Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Αύγουστος 2023
4ος κύκλος ALUMILIA: Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL συνεχίζεται... ακάθεκτο!
Ο 4ος κύκλος ALUMILIA, του επιτυχημένου προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, συνεχίζεται και μοιράζει πόντους και πλούσια δώρα!
LEED: Τα συστήματά μας στην υπηρεσία της «πράσινης» δόμησης
Τα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις έργων μεγάλης κλίμακας που θέτουν ως προαπαιτούμενο την πιστοποίηση LEED για «πράσινα» κτίρια.
Η πρωταθλήτρια Red Bull Racing Team και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 έρχονται στο εργοστάσιό μας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!
Στο πλαίσιο του πρώτου Red Bull Showrun by ALUMIL, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τη Red Bull Hellas, φέρνει την πρωταθλήτρια της Formula 1 Oracle Red Bull Racing Team και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!
Εξοικονομώ 2023: Θέλεις να αναβαθμίσεις ενεργειακά το σπίτι σου; Το νέο πρόγραμμα κατέφθασε!
Η ενεργειακή αναβάθμιση μιας κατοικίας έχει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για όσους διαμένουν σε αυτήν. Αφενός η ποιότητα διαβίωσης βελτιώνεται αισθητά και αφετέρου ο χώρος μας γίνεται πιο αυτόνομος ενεργειακά, αποδοτικότερος και απαιτεί λιγότερα έξοδα θέρμανσης - ψύξης.
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών: Προστατευτείτε με το σύστημα σίτας Integrated Flyscreen IFS!
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Αυγούστου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για τις επιπτώσεις των κουνουπιών στην ανθρώπινη υγεία.
Η πρόκληση της θαλάσσιας ρύπανσης και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε
Η θαλάσσια ρύπανση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα. Η αυξανόμενη ανθρώπινη δραστηριότητα, η παραγωγή μεγάλου όγκου αποβλήτων και η απόρριψή τους έχουν επηρεάσει αρνητικά τις θάλασσες και τα οικοσυστήματά της.
Αποχαιρετιστήριο brunch μια ανάσα πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές!
Στην ALUMIL, δεν χάνουμε ευκαιρία να δείχνουμε την εκτίμησή μας στους ανθρώπους μας, δημιουργώντας όμορφες στιγμές που προάγουν τη θετική κουλτούρα που καλλιεργούμε στην εταιρεία μας και γίνονται αφορμές για να έρθουμε κοντά και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας.
Η ησυχία στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια!
Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον μήνα που τα αστικά κέντρα αδειάζουν, οι γειτονιές ησυχάζουν, οι ήχοι από τους δρόμους κοπάζουν και, όσοι μένουν πίσω, μπορούν να παραδοθούν στη θερινή ραστώνη απολαμβάνοντας, επιτέλους, λίγη ησυχία στο σπίτι τους.
8 λόγοι που κάνουν το πρόγραμμα σπουδών «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» της Architectural Aluminium Academy να ξεχωρίζει!
Για τρίτη συνεχή χρονιά, ξεκινά τον Οκτώβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα σπουδών Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου της Architectural Aluminium Academy. Πρόκειται για το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αγορά, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν μια δυναμική εκκίνηση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου
Η ALUMIL Χρυσός Χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής
Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για την εγχώρια αρχιτεκτονική και τους Έλληνες εκφραστές της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φέτος, για 14η συνεχή χρονιά, τα βραβεία του ανεξάρτητου φορέα DOMa πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μπενάκη, την Τετάρτη 5 Ιουλίου.
Ιούλιος 2023
Δωρεά των πρωταθλητών του ALUMIL Football League στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή»
Στην ALUMIL, οραματιζόμαστε ένα κόσμο κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, στον οποίο κυριαρχούν οι αξίες της ανθρωπιάς, της ενσυναίσθησης και της καλοσύνης.
Δωρίζουμε ρούχα, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, προστατεύουμε το περιβάλλον
Πρόσφατα, εργαζόμενοι της εταιρείας μας πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία: συγκέντρωσαν ρούχα σε άριστη κατάσταση και τα δώρισαν στον Σύλλογο Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής «Άγιος Νεκτάριος», προβαίνοντας σε μια πράξη αλληλεγγύης με κοινωνικές και περιβαλλοντικές προεκτάσεις.
Υπεύθυνα για τους Ανθρώπους μας: Εκπαίδευση Στελεχών στην Ηγεσία Ασφάλειας
Η ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα και μια από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις μας στο τριετές πλάνο ESG που καταρτίσαμε, το οποίο περιλαμβάνει τους στόχους μας έως το 2025 στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Καριέρα στην ALUMIL: Χτίζουμε μαζί το επαγγελματικό μέλλον σας
Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την ALUMIL ως την κορυφαία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης καινοτόμων και ενεργειακά αποδοτικών κουφωμάτων αλουμινίου, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.
SMARTIA ZIP Screen: Νέα λύση σκίασης κορυφαίας αισθητικής και λειτουργικότητας!
Η κατηγορία των συμπληρωματικών συστημάτων μας διευρύνεται με την προσθήκη της νέας σειράς SMARTIA ZIP Screen, μια προηγμένη λύση σκίασης με χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού.
Απόδραση Alumilers στη Μελιβοία Λάρισας!
Στην ALUMIL, οι εταιρικές εκδρομές αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε νέα μέρη, να έρθουμε κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, να καλλιεργήσουμε τις σχέσεις μας και να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας.
Tech Pro Academy Thessaloniki: Συμμετείχαμε στον Πρώτο Κύκλο του Προγράμματος της Ακαδημίας Πληροφορικής & Τεχνολογίας
Στην ALUMIL, η καινοτομία αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες μας. Ενσωματώνεται σε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που αναπτύσσουμε με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των σύγχρονων κτιρίων.
Ανακοίνωση των νικητών της μεγάλης κλήρωσης του 3ου κύκλου ALUMILIA
Η κλήρωση του 3ου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 3 Ιουλίου 2023, μεταξύ 17:00 – 17:30. Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω Zoom, αναδεικνύοντας συνολικά δώδεκα (12) νικητές!
Red Bull Showrun by ALUMIL: Η καινοτομία μας συναντά τις κορυφαίες επιδόσεις της Formula 1
Στην ALUMIL, κάνουμε συνεχώς βήματα μπροστά, επαναπροσδιορίζοντας τόσο τον κλάδο του αλουμινίου όσο και το επιχειρείν στη χώρα μας. Αυτή τη φορά, προχωράμε σε μια πρωτοποριακή και τολμηρή κίνηση, ενδεικτική της κουλτούρας καινοτομίας που διέπει την εταιρεία.
Ιούνιος 2023
2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ALUMIL: Παίξαμε μπάλα για τις αξίες μας!
Προάγοντας την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων μας και καλλιεργώντας τις αξίες της ομαδικότητας και της συνεργασίας μέσα από τον αθλητισμό, η εταιρεία μας διοργάνωσε το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου “ALUMIL Football League”, με τη συμμετοχή 7 ομάδων και 146 αθλητών από τα τμήματα Παραγωγής και Logistics.