Extrusion_Header

Ekstrudim

ALUMIL S.A. u themelua në Greqi në vitin 1988 dhe që atëherë vepron në më shumë se 60 vende që shërbejnë si konsumatorë globalë ashtu edhe lokalë.
Me 30 vjet përvojë Alumil themeluar si grupi më i madh i ekstrudimit të aluminit në Evropën Juglindore. Strukturat industriale të Alumil përfshijnë 11 linja ekstrudimi alumini nga 1350 MT në 4000MT dhe kapaciteti vjetor arrin 80.000 ton. Fillimi i ekstrudimit nuk është asgjë tjetër veçse, lëndë e parë. Materialet e ndryshme quhen aliazhe dhe përbëhen nga përbërës të ndryshëm kimikë. Zgjedhja e aliazhit të duhur është e rëndësishme sepse ndikon në shumë nga karakteristikat e aluminit: formueshmëria, forca elastike, opsionet e trajtimit të sipërfaqes, përpunimi mekanik dhe përçueshmëria elektrike. Aftësitë profesionale të departamentit tonë të shitjes dhe inxhinierëve të profileve janë në shërbimin tuaj. Gama jonë e gjerë e aliazheve dhe temperave do t'i japë produktit tuaj vetitë e specifikuara. Aliazhet dhe temperat e mundshme janë të renditura më poshtë. Përveç kësaj ne paraqesim vetitë mekanike të çdo njësie të përcaktuar nga EN-755-02. Tolerancat dimensionale përcaktohen nga normat evropiane EN-755-09 dhe EN-12020, por nëse dëshironi, ne mund të pajtohemi me toleranca të veçanta në dimensione shumë të rëndësishme.
Hollow extruded aluminium profiles

Vetitë e profileve dhe lidhjeve të temperuara të ekstruduara