serbia-header

Serbi

Extrusion Press

Ekstrudim

2 Presa Ekstrudimi
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 20,000 ton
 • 2.000 matrica
 • Certifikata cilësisie: ISO 9001: 2008
 • Ekstrudim sipas Standardeve Evropiane EN
 • Trajtim me nxehje sipas standardeve evropiane

Lyerje me pudër

1 Lyerje me Pudër

 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 12,000 ton
  Finiturat:
 • Grafik RAL
 • Tekstur - Metalike
 • Antibakterial - Special

Certifikatat e kualitetit:

 • Qualicoat
 • GSB
 • Klasa bregdetare

Gjatësia maksimale e profilit: 7 metra

Lyerja me pudër ALUMIL është e garantuar me vulat maksimale të cilësisë evropiane si QUALICOAT, GSB & SEA-SIDE, që vërtetojnë dhe sigurojnë cilësinë e të gjithë procesit. Për më tepër, linjat e prodhimit Alumil drejtojnë një sistem të menaxhimit të gjelbër që eliminon substancat toksike (pluhurat, kimikatet) dhe redukton konsumin e ujit, duke qenë plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual mjedisor.

People working on production line
A man working on assembling thermal break profiles

Bashkim I poliamideve

2 Makineri për bashkimin e profileve
 • Kapaciteti vjetor i prodhimit 8,000 ton