romania-header

Rumani

Horizontal painting and drying of aluminum profiles

Lyerje me pudër

1 Lyerje me Pudër

 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 12,000 ton
  Finiturat:
 • Grafik RAL
 • Tekstur - Metalike
 • Antibakterial - Special

Certifikatat e kualitetit:

 • Qualicoat
 • GSB
 • Klasa bregdetare

Gjatësia maksimale e profilit: 7 metra

Lyerja me pudër ALUMIL është e garantuar me vulat maksimale të cilësisë evropiane si QUALICOAT, GSB & SEA-SIDE, që vërtetojnë dhe sigurojnë cilësinë e të gjithë procesit. Për më tepër, linjat e prodhimit Alumil drejtojnë një sistem të menaxhimit të gjelbër që eliminon substancat toksike (pluhurat, kimikatet) dhe redukton konsumin e ujit, duke qenë plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual mjedisor.

Bashkim I poliamideve izoluese

1 Makineri Bashkimi Profilesh
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 5,000 ton
Distribution warehouse shelves with aluminium profiles
A worker is checking the aluminium profiles

Linjat e imitimit prej druri dhe efekteve të ngjyrave speciale

1 Impiant Imitimi druri
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 1000 ton