DSC_3117x-header

Shqipëri

Horizontal Powder Coating Line for Aluminum Profiles

Ekstrudim

1 Presa Ekstrudimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 10,000 ton
 • 1.500 matrica
 • Ekstrudim sipas Standardeve Evropiane EN
 • Trajtimi me nxehje sipas standardeve evropiane

Lyerje me pudër

1 Lyerje me Pudër

 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 12,000 ton
  Finiturat:
 • Grafik RAL
 • Tekstur - Metalike
 • Antibakterial - Special

Certifikatat e kualitetit:

 • Qualicoat
 • GSB
 • Klasa bregdetare

Gjatësia maksimale e profilit: 7 metra

Lyerja me pudër ALUMIL është e garantuar me vulat maksimale të cilësisë evropiane si QUALICOAT, GSB & SEA-SIDE, që vërtetojnë dhe sigurojnë cilësinë e të gjithë procesit. Për më tepër, linjat e prodhimit Alumil drejtojnë një sistem të menaxhimit të gjelbër që eliminon substancat toksike (pluhurat, kimikatet) dhe redukton konsumin e ujit, duke qenë plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual mjedisor.

Conveyor Belt for aluminium profiles
DSC_3091c

Bashkim I poliamideve Izoluese

1 Impiant bashkimi Profilesh
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 3.200 ton

Perpunim Mekanik

10 Presa shpimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 300,000 copë
Workshop for the production of aluminum profiles
DSC_3026f

Linjat e imitimit prej druri dhe efekteve të ngjyrave speciale

1 Impiant imitimi i drurit
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 1000 ton