Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Pergola e re fikse “KOS” | Komplet e izoluar

Modeli i ri “KOS” i serisë së aluminit të pergolave SMARTIA PG120F ​​ofron zgjidhje fikse të mbrojtjes dhe siguron në të njëjtën kohë mbrojtje efektive nga shiu pa kërkuar aplikimin e elementeve shtesë, siç janë panele xhami ose fletë polikarbonate.

Falë modelit të tij të veçantë, në çatinë e pergolas krijohet një sipërfaqe plotësisht e mbyllur, e cila veçohet për estetikën e saj moderne të dhënë nga alumini si një material superior, ndërsa lejon ventilimin e duhur, si dhe ndriçimin duke ofruar mundësinë e instalimit të dritave LED. Për më tepër, sistemi i integruar i kullimit të avancuar të ujit siguron drenazhimin e ujit të shiut duke drejtuar ujin në fund të kollonave shpejt dhe në mënyrë efektive.

Modeli "KOS" është një zgjidhje që siguron një estetikë të lartë dhe funksionalitet për pergola që mbrojnë vazhdimisht nga dielli dhe shiu, duke funksionuar si çati të mbyllura për hapësirat e jashtme, hotelet, zonat e ngrënies dhe rezidencat moderne, ku mbrojtja nga drita dhe mbrojtja nga shiu janë kërkesa kryesore .  

  • Mbrojtje e efektshme e mbrojtjes nga hije dhe shiu.
  • Sistemi i integruar i kullimit, ndriçimit dhe ventilimit.
  • Qëndrueshmëri e lartë dhe dimensione të mëdha (6.0 x 2.6 m).
  • Dizajn modular për instalim të lehtë.
  • Mund të kombinohet me modelin fiks të pergolës "CRETA" dhe modelin rrotullues të pergolës "MYKONOS".

Shto tek të preferuarat