greece-header

Greqi

Foundry for aluminium billets

Linja e Ekstrudimit

7 Presa Ekstrudimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 72,000 ton
 • 20.000 matrica
 • Certifikata cilësie: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 dhe OHSAS 18001: 2008
 • Ekstrudim sipas Standardeve Evropiane EN
 • Trajtimi me nxehje sipas standardeve evropiane

Linja e Lyerjes me pudër

2 Impiante të lyerjes me pudër

 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 17,000 ton
  Finiturat:
 • Grafik RAL
 • Teksturë - Metalike
 • Antibakterial - Special
 • Efekti i drurit

Certifikatat e kualitetit:

 • Qualicoat
 • GSB
 • Qualideco
 • Klasa bregdetare

Gjatësia maksimale e profilit: 7,2 metra

Lyerja me pudër ALUMIL është e garantuar me vulat maksimale evropiane të cilësisë si QUALICOAT, GSB & SEA-SIDE CLASS, që vërtetojnë dhe sigurojnë cilësinë e të gjithë procesit. Për më tepër, linjat e prodhimit Alumil drejtojnë një sistem të menaxhimit të gjelbër që eliminon substancat toksike (pluhurat, kimikatet) dhe redukton konsumin e ujit, duke qenë plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual mjedisor.

Vertical Powder Coating Line
greece-6

Impianti I Anodizimit

3 Impiant anodizimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 22,000 Ton
 • 27 ngjyra dhe opsione strukturash
 • Gjatësia maksimale e profilit: 7,4 metra
 • Shtresë Anodizimi deri në 25microns
Certifikatat e kualitetit:
 • Qualanod
Në përputhje me kërkesat e:
 • ISO 9001: 2008,
 • ISO 14001: 2004
 • OHSAS 18001: 2008.8

Fonderia për prodhimin e lingotave të Aluminit

2 Impiante Fonderi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 80,000 ton
 • Riciklimi i pakufizuar i aluminit
 • Impianti i rishkrirjes
 • Mundësia e aliazheve të personalizuara
 • Diametrat e xhamave: 152mm, 178mm, 203mm, 254mm
aluminium profile extrusion line
greece-7

Bashkimi I Poliamideve termoizolues

Makineri për montimin e profileve
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 17,000 ton

Linja e prodhimit të aksesorëve

1 Impiant Prodhimi aksesorwsh
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 13,000,000 Copë
Anodizing Plant for Profiles
Assembling Lines of Accessories

Linjat e imitimit prej druri dhe efekteve të ngjyrave speciale

1 Impiant imitimi tw drurit
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 1000 ton

Përpunimi Mekanik

30 Presa shpimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 1.000.000 copë
7 makineri CNC
Bandsaw for cutting aluminium