Συμβουλές επιλογής κουφωμάτων

Αναζητάς αξιόπιστο κατασκευαστή; Βασίσου επάνω μας!

Η αναζήτηση κατασκευαστών γίνεται ευκολότερη μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας.
Marketing Department
Updated
4’ ανάγνωση
Αναζητάς αξιόπιστο κατασκευαστή; Βασίσου επάνω μας!
Ας πάρουμε ένα υποθετικό σενάριο: έχεις αποφασίσει ότι θα αντικαταστήσεις τα παλιά σου κουφώματα με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Έχεις κάνει την έρευνά σου, έχεις συγκρίνει τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και τα χαρακτηριστικά τους στο ίντερνετ και έχεις καταλήξει σε αυτό που επιθυμείς για τον χώρο σου. Είσαι ένα βήμα πριν από τα νέα σου κουφώματα και τότε σου γεννάται εύλογα το ερώτημα: Ποιος θα τα εγκαταστήσει;

Πριν αρχίσεις να ρωτάς φίλους και γνωστούς και ξοδέψεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σκρολάροντας στο διαδίκτυο, σου έχουμε καλά νέα, που είναι σίγουρο πως θα σε καθησυχάσουν. Η ALUMIL, ως η κορυφαία εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων στην Ελλάδα, έχει φροντίσει να διασφαλίσει πως τα προϊόντα της κατασκευάζονται και εγκαθιστώνται από έμπειρους και αξιόπιστους κατασκευαστές, που παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
anazitas-axiopisto-kataskevasti-vasisou-epano-mas-4

Συνεργάτης ALUMIL = Έμπειρος κατασκευαστής

Για να γίνει συνεργάτης της ALUMIL κάποιος κατασκευαστής συστημάτων αλουμινίου και να προστεθεί η επωνυμία της επιχείρησής του στην ιστοσελίδα της εταιρείας, γίνεται έλεγχος ώστε να αξιολογηθεί η δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προϊόντων της ALUMIL και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τελικό πελάτη. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται ότι πληρούνται τα υψηλά standards που θέτει η εταιρεία και υπογραμμίζεται η κουλτούρα κατασκευαστικής αριστείας που αυτή πρεσβεύει.

anazitas-axiopisto-kataskevasti-vasisou-epano-mas-1

My Windows: Βρες κατασκευαστή γρήγορα και εύκολα

Το My Windows είναι η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή της ALUMIL, που σε βοηθάει να βρεις κατασκευαστή κοντά σου, μέσα σε λίγα μόνο κλικ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να  συμπληρώσεις μερικά βασικά στοιχεία για τα κουφώματά σου, να γράψεις τη διεύθυνσή σου, να επιλέξεις τους κατασκευαστές που επιθυμείς από τη λίστα που θα σου εμφανιστεί με βάση την τοποθεσία σου και να πατήσεις υποβολή του αιτήματός σου. Σύντομα, οι κατασκευαστές που επέλεξες θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να σου δώσουν την προσφορά τους! Ουσιαστικά, το My Windows είναι μια πολύτιμη «γέφυρα» που ενώνει τον τελικό χρήστη των προϊόντων της εταιρείας με το ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο των έμπειρων κατασκευαστών-συνεργατών της. Έτσι, η λήψη προσφοράς για τα νέα σου κουφώματα αλουμινίου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ και εσύ… «κοιμάσαι» ήσυχος!

anazitas-axiopisto-kataskevasti-vasisou-epano-mas-S650-hd

Κορυφαία συστήματα με αξιόπιστους επαγγελματίες

Τα συστήματα της ALUMIL ενσωματώνουν όλη την καινοτομία που απορρέει από την ενισχυμένη Έρευνα & Ανάπτυξη, τομέα στον οποίο επενδύει εδώ και 35 χρόνια η εταιρεία. Τόσο η μεγάλη γκάμα των αξιόπιστων σειρών SMARTIA, όσο και οι minimal σειρές SUPREME αναδεικνύουν τις υψηλές επιδόσεις και τη μέγιστη λειτουργικότητα. Σε συνάρτηση με όλα αυτά, η εταιρεία επιδιώκει να συμπράττει με επαγγελματίες του κλάδου που πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων που αναπτύσσει. Το δίκτυο συνεργατών της ALUMIL αποτελείται από κατασκευαστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των συστημάτων της εταιρείας, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στον τελικό πελάτη.

anazitas-axiopisto-kataskevasti-vasisou-epano-mas-3

Architectural Aluminium Academy: Υψηλή κατάρτιση & συνεχής εκπαίδευση

H ALUMIL είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που εισήγαγε την έννοια της Ακαδημίας στον κλάδο των κατασκευών, μέσω της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας της ALUMIL Academy το 2018. Μέσα από προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδικευμένης κατάρτισης νέων και εν ενεργεία κατασκευαστών αλουμινίου, η Ακαδημία συνέβαλε στη διεύρυνση της τεχνογνωσίας των κατασκευαστών, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη σε σχέση με τις δυνατότητες του κλάδου και διασφαλίζοντας την υψηλή τεχνική κατάρτιση των συνεργατών της ALUMIL που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Η μετεξέλιξη αυτής της πρωτοβουλίας ήρθε με τη «μορφή» της Architectural Aluminium Academy, ενός νέου οργανισμού, στον οποίο η ALUMIL  συμπράττει με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δύο κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για τον κλάδο του Αλουμινίου, που χαίρει της συνεχούς υποστήριξης και συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) και στοχεύει να ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο εκπαίδευσης του κλάδου. Παράλληλα, η AAA επιδιώκει να προχωρήσει και στο πεδίο της έρευνας, παράγοντας πρωτογενή γνώση, με τη φιλοδοξία να βοηθήσει συνολικά και ουσιαστικά τον κλάδο.

Οι κύριοι στόχοι του οργανισμού είναι:

  • Η ενίσχυση των προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων και εν ενεργεία κατασκευαστών αλουμινίου, με τη σχεδίαση και υλοποίηση ενός δυναμικού πλαισίου ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.
  • Η καλλιέργεια της κουλτούρας υγιούς επιχειρηματικότητας, μέσα από σεμινάρια για νέους επαγγελματίες και Συμβουλευτική για επιχειρήσεις του κλάδου.
  • Η εδραίωση ενός ισχυρού πόλου καινοτομίας με έδρα την Ελλάδα.

anazitas-axiopisto-kataskevasti-vasisou-epano-mas-

Επιλέγεις ALUMIL, επιλέγεις εμπιστοσύνη

Η απόφαση για εγκατάσταση νέων κουφωμάτων αποτελεί μια σημαντική επένδυση. Εφόσον έχεις κάνει το πρώτο βήμα και επιθυμείς να προχωρήσεις με κουφώματα αλουμινίου, το επόμενο και πιο καθοριστικό βήμα είναι να αναθέσεις την εργασία της κατασκευής και εγκατάστασής τους σε έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες, που θα αντιμετωπίσουν την επένδυσή σου με υπευθυνότητα και θα παραδώσουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Έτσι, δίνεις υπεραξία στα κουφώματά σου, με την υπογραφή ποιότητας από την κορυφαία εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα.

Άλλωστε, μέσα από την ALUMIL δεν επιλέγεις απλώς κατασκευαστές του δικτύου της. Επιλέγεις εμπιστοσύνη.

Συντάκτης άρθρου

Marketing Department
Marketing Department

Μάθετε περισσότερα
Σχετικά άρθρα