Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
Prill 2019
Faqja e re e ueb-it ALUMIL Solar tashmë online
Duke u përqëndruar në sigurimin e informacioneve dhe edukimit gjithëpërfshirës për vizitorët tanë në internet, ne krijuam përmbajtje dhe mjete që do të lehtësonin mbështetjen për klientët tanë.
Mars 2019
Versioni i ri SMARTIA S560 me rrëshqitje
Versioni i ri i jashtëzakonshëm me rrëshqitje SMARTIA S560, mbërriti!
Sistemi i avancuar SMARTIA S67 dhe SUPREME S77  certifikuar me PAS 24
Sistemet e avancuara ALUMIL të dyer-dritareve, SMARTIA S67 dhe SUPREME S77, kanë fituar certifikimin PAS 24
Certifikimi RC4 për SMARTIA M7 nga ift Rosenheim
Sistemi i fasadës SMARTIA M7 është certifikuar për rezistencë të lartë kundër hyrjes me dhunë RC4