Extrusion_Header

Extrudare

ALUMIL S.A. a fost fondata in Grecia in anul 1988 si, de atunci, si-a dezvoltat o prezenta in peste 60 de tari, lucrand atat cu clienti locali, cat si cu clienti internationali.
Cu mai bine de 30 de ani experienta, Alumil a devenit cel mai mare grup de extrudare al aluminiului din sud-estul Europei. Capabilitatile industriale ale Alumil includ 11 linii de extrudare a aluminiului, de la 1350 MT pana la 4000 MT si o capacitate anuala ce ajunge la 80.000 tone. Procesul de extrudare incepe de la materia prima. Diferite materiale sunt numite aliaje si contin diverse componente chimice. Alegerea aliajului potrivit este important, deoarece influenteaza multe din caracteristicile aluminiului: formabilitatea, rezistenta la tractiune, optiunile de tratament ale suprafetelor, automatizarile si conductibilitatea electrica. Aptitudinile profesionale ale departamentului nostru de vanzari, precum si ale celui tehnic, va sunt puse la dispozitie. Gama noastra de materiale, in combinatie cu temperarea potrivita, va rezulta in produsul cu caracterisiticile pe care vi le doriti. Aliajele disponibile sunt listate mai jos.
Mai mult decat atat, va prezentam caracteristicile mecanice ale fiecaruia, determinate de EN-755-02. Tolerantele dimensionale sunt determinate de standardele europene EN-755-09 si EN12020, dar la solicitarea dumneavoastra putem sa ne punem de acord asupra dimensiunilor foarte importante.
Hollow extruded aluminium profiles

Proprietati ale aliajelor extrudate