajtjen dhe shpërndarjen. Çdo gjë nga një dorë, me cilësi premium.

Filialet