internal-header

Paketim I brendshem

 • PROFILE TE ZHVESHURA
  Profilet janë të grumbulluara sëbashku me asnjë ndarje të brendshme midis tyre. Ne rekomandojmë këtë lloj paketimi vetëm për profilet e përfundimit të mullirit.
 • NDARJA E SHTRESAVE TE LETRËS
  Letra e hollë në mes të rreshtave përdoret për të shmangur fërkimin midis shufrave të aluminit gjatë transportit.
 • LETER SHTRESORE
  Letra e hollë ndërthur bare alumini për të siguruar mbrojtje shtesë të sipërfaqes kritike të shufrave alumini.
 • PROFILI I MBESHTJELLUR
  Një ose më shumë shufra janë të mbështjellë me letër krepi (ose najloni). Ne vendosim fletë të hollë që shkrihet midis shufrave për të siguruar mbrojtje shtesë nga fërkimi.
 • SHTRESE KARTONI
  Ofron mbrojtje horizontale në mes të shtresave të një pakete. (Distanca midis shiritave të kartonave është në doren e paketuesve)

Informacion Shtesë

 • RUAJTJA
  Profilet e aluminit pa trajtim sipërfaqësor duhet të ruhen në një vend të thatë ku temperatura është mjaft e ngrohtë për të shmangur kondensimin që mund të çojë në korrozion të profileve.
 • Dëmet e transportit
  Klienti duhet të raportojë menjëherë çdo dëm të dukshëm që mund të shihet si i ndodhur gjatë transportit. Ky njoftim duhet të shënohet në dokumentet e dorëzimit në përputhje me rrethanat

Materiale për paketim të brendshëm

 • Letër e hollë
 • Leterkrepi dhe najloni për mbështjellje
 • Shirita kartoni