Quality-Control-header

Trasabilitate & Controlul Calitatii

Quality-Control

Controlul Calitatii

In efortul sau de a furniza produse functionale, proiectate perfect, ALUMIL se asigura ca sustine fiecare etapa a procesului de productie cu cele mai avansate metode de control al calitatii. Punctual:
  • in fiecare sectiune, procedurile sunt aplicate bazat pe cea mai recenta certificare a calitatii (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS)
  • actualizare continua a instrumentelor de masurare si calibrarea tuturor configuratiilor de control - senzori
  • asigurarea calitatii aliajelor - certificare pentru compozitia chimica
  • analiza statistica si trasabilitatea datelor provenite din fiecare punct de control al calitatii
  • laboratoare pentru testare (vopsirea in camp electrostatic)
  • filosofia noastra privind furnizarea solutiilor optime pentru clientii nostri, a echipamentului de ultima eneratie si instruirea continua a angajatilor duc la minimizarea erorilor si defectelor tehnice, precum si la eliminarea accidentelor.

Trasabilitate: asigurarea calitatii

Principalul motiv pentru care ALUMIL a depus asa mult efort in dezvolarea unor fabrici complet autonome, capabile de a produce orice din sfera aluminiului, este, practic: TRASABILITATEA.

Multumita sistemului nostru avansat de manevrare si gestionare a manterialului si al sistemului nostru ERP, suntem la curent cu fiecare aspect al procesului nostru de productie si putem aduce imbunatatiri continue.

Mai mult decat atat, putem preveni la timp orice situatie ce ar putea interveni si putem adopta un sistem de urmarire eficient din momentul productiei sau achizitionarii si pana la livrarea finala. Asa putem asigura calitatea garantata clientilor nostri, in fiecare zi.

assembly line