Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SMARTIA M630 PHOS - BN

SMARTIA M630 PHOS

 

ALUMIL lançon sistemin minimal me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS, i cili përfshin avantazhe të shumta dhe karakteristika unike që e dallojnë nga konkurrenca.

SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore që kombinojnë dizajnin minimal me performancën e lartë termike. Duke ndjekur filozofinë "Less is More", të gjithë profilet e aluminit mund të fshihen në mur, duke siguruar një ndjenjë të re komoditeti me funksionalitet të lartë dhe siguri më të madhe.

Dizenjo Minimale                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Qetësi elegante plot dritë natyrore në sajë të dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të lustruara të gjera që mund të integrohen. Pamje e zgjeruar për shkak të profileve të fshehura së bashku me gjerësinë e dukshme të aluminit prej vetëm 44 mm në profilin ndërlidhës, i bëjnë banorët të ndjehen sikur jetojnë në ambjente të hapura në sajë të linjave të holla.

Kursimi i energjisë

Dizajn i cili është ideal për ndërtesat "green", duke theksuar kursimet e energjisë dhe parave përmes zgjidhjeve efikase termike. Niveli i performancës së tij në lidhje me izolimin termik mbulon një gamë të gjerë të zonave klimatike me vlera Uw që mund të arrijnë 1.2 W / m2K, në varësi të tipologjisë, xhamit dhe dimensioneve.

Rehati totale

 Përmirësimi i kushteve të jetesës dhe cilësia e përgjithshme e jetës falë reduktimit të lartë të zërit duke siguruar një mburojë pengese ndaj zhurmës së jashtme. Funksionimi i përsosur me mekanizmin SMART të kyçjes (patentë ndërkombëtare) dhe rrëshqitja e lehtë rrisin edhe më tej rehatinë.

Akses i lehtë

 Prag shtesë i sheshtë me një lartësi prej vetëm 32mm, e cila ishte projektuar posaçërisht për qasje të lehtë dhe të sigurt për fëmijët, të moshuarit dhe njerëzit me nevoja të veçanta. Instaluar në dysheme ose mbi dysheme, sistemi plotëson çdo nevojë dhe kërkesë ndërtimi.

Shto tek të preferuarat