Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SUPREME SD115 Pivot për dyer hyrje që bëjn dallimin

Zbuloni sistemin inovativ SUPREME SD115 Pivot për dyer hyrje, të zhvilluara nga ALUMIL për krijimin e dyerve unike hyrëse me porosi, të cilat përfshijnë një mori opsionesh dhe pajisjesh, duke përmbushur çdo nevojë dhe dëshirë. Aftësia për të integruar fibrën e karbonit në sipërfaqen e panelit të derës është një inovacion global dhe një zgjidhje e vërtetë unike, e cila u bë e mundur falë bashkëpunimit të ngushtë të ALUMIL me CFT (Carbon Fiber Technologies), një kompani e specializuar në aplikimet për fibra karboni. Mekanizmi i veçantë rrotullues është atributi më i shquar i sistemit, duke ofruar jo vetëm hijeshi, por edhe aftësinë e mbi-dimensionimit, duke siguruar lehtësinë e përdorimit edhe kur një derë tejkalon lartësinë 3 m dhe afrohet një peshe prej 250 Kg. Sistemi karakterizohet nga dizajni unik minimal i saj, i cili përforcohet përmes koplanaritetit ndërmjet dyerve dhe murit dhe përmes pragut të ulët me një lartësi prej vetëm 7mm. Për më tepër, doreza e jashtme e integruar kontribuon më tej në estetikë të jashtëzakonshme të sistemit, duke e bërë atë një nga opsionet më të mira në kategorinë e dyerve të hyrjes. E fundit por jo më pak e rëndësishme, përveç estetikës dhe funksionalitetit të lartë, sistemi dallon për performancën e tij të jashtëzakonshme me izolim termik të Ud = 0,7 W / m2K dhe një rezistencë vjedhje të çertifikuar me RC3. Dizajni i ri arkitektonik, i kombinuar me pajisjet premium dhe fuqinë e lartë, e bën SUPREME SD115 Pivot një zgjedhje të jashtëzakonshme për banesat moderne, komerciale pronat dhe zyrat, duke siguruar hijeshi dhe prestigj.

Shto tek të preferuarat