Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

30 Years

30 vjet ALUMIL, 30 vite inovacioni

ALUMIL feston këtë vit 30 vjetorin e saj, 30 vjet risi. Gjatë këtyre tre dekadave të rëndësishme, kompania jonë u rrit, u zgjerua në të gjithë botën dhe menaxhoi në mënyrë dinamike të gjitha sfidat e tregjeve globale.

Në këtë kontekst, një fushatë dinamike reklamimi shkon në media të ndryshme të komunikimit. Mesazhi kryesor i fushatës "30 vjet ALUMIL" synon të demonstrojë, nëpërmjet një qasjeje afektive, pasionin tonë në krijimin e sistemeve të jashtëzakonshme të aluminit gjatë këtyre 30 viteve, në mënyrë që të sigurojmë për miliona njerëz që na besojnë, momente të këndshme në shtëpinë e tyre me dritë, siguri dhe ngrohtësi. Videoja nxjerr në pah kontrastin mes kompleksitetit industrial në krijimin e sistemeve arkitekturore të aluminit në njërën anë dhe ndjenjën e sigurisë dhe rehatisë që i jepet përdoruesit të fundit nga ana tjetër, duke theksuar hollësisht se disa gjëra të marra për të dhënë në rutinën tonë të përditshme janë rezultat i ekspertizës industriale të ALUMIL.

Në kontekstin e fushatës së komunikimit online, është krijuar një faqe shumë interesante e dedikuar për 30 vjetorin e ALUMIL, ku mund të mësohet historia e kompanisë dhe rruga e saj drejt suksesit. Së fundi, fushata digjitale është e pasuruar me intervista interesante me punonjësit e ALUMIL në lidhje me zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve tona të aluminit, në mënyrë që të theksohet rëndësia e madhe e njerëzve të ALUMIL në suksesin e Grupit.

Me vizionin që të jetë një forcë globale drejtuese në fushën e sistemeve të aluminit arkitekturor, ALUMIL do të vazhdojë udhëtimin e suksesshëm në mbarë botën, me 30 vjet njohuri dhe përvojë të grumbulluar, 30 vjet të krijimit të përsosmërisë. 

Shto tek të preferuarat