external-header

Paketimi I jashtem

 • RRIPAT PREJ DRURI
  Bërë nga blloqe druri 8X10cm në bazë të paketës, fletë prej druri 2X9cm anësore dhe 2X18 dru në anën e sipërme të secilës pako të siguruara me rrip çeliku. Në këtë mënyrë ne arrijmë stabilitetin e paketës dhe mbrojtjen e tij gjatë transportimit nga kontakti me pakot e tjera
 • KUTIA KARTONI
  Kartoni është mbështjellë rreth paketës për mbrojtje gjatë transportit dhe mbrojtjes nga pluhuri gjatë ruajtjes. Dimensionet e kartonit janë 107X340cm. Skajet e hapura të paketës janë standarde në profilin e palosur, pasi ato mbrojnë profilet nga përqendrimi i lagështisë.
 • MBESHTJELL PLASTIKE
  Paketa mbështillet me najlon (4 anët dhe skajet) për mbrojtje nga lagështia dhe pluhuri. Rekomandohet për dërgesa jashtë shtetit.
 • Paleta e drurit në mes të paketës (Paleta druri nën pako-centered)
  Përbëhet nga 2X9X300cm bordet e vendosur mbi blloqet në bazën e paketës. Siguroni stabilitet dhe mbrojtje të paketës gjatë transportit me pirun.
 • MBESHTJELL FILMI
  Paketa është e mbështjellur perreth me film te terhequr (4 anët) për mbrojtje nga lagështia, pluhuri dhe për të siguruar stabilitet më të mirë. Në këtë mënyrë shmangim fërkimin midis shufrave të aluminit gjatë transportit.

Materialet per paketim te jashtem

 • Bllok druri 7,5 x 5 cm
 • Bllok druri 8 x 10 cm
 • Lëndë drusore 2 x 9
 • Lëndë drusore 2 x 18
 • MDF 8 x 1 cm
 • Rrip çeliku
 • Rrip plastik
 • Mbeshtjell plastike
 • Film I terhequr

Metodat Speciale

 • KARTONAT E DRURIT
  Ne vendosim paketën në kuti druri për të arritur mbrojtjen maksimale gjatë transportit
 • PAKETIMI SPECIAL I JASHTËM
  Ne ofrojmë mënyra të ndryshme të paketimit në mënyrë që të plotësojmë kërkesat e konsumatorëve.