Συμβουλές επιλογής κουφωμάτων

Γιατί να επιλέξω ανοιγόμενες μπαλκονόπορτες;

Ενημερωθείτε για τα οφέλη των ανοιγόμενων κουφωμάτων, τους διαφορετικούς τύπους που προσφέρει η ALUMIL και τους χώρους για τους οποίους αποτελούν ιδανική επιλογή.
Marketing Department
Updated
3’ ανάγνωση
Εσωτερικό σαλονιού με minimal design, καφέ δερμάτινους καναπέδες, και μεγάλα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου Alumil SUPREME S91.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα παρέχουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανότητας σε αέρα και νερό, συνιστώντας ιδανική λύση, καθώς καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και απαιτήσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ALUMIL είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποίησε, στο διεθνώς αναγνωρισμένο Passive House Institute, ανοιγόμενο σύστημα παραθύρου ως κατάλληλο για παθητικά κτίρια, κτίρια δηλαδή με κορυφαία θερμομόνωση. Τα ανοιγόμενα παράθυρα της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή σε μεγάλα διεθνή έργα, όπως τα κεντρικά γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη και πολλά σημαντικά κτίρια σε όλο τον κόσμο, ενώ «ντύνουν» με τον πιο αξιόπιστο τρόπο κατοικίες κάθε είδους.

Σημειώνεται ότι τα ανοιγόμενα, λόγω κατασκευής, δεν μπορούν να καλύψουν εξίσου αποτελεσματικά μεγάλα ανοίγματα που ξεπερνούν τα 2 μέτρα σε πλάτος, ακόμη και όταν πρόκειται για δίφυλλες μπαλκονόπορτες. Επιπλέον, χρειάζεται να επισημανθεί ότι ένα ανοιγόμενο απαιτεί περισσότερο χώρο εσωτερικά ή εξωτερικά του κουφώματος, έτσι ώστε το φύλλο να ανοίγει ανεμπόδιστα.

Η ALUMIL διαθέτει πληθώρα λύσεων για ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες:

  • Ανοιγόμενα προς τα μέσα, με ή χωρίς ανάκληση, μονόφυλλα ή δίφυλλα.
  • Ανοιγόμενα προς τα έξω, με ή χωρίς ανάκληση, μονόφυλλα ή δίφυλλα.
  • Περιστρεφόμενα σε οριζόντιο ή κάθετο άξονα.
  • Προβαλλόμενα (ανοιγόμενα από το κάτω μέρος και προς τα έξω).

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αποτελούν εξαιρετική επιλογή αν:

  • Ζείτε σε διαμέρισμα.
  • Ο χώρος σας διαθέτει μικρότερα ανοίγματα παραθύρων.
  • Ο χώρος σας είναι πολλών τετραγωνικών.

Συντάκτης άρθρου

Marketing Department
Marketing Department

Μάθετε περισσότερα
Σχετικά άρθρα