Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Ιανουάριος 2023
Στόχοι ESG: Ενισχύουμε τη βιωσιμότητα μέσα από φιλόδοξους στόχους με μετρήσιμα αποτελέσματα
Σε συνέχεια της 3ης Έκθεσης ESG που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρεία μας προχώρησε, σε συνεργασία με το Center for Sustainability and Excellence, στον σχεδιασμό ενός νέου τριετούς πλάνου ESG αναφορικά με τους στόχους μας για την ενίσχυση της βιωσιμότητας στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Blog: Μύθοι & Αλήθειες για τα κουφώματα αλουμινίου
Τα κουφώματα ενός σπιτιού αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και καθορίζουν την ενεργειακή του απόδοσή και το επίπεδο των θερμικών του απωλειών.
Architectural Aluminium Academy: Απολογισμός Προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών»
Περισσότεροι από 155 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμετείχαν στους 7 κύκλους σπουδών του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», που πραγματοποιήθηκαν από την Architectural Aluminium Academy και υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης
SMARTIA M450 – Νέες χωνευτές τυπολογίες
Το SMARTIA M450 είναι ένα σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα, που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων
BAU 2023: Η ALUMIL στην κορυφαία εμπορική έκθεση στο Μόναχο
Με μια ιστορία 50 ετών, η BAU αποτελεί την κορυφαία διεθνή, εμπορική έκθεση για την αρχιτεκτονική και τα δομικά υλικά, ενώ παράλληλα συνιστά σημείο αναφοράς για τον οικοδομικό κλάδο.
Εκπαίδευση Alumilers σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας
Πριν λίγες μέρες, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ», πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη διήμερη εκπαίδευση σε θέματα πυροπροστασίας / πυρασφάλειας και εκκένωσης κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.
Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών: Ξεκινά το πρόγραμμα της Architectural Aluminium Academy στα Χανιά
Στις 21 Ιανουαρίου ξεκινά στα Χανιά ο Α’ κύκλος του ταχύρρυθμου επιμορφωτικού προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», το οποίο υλοποιείται από την Architectural Aluminium Academy και υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).
Δεκέμβριος 2022
Εβδομάδα εκπαίδευσης στην Ευκαρπία: Προχωράμε μπροστά, μαζί.
11 νέοι Σύμβουλοι από τις θυγατρικές μας σε Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Κροατία συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που πραγματοποιήσαμε την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας στην Ευκαρπία, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.
Ανακοίνωση επιτροπή κεφαλαιαγοράς
Σε συνέχεια της από 09/11/2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τις εισηγμένες εταιρίες, η ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε
Architectural Aluminium Academy: Έναρξη προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στο Ηράκλειο Κρήτης
19 επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα 50 ωρών της Architectural Aluminium Academy, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης
Xenia Architect Lab: Τα minimal συστήματα της ALUMIL κέρδισαν τις εντυπώσεις
Τα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και οι σύγχρονες λύσεις κατασκευής είχαν την τιμητική τους στο «Architect Lab», μια παράλληλη διοργάνωση της φετινής έκθεσης Xenia, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25 & 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo.
Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού για το σπίτι
Η περίοδος των Χριστουγέννων κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τα έχουμε συνυφασμένα με ανταλλαγή δώρων και συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα
Πάρε μέρος στον τελευταίο Eco Challenge διαγωνισμό μας!
Η καμπάνια μας #Act4Earth φτάνει στο τέλος της. Μέσα από τους Eco Challenge διαγωνισμούς που πραγματοποιήσαμε μέσα στο 2022, εστιάσαμε σε κάποια από τα σοβαρότερα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, προσπαθώντας να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όλους και όλες εσάς να υιοθετήσετε συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον.
Νοέμβριος 2022
SUPREME S700: Ανακαλύψτε τη νέα εκδοχή Eclipse
Το ανυψούμενο συρόμενο SUPREME S700 αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα της ALUMIL, με δυνατότητες κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων και υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις. Το σύστημα, που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες τάσεις της «διάφανης» αρχιτεκτονικής, εμπλουτίστηκε πλέον με τη νέα λύση Eclipse.
Ηγετική η παρουσία της ALUMIL στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»!
Από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η «καρδιά» του Αλουμινίου χτυπούσε στη Metropolitan Expo, στη μεγάλη κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», που επέστρεψε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.
ALUMIL & AAA Διαχρονικοί Χορηγοί στο 15ο συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»
Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», υπό τον τίτλο Green Business, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου, στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Η ALUMIL αρωγός στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης που εγκαινιάστηκε στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».
Στις 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου των Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων: 6 πρωτοβουλίες της ALUMIL για τη βιώσιμη διαχείριση πόρων και αποβλήτων.
Reduce. Reuse. Recycle. Αυτό είναι το motto της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τη Μείωση των Αποβλήτων, μία ετήσια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που ενθαρρύνει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη να προβούν σε ενέργειες βιώσιμης διαχείρισης των πόρων και των αποβλήτων τους για την εβδομάδα 19-27 Νοεμβρίου, με βάση το τρίπτυχο: Μείωση αποβλήτων – Επαναχρησιμοποίηση προϊόντων – Ανακύκλωση
Νέα στρατηγική συνεργασία της ALUMIL με το Mediterranean College
Πάντα εξωστρεφής και δίπλα στους νέους που θα εξελιχθούν στους επαγγελματίες του μέλλοντος, η ALUMIL ξεκίνησε μία στρατηγική συνεργασία με το Mediterranean College, το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο κολλέγιο στην Ελλάδα, με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προγράμματα σπουδών σε 8 Ακαδημαϊκές Σχολές.
Η ALUMIL Μέγας Χορηγός στο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup Thessaloniki”
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουμε, υποστηρίζουμε ως Μέγας Χορηγός το 3ο Διεθνές Διασυλλογικό Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας