Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάιος 2023
SUPREME S650 e-MOTION: Νέος πρωτοποριακός μηχανισμός
Η ηλεκτροκίνητη έκδοση του προηγμένου συστήματος SUPREME S650 PHOS, το SUPREME S650 e-MOTION, διαθέτει πλέον έναν νέο μηχανισμό, που πρόκειται να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα
Το παγκόσμιο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε
Μετά από το άρθρο μας για την πλαστική ρύπανση και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή της, εστιάζουμε σε ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο: τη σπατάλη τροφίμων.
Νέα «έξυπνη» εφαρμογή: Υπολογίστε πόσα χρήματα εξοικονομείτε με ενεργειακά κουφώματα ALUMIL!
Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Η αύξηση του κόστους ενέργειας είχε ως συνέπεια τον πολλαπλασιασμό των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και την αγωνιώδη αναζήτηση όλων για δραστικές λύσεις, ικανές να μειώσουν τους λογαριασμούς και να ελαφρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
ALUMIL & Architectural Aluminium Academy  στο Φόρουμ Κουφωμάτων του nZEB Roadshow
Το nZEB Roadshow είναι ένα ευρωπαϊκό project με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και την ανάδειξη των σημαντικών πλεονεκτημάτων τους για το μέλλον του πλανήτη.
Διεθνής Ημέρα Φωτός: Μια σημαντική υπενθύμιση της αξίας του
Από το 2018, η UNESCO έχει ανακηρύξει τη 16η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Φωτός. Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να επαναξιολογήσουμε τη μέγιστη σημασία του φωτός για την καθημερινότητά μας και εν γένει τη ζωή στον πλανήτη.
BAU 2023: Επιβλητική η παρουσία της ALUMIL
Η διεθνής εμβέλεια της ALUMIL αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στην πρόσφατη έκθεση BAU 2023, στο Μόναχο, που πραγματοποιήθηκε 17-22 Απριλίου. H φετινή μας συμμετοχή – η 13η κατά σειρά – σηματοδότησε την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στην κορυφαία διοργάνωση σε διάστημα 26 χρόνων.
ΕΣΩ 2023: Η ALUMIL Πλατινένιος Χορηγός
Η ΕΣΩ, η ημερίδα – θεσμός για την αρχιτεκτονική και το interior design, επιστρέφει για 11η χρονιά, στις 24 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ALUMIL, που συμμετέχει αδιαλείπτως από το 2018 στην ημερίδα, θα στηρίξει ως Πλατινένιος Χορηγός τη σημαντική διοργάνωση.
Πλαστική ρύπανση: Ας γίνουμε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.
Μετά από το θέμα μας για τις αλλαγές που συντελούνται στην Αρκτική, τις συνέπειές τους σε όλο τον κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, συνεχίζουμε την ενημέρωση για τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, εστιάζοντας στην πλαστική ρύπανση.
Απρίλιος 2023
Architectural Aluminium Academy: Προάγοντας τη βιωσιμότητα μέσα από την εκπαίδευση
Περισσότεροι από 200 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμετείχαν στους 10 κύκλους σπουδών του εντατικού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» της Architectural Aluminium Academy, που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά.
Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Θόρυβο: Μια μέρα που μας αφορά
Από το 1996, αρχικά στις Η.Π.Α. και αργότερα σε όλο τον κόσμο, η τελευταία Τετάρτη του Απριλίου έχει καθιερωθεί από το Κέντρο Ακουστικής και Επικοινωνίας ως Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Θόρυβο, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις σοβαρές επιπτώσεις του θορύβου στην ακοή, την υγεία και την ποιότητα ζωής.
Ημέρα της Γης 2023: Εύκολα tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι
Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Γης, μια ετήσια εκδήλωση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών του κόσμου γύρω από σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα και στην προώθηση βιώσιμων πρακτικών για την προστασία του πλανήτη μας.
Επίσκεψη σπουδαστών του Mediterranean College στις εγκαταστάσεις μας στο Κιλκίς
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Mediterranean College, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου, σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών πραγματοποίησαν την Τρίτη 4/4 εκπαιδευτική επίσκεψη στις παραγωγικές εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.
Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Την Παρασκευή 7 και την Τρίτη 11 Απριλίου, οι ALUMILers σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς έκαναν τις πασχαλινές αγορές τους από το Bazaar που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις μας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ALUMIL ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece 2023» για τρίτη συνεχή χρονιά
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία μας βρίσκεται στη λίστα με τις «The Most Sustainable Companies in Greece 2023», ως μία από τις 35 ηγέτιδες ελληνικές επιχειρήσεις που δημιουργούν τη Χάρτα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2022
Το 2022, ο Όμιλος και η Εταιρεία πέτυχαν αλματώδη αύξηση σε λειτουργική κερδοφορία, EBITDA και όγκο πωλήσεων, έναντι του 2021.
Μάρτιος 2023
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023 (Τροποποίηση)
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. («Εταιρεία»), στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 & 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2023
9ο Συνέδριο Εξαγωγών ΣΕΒΕ: Ο Πρόεδρος & CEO της ALUMIL επίσημος ομιλητής
Την Πέμπτη 30. 03. 2023, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ διοργανώνει το 9ο Export Summit με θέμα «Greek Exporters Hall of Fame, Honouring our Partners». Η σημαντική εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τις εξαγωγικές δραστηριότητες του ελληνικού επιχειρείν και ταυτόχρονα να τιμήσει τους συνεργάτες των εγχώριων επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Ανακυκλώνουμε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο
Η Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης έχει καθιερωθεί από το 2018 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση πολιτών, εταιρειών και κυβερνήσεων σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Βρείτε έμπειρους κατασκευαστές αλουμινίου μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας
Η αναζήτηση έμπειρου κατασκευαστή αλουμινίου για τα νέα σας κουφώματα δεν είναι απλή υπόθεση. Στην ALUMIL, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό έχουμε φροντίσει να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών από τους συνεργάτες μας.
Εντυπωσιακή νέα λύση αυλόπορτας για το σύστημα περίφραξης SMARTIA FC80
Το SMARTIA FC80 είναι το κορυφαίο σύστημα περίφραξης της ALUMIL, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ευρύτατο σύνολο διακοσμητικών υλικών που μπορεί να υποστηρίξει και ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα και την ποικιλία τεχνικών λύσεων που προσφέρει.