Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Νοέμβριος 2023
Πεζοπορική εκδρομή Alumilers στο ορεινό Λιβάδι
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιήσαμε πεζοπορική εκδρομή στο ορεινό χωριό Λιβάδι και την κορυφή του Καλογερικού, με τη συμμετοχή Alumilers από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς. Μάθετε περισσότερα για την ξεχωριστή εμπειρία που βιώσαμε, μέσα από την οποία ήρθαμε κοντά και απολαύσαμε την ομορφιά της φύσης!
Συμβάλλουμε στον καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης
Μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση των εργασιών καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου, εξασφαλίζοντας για έναν μήνα τη διατήρησή του στην κατάσταση που αρμόζει και συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης.
Loop 60: Το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων
Στοχεύοντας στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, η εταιρεία μας δημιούργησε και εισάγει στην αγορά το Loop 60, το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων. Ενημερωθείτε για το πώς το Loop 60 συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και ανακαλύψτε τα οφέλη της εγκατάστασης κουφωμάτων από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
Συμμετείχαμε με επιτυχία στο BIM Conference
Το BIM (Building Information Modelling) αποτελεί ένα σύνολο διαδικασιών σε ένα δομημένο ψηφιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο γίνεται χρήση διαφορετικών τεχνολογιών και μεθοδολογιών, προκειμένου να εκπονηθούν μελέτες για έργα.
Manufacturing Excellence Awards 2023: Η ALUMIL «έλαμψε» αποσπώντας 6 σημαντικά βραβεία
Μεγάλη νικήτρια των φετινών Manufacturing Excellence Awards η ALUMIL. Η εταιρεία μας «έλαμψε» στη διοργάνωση που αναδεικνύει τη βιομηχανική αριστεία στην Ελλάδα και απέσπασε 6 σημαντικά βραβεία.
Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιδόσεων ESG 2022
Περιηγηθείτε στις σελίδες της ετήσιας Έκθεσης ESG της εταιρείας μας και ενημερωθείτε για τις ενέργειες και τα επιτεύγματά μας στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης, που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιωσιμότερου μέλλοντος.
Οκτώβριος 2023
Αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης InAlumil: Με 100% απορρόφηση ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος!
Με 100% απορρόφηση ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του InAlumil, του αμειβόμενου προγράμματος κατάρτισης που δημιουργήσαμε για νέους μηχανικούς. Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και, αυτή τη φορά, το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων!
Ενισχύουμε το «Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής» στο Αγγελοχώρι
Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εγκαινιάσαμε τη σύμπραξή μας με το Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής, στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, και ολοκληρώσαμε την πρώτη δράση καθαρισμού.
Η ALUMIL μεγάλος χορηγός σε διάλεξη που διοργάνωσε ο φορέας DOMa
Παραμένοντας συνεπείς στη διαχρονική υποστήριξη πρωτοβουλιών που αναδεικνύουν τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, δώσαμε το «παρών» ως Μεγάλος Χορηγός, στη διάλεξη που διοργάνωσε ο φορέας DOMa, με ομιλητές τον Μauricio Pezo και τη Sofia von Ellrichshausen, συνιδρυτές του αρχιτεκτονικού γραφείου Pezo von Ellrichshausen.
Confluence Challenge: Με τη συμμετοχή 23 ομάδων ξεκίνησε το bootcamp!
Ενημερωθείτε για το bootcamp του Confluence Challenge, τη δράσης ανοιχτής καινοτομίας που συνδιοργανώνουν η Architectural Aluminium Academy και το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign.
Συνεργασία με «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Μαζί, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων
Ενημερωθείτε για τη συνεργασία μας με τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», την Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας ασθενών με καρκίνο ή με νόσο του κινητικού νευρώνα, που περιλαμβάνει δράσεις εθελοντισμού, φιλανθρωπίας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
My Windows EasyPay: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για αντικατάσταση κουφωμάτων!
Με στόχο να ενισχύσουμε την ενεργειακή αναβάθμιση ακόμα περισσότερων κατοικιών, δημιουργήσαμε, σε συνεργασία με την tbi bank, το My Windows EasyPay: ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την αντικατάσταση παλιών κουφώματων και πορτών εισόδου.
Παροχή Διευκρινίσεων
Σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ, επισημαίνει..
Διευκρινίσεις για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν την πώληση των ομολογιών της doValue προς την Παγκρήτια Τράπεζα
Η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν προφορικής ενημέρωσης που έλαβε, οι ομολογίες που διαχειρίζεται η doValue.
Σεπτέμβριος 2023
Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 - Γνωστοποίηση συναλλαγών
Η «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» («Εταιρία») σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 (άρθρα 3 (ιστ), (ββ) και 21), σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης 1/434/03.07.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014
Η τοπική κοινωνία στο επίκεντρο: Ενώνουμε δυνάμεις με τους Γιατρούς του Κόσμου
Με στόχο να ενισχύσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, υπογράψαμε διετές Μνημόνιο Συνεργασίας με τους Γιατρούς του Κόσμου. Σκοπός μας, να υποστηρίξουμε, μέσα από κοινές δράσεις, ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που ζουν στην πόλη.
ALUMIL Family Day: Μια Κυριακή αφιερωμένη στις οικογένειες των ανθρώπων μας
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, διοργανώσαμε ένα ξεχωριστό event για τις οικογένειες των εργαζομένων μας, με στόχο να καλλιεργήσουμε την κουλτούρα του «μαζί», να προάγουμε την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και να τιμήσουμε 125 Alumilers για την πολυετή αφοσίωση και προσφορά τους στην εταιρεία μας.
Εναρκτήρια εκδήλωση Confluence Challenge: 10 προκλήσεις αναζητούν καινοτόμες λύσεις!
Ιδιαίτερα θετική και ελπιδοφόρα ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας στην εναρκτήρια εκδήλωση (Info Day) του Confluence Challenge, της δράσης ανοιχτής καινοτομίας που συνδιοργανώνουν η Architectural Aluminium Academy και το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο «Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης» του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
Διευκρινίσεις για την οικονομική κατάσταση της ΑΛΟΥΜΥΛ
Με αφορμή πρόσφατα σχόλια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Γ. Μυλωνά, η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ διευκρινίζει τα κάτωθι, προς αποκατάσταση της αυξανόμενης παραφιλολογίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2023 - Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ ανακοινώνει τις ενοποιημένες οικονομικές επιδόσεις της για την εξάμηνη περίοδο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023.