Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Σεπτέμβριος 2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη Α΄ Εξαμήνου 2022, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2021.
Ιούλιος 2022
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022
Αποφάσεις και αποτελέσματα ψηφοφορίας & λοιπά έγγραφα
Ιούνιος 2022
Ολοκλήρωση Συγχώνευσης & Μεταβίβασης Μετοχών Θυγατρικών
Την 31.05.2022 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση δια απορροφήσεως της Κυπριακής θυγατρικής (κατά 100%) ALUMIL CY LIMITED από την επίσης Κυπριακή θυγατρική (κατά 100%) ALUMIL GROUP LTD
Ανακοίνωση των νικητών της μεγάλης κλήρωσης του ALUMILIA 2ο κύκλος
Η κλήρωση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 27/6/2022, ώρα 17.30 – 18.30! Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω Zoom και ανέδειξε συνολικά δώδεκα (12) νικητές
Architectural Aluminium Academy: Έναρξη προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στη Λάρισα
25 επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα 50 ωρών της Architectural Aluminum Academy (ΑΑΑ), «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», που ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στη Λάρισα υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).
Η ALUMIL κοντά στους επαγγελματίες του αύριο
Στις 19, 20 και 26 Μαΐου, στελέχη από το Τμήμα Επιλογής Προσωπικού της ALUMIL συμμετείχαν, διά ζώσης και διαδικτυακά, στις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσαν τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μάιος 2022
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΓΣ 2022 & ΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Ellinikon Experience Centre: Τα συστήματα της ALUMIL στο εμβληματικό κτίριο
Η αστική ανάπλαση στο Ελληνικό αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο αναμενόμενο έργο στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα πανευρωπαϊκά. Το Ellinikon Experience Centre είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.
Πυράντοχα συστήματα: Η ALUMIL Αργυρός Χορηγός στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του Ε.Λ.Ι.ΠΥ.ΚΑ
Στις 20 και 21 Μαΐου, στο κτίριο Κ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών.
ALUMIL: η πρώτη Ελληνική εταιρεία με πιστοποίηση Passive House για υαλοπέτασμα
Το SMARTIA M7 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υαλοπετασμάτων που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης και παρέχει υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, στατικότητας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.
Μαζί για ένα «πράσινο» μέλλον: ALUMIL και we4all ενώνουν δυνάμεις με στόχο την περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία
Με βασική αρχή ότι η ΓΗ είναι το σπίτι όλων μας, η ALUMIL συνεχίζει με συνέπεια τις «πράσινες» ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος, με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.
ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2022
Σε συνέχεια των ιστορικά υψηλών αποτελεσμάτων της χρήσης 2021, η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε συνεχίζει να βαδίζει σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης, προσαρμοζόμενη με απόλυτη επιτυχία στις πληθωριστικές πιέσεις, την ενεργειακή κρίση και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία.
ALUMIL: Η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με διεθνή πιστοποίηση Cradle to Cradle Certified® Silver για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων
Με την πιστοποίηση Cradle to Cradle, η ALUMIL διανοίγει νέες προοπτικές για συμμετοχή σε έργα σύμφωνα με τις αρχές της Αειφόρου Δόμησης και της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, για «πράσινα» κτίρια με υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Απρίλιος 2022
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL εισηγητής στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς
Ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς ήταν επίσημος ομιλητής στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η θεματική της φετινής διοργάνωσης ήταν οι «Νέες Πραγματικότητες» και στις εργασίες συμμετείχαν εκπρόσωποι του οικονομικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Λύσεις κρεμαστής σήτας
Δύο εκλεκτά συστήματα, που παρέχουν τη δυνατότητα για λύσεις κρεμαστής σήτας, αναβαθμίζουν την καθημερινή ποιότητα διαβίωσης, προστατεύοντάς από έντομα και συμβάλλοντας παράλληλα στον αερισμό των εσωτερικών χώρων.
AMIRI: Τα συστήματα ALUMIL «λάμπουν» σε πολυτελές κατάστημα στο Las Vegas
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με premium είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της πολυτελές κατάστημα εντός του Wynn Resort και επέλεξε τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2021
Κατά τη χρήση 2021, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατόρθωσαν να σημειώσουν αλματώδη αύξηση σε λειτουργική κερδοφορία, EBITDA και όγκο πωλήσεων, συγκριτικά με το 2020.
OIKONOMIKO ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022
Η ΑΛΟΥΜΥΛ AE, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το άρθρο 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο 2022, ως ακολούθως:
Μάρτιος 2022
Ο Γεώργιος Μυλωνάς αναδείχθηκε κορυφαίος «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» της χρονιάς
Στη λαμπερή εκδήλωση «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» της Ernst & Young, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL τιμήθηκε για τη διεθνή του παρουσία και την έως τώρα πορεία της ALUMIL σε παγκόσμιο επίπεδο.
FÖRENA: Γεύση από ALUMIL στο Μανχάταν
Στην περιοχή Τσέλσι, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, υψώνονται οι 12 όροφοι ενός νέου προηγμένου οικιστικού κτιρίου που βρίσκεται στο 540 Sixth Avenue. Πρόκειται για το FÖRENA, τη νέα πρόταση κατοικιών που φέρνει νέα πνοή στο αστικό τοπίο της περιοχής.