Alumil Greece
Choose your local website
header alumical

Το ALUMILCAL είναι κάτι περισσότερο από ένα λογισμικό

Είτε θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την κερδοφορία του κατασκευαστικού σας, να επιταγχύνετε τις πωλήσεις της εταιρίας σας ή να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το AlumilCal είναι η λύση που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε.

*Το λογισμικό AlumilCal

απευθύνεται σε κατασκευαστές.


Το AlumilCal® είναι ένα πλήρες εργαλείο επεξεργασίας και παραγωγής για την βιομηχανία κουφωμάτων και υαλοπετασμάτων. Είναι χτισμένο με τη βάση δεδομένων της Alumil και επιτρέπει στο χρήστη να εκτιμήσει  τόσο την κοστολόγηση όσο και τα υλικά για την παραγωγή των προϊόντων που επιθυμεί να κατασκευάσει.

Προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, ώστε κάθε εταιρία που θέλει να είναι πρωτοπόρος να μπορεί να στηριχθεί σε αυτό για να αυξήσει την κερδοφορία και να αποκτήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το AlumilCal® φιλοξενεί νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις διεργασιών και τεχνολογικές εξελίξεις για να προσφέρει μια ιδανική λύση για κάθε είδους κατασκευαστή παραθύρων. Χτισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υποστηριζόμενη από πολυετή εμπειρία, το AlumilCal® είναι το πιο προηγμένο λογισμικό στον κλάδο των παραθύρων και των θυρών σήμερα.

Το AlumilCal® διαθέτει μια πλήρη βάση δεδομένων με όλες τις αγαπημένες σας σειρές Alumil και προσφέρεται με ειδική έκπτωση στους κατασκευαστές που συνεργάζονται με την Alumil.

Πως λειτουργεί

Η σχεδίαση, η λειτουργικότητα και η πλοήγηση μενού του AlumilCal® έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των κατασκευαστών παραθύρων, θυρών και υαλοπετασμάτων. Το AlumilCal® παράγει εύκολα κατανοητές και επαναλαμβανόμενες εκτιμήσεις, είναι ιδανικό για εντολές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων παραγωγής, δημιουργεί αρχεία παραγγελιών και παρέχει υποστήριξη από την προσφορά εώς την τιμολόγηση. Το AlumilCal® είναι πολύ γρήγορο και προσφέρει το μέγιστο στην τελειότητα. Φυσικά, είναι διαθέσιμες διεπαφές για όλες τις μορφές δεδομένων που χρησιμοποιούνται συνήθως από την παραγωγή. Ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Το AlumilCal® είναι "έξυπνο". Όλες οι καταχωρίσεις δεδομένων ελέγχονται αυτόματα για την αξιοπιστία τους ώστε να αποφευχθούν σφάλματα κατά την καταχώρηση. Όλες οι λειτουργίες υπολογισμού αποσκοπούν στην εξοικονόμηση χρόνου, πρώτων υλών και τελικά χρημάτων.

Διαθέσιμες Λειτουργίες

Λειτουργίες  που σας υπηρετούν / Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ολοκληρωμένες λύσεις
Το λογισμικό AlumilCal® είναι μια ολοκληρωμένη λύση για κατασκευαστές και μηχανικούς, ειδικά σχεδιασμένη για τα προϊόντα της Alumil. Οι εξιδεικευμένες λειτουργίες του περιλαμβάνουν:

 • Εκτίμηση του κόστους
 • Ανάλυση υλικών, λεπτομερής και εύκολα κατανοητή
 • Υπολογισμοί U-Value κουφωμάτων (πλην χωνευτών) και  CE Πιστοποίηση
 • Αναφορές συναρμολόγησης
 • Αναφορές προσφορών και παραγγελιών. Διάφορα πεδία για περιθώρια κέρδους για την δημιουργία ολοκληρωμένων προσφορών
 • Βελτιστοποίηση κοπών προφίλ, λίστες κοπής και αρχεία διασύνδεσης με τα βασικότερα πριόνια
 • Βελτιστοποίηση βάσει των Standard προφίλ Alumil και  βελτιστοποίηση βάσει ειδικών μηκών
 • Σύνδεση με πριόνια (Emmegi, Elumatec, ABCD Logika, Altech, Beckhoff, BJM, Deman, Elsele, Exenso, FBUSONL, Ferro, Fimtec, FOM, Hencht, Italmac, Kaban, Kaltenbach, La2360, LGF Gamma, Mecal, Murat, Oemme, Ozgenc, Oztum, Pertici, Rapid, Razor, Risus, Rotox, S1000, Schueco, Tekna, Tigerstop, TPS, Wegoma, WH, Winkhaus, Yilmaz, Zadat, Ozcelik)
 • Σύνδεση με μηχανήματα CNC (Abakus, Alufab, BDM, BJM, CamQuix, DSTV, Deman, Dubus, EluCad, Elumatec, Emmegi, Fischer, Italcam, Italmac, Mecal, Mubea, NC-X, Rotox, SchueCam, Scueco)
 • Εκτύπωση γραμμωτού κώδικα (barcode) και ετικετών
 • Τομές των κατασκευών σας καθώς τις επεξεργάζεστε
 • Λεπτομερείς αναφορές διατομών για την τεκμηρίωση και την κατασκευή
 • 2D βελτιστοποίηση για τη βελτιστοποίηση υαλοπινάκων και πάνελ
 • Ενσωματωμένο λογισμικό CAD (2D)
 • Ενσωματωμένο επεξεργαστής Word
 • Διασύνδεση με υπολογιστικά φύλλα του Excel
 • Διασύνδεση με το Autodesk Autocad ™
 • Εξαγωγή σχεδίου σε μορφή .dwg, .dxf
 • Βιβλιοθήκες συστήματος και χρήστη
 • Στατική ανάλυση ( Στατικός έλεγχος υαλοπινάκων και κολώνας-τραβέρσας και Τ-προφιλ κατά την επεξεργασία τυπολογιών κ.λπ., ανεξάρτητος υπολογισμός φόρτισης κολώνας-τραβέρσας, Τ-προφιλ κτλ)
 • Συνεχόμενες αναβαθμίσεις με τις τελευταίες τιμές και λύσεις της Alumil
 • Δυνατότητα λειτουργίας σε τοπικό δίκτυο με πολλαπλά τερματικά


Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζι σας μέσω email ή μέσω τηλεφώνου; *
Αποδοχή όρων
Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης 
Κατόπιν αιτήματος σας για απομακρυσμένη υποστήριξη για την εκτέλεση του λογισμικού AlumilCAL (εφεξής η «συνεδρία») από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της ΑΛΟΥΜΥΛ – AlumilCAL (εφεξής οι «τεχνικοί σύμβουλοι») αποδέχεστε τους ειδικότερους όρους της προσφοράς και την παρούσα δήλωση αποποίησης ευθύνης.  
Η συνεδρία διατίθεται μόνο σε εργάσιμες ώρες και ημέρες και μόνον εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.
Για την συνεδρία:
Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα ζητήσουν κατ’ αρχήν την άδεια σας για να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Η ΑΛΟΥΜΥΛ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την σύνδεση, προβολή και απόδοση των προγραμμάτων της επιφάνεια εργασίας σας.
Οι τεχνικοί σύμβουλοι χρησιμοποιούν το λογισμικό Anydesk για να συνδεθούν στον υπολογιστή σας. Η συνεδρία διενεργείται μέσω του αξιόπιστου λογισμικού Anydesk. Η συνεδρία καταγράφεται για λόγους απόδειξης της πραγματοποίησής της και ασφάλειας. Το καταγεγραμμένο αρχείο κρυπτογραφείται και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του λογισμικού AlumilCAL. Τηρείται για διάστημα τριών (3) μηνών και διατίθεται αντίγραφο αυτής εφόσον ζητηθεί από εσάς.
Δεν γίνεται καταγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.
Η διενέργεια της συνεδρίας μέσω Anydesk είναι σύμφωνη με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την οικεία εθνική νομοθεσία. Για λόγους ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων η ΑΛΟΥΜΥΛ συστήνει ανεπιφύλακτα να κλείσετε όλα τα τρέχοντα προγράμματα πριν την έναρξη της συνεδρίας. 
Η ΑΛΟΥΜΥΛ δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή απώλεια των αρχείων και δεδομένων σας ακόμα και αν αυτή συμβεί κατά την διάρκεια της συνεδρίας. 
Η ΑΛΟΥΜΥΛ εγγυάται ότι οι τεχνικοί της σύμβουλοι είναι καταρτισμένοι και δεσμεύονται από τις ρήτρες εμπιστευτικότητας και δέουσας επιμέλειας. Δεν αντιγράφουν κανένα αρχείο χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας, εκτός αν η αντιγραφή απαιτείται για την εκτέλεση ή υποστήριξη του AlumilCAL. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση προηγείται σχετική σας ενημέρωση. Επίσης οι τεχνικοί είναι αρμόδιοι για την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, είναι πιθανόν να συμπράξει και η Orgadata AG ως κυρία του λογισμικού προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η ΑΛΟΥΜΥΛ εγγυάται ότι δεν διαβιβάζει κανένα προσωπικό σας δεδομένο στην Orgadata AG. Διαβιβάζονται μόνο όσα δεδομένα είναι απολύτως αναγκαία για την πραγματοποίηση της συνεδρίας. 
Ανεξάρτητα από την εκτέλεση και υποστήριξη του AlumilCAL η ΑΛΟΥΜΥΛ συστήνει ανεπιφύλακτα στους πελάτες της να τηρούν αρχείο ασφαλείας για τα αρχεία τους.