Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Ιούλιος 2020
ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ
Έγκριση της συγχώνευσης μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΦΟΝΤ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, καθώς και της προταθείσας σχέσης ανταλλαγής των μετοχών, από τις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων των ως άνω εταιρειών της 13ης Ιουλίου 2020
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020
Αποφάσεις και αποτελέσματα ψηφοφορίας & Λοιπά έγγραφα
ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΠΑΡ. 4 (ζ) ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (EE) 2017/1129
Πληροφορίες που περιγράφουν την συγχώνευση, καθώς και την επίπτωση αυτής στην Εκδότρια (ΑΛΟΥΜΥΛ), κατά τα οριζόμενα στον Κανονισμό
ΠΑΡΑΤΑΣΗ STANDSTILL AGREEMENT
Συμφωνία Αναστολής
Ιούνιος 2020
V-Blocker: Το νέο σύστημα διαχωριστικών για προστασία κατά του COVID-19
Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση.
Smart Gate: Η έξυπνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό
Άμεση εξ αποστάσεως Θερμομέτρηση, άνευ ακτινοβολίας, με υψηλή ακρίβεια και συνεχή διέλευση.
SUPREME S700: Νέα προηγμένη λύση με minimal κρεμαστή σίτα
Το ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθµισµένων συστηµάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ µεγάλων ανοιγµάτων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Alberni: Ένα ακόμη εντυπωσιακό έργο στο Βανκούβερ με το σύστημα SUPREME S700
Έπειτα από την ολοκλήρωσή του, ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης "Alberni" αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης.
Αίτημα Παράτασης Standstill Agreement
Υπεβλήθη προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης αναστολής
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ (ΣΣΣ)
Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης & Λοιπα Έγγραφα Δημοσιότητας
Απρίλιος 2020
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων της χρήσης 2019
Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΥΛ Βιομηχανία Αλουμινίου ΑΕ ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2019
Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων του 2019

Οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2019 της Εταιρείας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρείας (www.alumil.com) την Τρίτη 28η Απριλίου 2020. 

Ανακαλύψτε τη νέα καινοτόμα έκδοση Eclipse του συρόμενου SUPREME S650 PHOS
Το SUPREME S650 PHOS Eclipse σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν πρωτοποριακό κρυφό οδηγό, ο οποίος διασφαλίζει την ομοιομορφία του δαπέδου σην εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του συστήματος.
Η Alumil Χορηγός της Δράσης e-ThesSummerSchool
H ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool προσαρμοζόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορωνοϊού, αλλάζει τα εκπαιδευτικά δεδομένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και φέρνει στο σπίτι τους το πετυχημένο θερινό σχολείο (που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη θερινή του έκδοση)!
Μάρτιος 2020
Η ALUMIL στη μάχη κατά του COVID-19 μέσω 3D εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας
Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και την επικινδυνότητα του έργου των ανθρώπων που εργάζονται στις υγειονομικές μονάδες της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή προσωπίδων προστασίας μέσω των 3D εκτυπωτών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ STANDSTILL AGREEMENT
Η παράταση του standstill agreement κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να υπογραφεί η τελική σύμβαση αναδιάρθρωσης.
Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για ένα Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο στο δυτικό παράλιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «ArXellence 2» είναι ένας ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός Ιδεών, με δωρεάν συμμετοχή, που στοχεύει να αναδείξει τον καινοτόμο σχεδιασμό ως το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επιτυχία ενός νέου Επιχειρηματικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ STANDSTILL AGREEMENT
Καθώς, η καταληκτική ημερομηνία της από 22.10.2018 σύμβασης ανοχής (standstill agreement) παρέρχεται την 12η Μαρτίου 2020, έχει ήδη υποβληθεί προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης, μέχρι την 12η Ιουνίου 2020. Εκτιμάται ότι η θετική απάντηση επί του ως άνω αιτήματος θα ληφθεί εντός του τρέχοντος μηνός.Η αιτηθείσα παράταση του standstill agreement θα δώσει τη δυνατότητα στην Εταιρία και τις Πιστώτριες Τράπεζες να υπογράψουν την τελική σύμβαση αναδιάρθρωσης.
Φεβρουάριος 2020
Πολιτική αποδοχών μελών Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.
Η παρούσα πολιτική αποδοχών (η «Πολιτική») εγκρίθηκε δυνάμει της από 29 Μαΐου 2019 συνεδρίασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. (η «Εταιρεία») και η διάρκεια ισχύος της ορίζεται για τέσσερα (4) έτη από την ως άνω ημερομηνία (η «Διάρκεια Ισχύος Πολιτικής»), υπό την επιφύλαξη τυχόν προηγούμενης επικαιροποίησης ή/και τροποποίησης δυνάμει σχετικής απόφασης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.
Οριστική συμφωνία αναδιάρθρωσης
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναδιάρθρωσης (Head of Terms - Ενδεικτικοί Όροι) με τις Πιστώτριες Τράπεζες