Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Σεπτέμβριος 2020
ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές
Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.
COMFORT M8100: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου για κάθε αισθητική ανάγκη
Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες.
Η ALUMIL ξεκλειδώνει τον κώδικα Da Vinci στο Tel Aviv!
Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων - δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση - που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.
SUPREME S650 PHOS: Υψηλότερη θερμομόνωση στο σημείο επαλληλίας
Οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος SUPREME S650 PHOS βελτιστοποιούνται, καθώς αναπτύξαμε 3 νέα θερμομονωτικά προφίλ καινοτόμου σχεδιασμού για το σημείο επαλληλίας (προφίλ γάντζου) όπου ενώνονται τα δυο φύλλα.
Βράβευση του Προέδρου της ALUMIL για δράσεις ενάντια στον COVID-19
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL, κ. Γιώργος Μυλωνάς, βραβεύτηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 στα πλαίσια εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. με τίτλο “Ήρωες του COVID-19”
Η ALUMIL στο πλευρό των μαθητών
Η ALUMIL, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συνδρομή της στη δράση “Καλωσορίζουμε τα Πρωτάκια”, προχώρησε στη δωρεά σχολικών σακιδίων σε μαθητές της Α΄ Δημοτικού για σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Παράταση Standstill Agreement
H ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ ανακοινώνει ότι το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών έκανε αποδεκτό το αίτημα μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας της σύμβασης αναστολής (standstill agreement) έως την 12.11.2020.
H ALUMIL αρωγός στον καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης
H ALUMIL, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην αειφόρο ανάπτυξη, χρηματοδοτεί τον επιφανειακό καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης, μέσω της απομάκρυνσης των επιπλεόντων απορριμμάτων.
Αύγουστος 2020
Ιούλιος 2020
Η ALUMIL εξοπλίζει το νέο κτιριακό συγκρότημα Taberner House στο Λονδίνο
Στόχος των αρχιτεκτόνων είναι η κατασκευή του Taberner House να συμπληρώσει αρμονικά την επερχόμενη ανάπλαση του πάρκου Queen’s Gardens, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να δίνει ένα στίγμα ανθρωποκεντρικό, με έμφαση στην πρακτικότητα, την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, καθώς και την ομαλή συνύπαρξη με το πράσινο στοιχείο του συγκεκριμένου πάρκου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτιριακό συγκρότημα.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimal σχεδιασμός με εξαιρετικές επιδόσεις ηχομείωσης
Ο έντονος θόρυβος και η ηχορύπανση που αυτός προκαλεί, αποτελούν μείζονα προβλήματα με αρνητική επίδραση στο βιοτικό επίπεδο, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αναγνωρίζοντας αυτό το σημαντικό ζήτημα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε προϊόντα που θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τις ηχητικές οχλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.
SMARTIA M8200: Ανακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις για εύκολη τοποθέτηση
Το SΜΑRΤΙΑ M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα αναπτύξαμε 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, τις M8217 και M8219.
Ανακοίνωση Έγκρισης Συγχώνευσης
Υπ’ αριθ. 78921/24.07.2020 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Εξοπλισμός Βιοκλιματικής Πέργκολας για χρήση…4 εποχών!
Οι βιοκλιματικές πέργκολες της ALUMIL εμπλουτίζουν τις χρήσεις των κτιρίων, προεκτείνοντάς τα προς τον εξωτερικό χώρο. Μέσω του πρόσθετου προηγμένου εξοπλισμού τους, που προσδίδει άνεση και λειτουργικότητα, διαμορφώνονται ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης.
ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ
Έγκριση της συγχώνευσης μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΦΟΝΤ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, καθώς και της προταθείσας σχέσης ανταλλαγής των μετοχών, από τις Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων των ως άνω εταιρειών της 13ης Ιουλίου 2020