Logistics_Header

Logistica & depozitare

Οur advanced International Logistics Center and our various warehouses across the globe are able to serve the markets effectively, wherever & whenever
Distribution warehouse shelves with aluminium profiles
Depozitele noastre sunt gestionate de un sistem modern de gestionare a depozitelor, ce este conectat interactiv la sistemul IT central al companiei si coordoneaza toate depozitele grupului, de pe intreg globul.

Centrul nostru international de logistica si depozitele noastre de pe intreg mapamondul sunt capabile sa deserveasca piețele internațional în mod eficient, oricând și oricum.
Amplasarea geografica strategica a  fabricilor noastre, in bazinul Mediteranei si la intersectia statelor estice si vestice, reprezinta un avantaj competitiv important, accentuand eficienta procesului nostru de distributie. Accesul nostru rapid la porturile internationale asigura livrari rapide si transporturi fara cusur. Alegem cu mare atentie partenerii nostri pentru transport, precum si cele mai bune solutii logistice pentru clientii nostri.

Nu in ultimul rand, sistemul nostru informational avansat gestioneaza monitorizarea sistematica a tuturor proceselor, de la importul materialului brut, pana la produsul final. Asadar, cu noi nu se iroseste nimic.