Extrusion_Header
Me 30 vjet përvojë Alumil themeluar si grupi më i madh i ekstrudimit të aluminit në Evropën Juglindore. Strukturat industriale të Alumil përfshijnë 11 linja ekstrudimi alumini nga 1350 MT në 4000MT dhe kapaciteti vjetor arrin 80.000 ton. Fillimi i ekstrudimit nuk është asgjë tjetër veçse, lëndë e parë. Materialet e ndryshme quhen aliazhe dhe përbëhen nga përbërës të ndryshëm kimikë. Zgjedhja e aliazhit të duhur është e rëndësishme sepse ndikon në shumë nga karakteristikat e aluminit: formueshmëria, forca elastike, opsionet e trajtimit të sipërfaqes, përpunimi mekanik dhe përçueshmëria elektrike. Aftësitë profesionale të departamentit tonë të shitjes dhe inxhinierëve të profileve janë në shërbimin tuaj. Gama jonë e gjerë e aliazheve dhe temperave do t'i japë produktit tuaj vetitë e specifikuara. Aliazhet dhe temperat e mundshme janë të renditura më poshtë. Përveç kësaj ne paraqesim vetitë mekanike të çdo njësie të përcaktuar nga EN-755-02. Tolerancat dimensionale përcaktohen nga normat evropiane EN-755-09 dhe EN-12020, por nëse dëshironi, ne mund të pajtohemi me toleranca të veçanta në dimensione shumë të rëndësishme.
Hollow extruded aluminium profiles

Vetitë e profileve dhe lidhjeve të temperuara të ekstruduara

Kompozimi Kimik

Published on Tet 17, 2018, 12:02 e pasdites by Vassia Arka2
DownloadKompozimi Kimik (pdf) 224 KB