Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάιος 2022
Μαζί για ένα «πράσινο» μέλλον: ALUMIL και we4all ενώνουν δυνάμεις με στόχο την περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία
Με βασική αρχή ότι η ΓΗ είναι το σπίτι όλων μας, η ALUMIL συνεχίζει με συνέπεια τις «πράσινες» ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος, με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.
ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2022
Σε συνέχεια των ιστορικά υψηλών αποτελεσμάτων της χρήσης 2021, η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε συνεχίζει να βαδίζει σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης, προσαρμοζόμενη με απόλυτη επιτυχία στις πληθωριστικές πιέσεις, την ενεργειακή κρίση και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία.
ALUMIL: Η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με διεθνή πιστοποίηση Cradle to Cradle Certified® Silver για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων
Με την πιστοποίηση Cradle to Cradle, η ALUMIL διανοίγει νέες προοπτικές για συμμετοχή σε έργα σύμφωνα με τις αρχές της Αειφόρου Δόμησης και της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, για «πράσινα» κτίρια με υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Απρίλιος 2022
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL εισηγητής στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς
Ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς ήταν επίσημος ομιλητής στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η θεματική της φετινής διοργάνωσης ήταν οι «Νέες Πραγματικότητες» και στις εργασίες συμμετείχαν εκπρόσωποι του οικονομικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Λύσεις κρεμαστής σήτας
Δύο εκλεκτά συστήματα, που παρέχουν τη δυνατότητα για λύσεις κρεμαστής σήτας, αναβαθμίζουν την καθημερινή ποιότητα διαβίωσης, προστατεύοντάς από έντομα και συμβάλλοντας παράλληλα στον αερισμό των εσωτερικών χώρων.
AMIRI: Τα συστήματα ALUMIL «λάμπουν» σε πολυτελές κατάστημα στο Las Vegas
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με premium είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ εγκαινίασε πρόσφατα το νέο της πολυτελές κατάστημα εντός του Wynn Resort και επέλεξε τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 2021
Κατά τη χρήση 2021, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατόρθωσαν να σημειώσουν αλματώδη αύξηση σε λειτουργική κερδοφορία, EBITDA και όγκο πωλήσεων, συγκριτικά με το 2020.
OIKONOMIKO ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022
Η ΑΛΟΥΜΥΛ AE, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το άρθρο 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο 2022, ως ακολούθως:
Μάρτιος 2022
Ο Γεώργιος Μυλωνάς αναδείχθηκε κορυφαίος «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» της χρονιάς
Στη λαμπερή εκδήλωση «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» της Ernst & Young, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL τιμήθηκε για τη διεθνή του παρουσία και την έως τώρα πορεία της ALUMIL σε παγκόσμιο επίπεδο.
FÖRENA: Γεύση από ALUMIL στο Μανχάταν
Στην περιοχή Τσέλσι, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, υψώνονται οι 12 όροφοι ενός νέου προηγμένου οικιστικού κτιρίου που βρίσκεται στο 540 Sixth Avenue. Πρόκειται για το FÖRENA, τη νέα πρόταση κατοικιών που φέρνει νέα πνοή στο αστικό τοπίο της περιοχής.
SMARTIA PG115P Ithaca: Η σύγχρονη πέργκολα υψηλής αισθητικής
Η πέργκολα αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο ενός εξωτερικού χώρου, καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργικότητα και την αισθητική του. Η νέα βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG115P ITHACA της ALUMIL παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις και ξεχωρίζει για τη μοντέρνα σχεδίασή της.
Η ALUMIL Academy μεταμορφώνεται σε Architectural Aluminium Academy
Η επιτυχημένη σχολή της ALUMIL μετασχηματίζεται σε έναν καινούργιο οργανισμό για τον κατασκευαστικό κλάδο του αλουμινίου και συμπράττει με δύο κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας και δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.
Φεβρουάριος 2022
Σπούδασε «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» στην ALUMIL Academy
ο επιτυχημένο ετήσιο πρόγραμμα 600 ωρών της ALUMIL Academy, μετά την επιτυχία της πρώτης χρονιάς και την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών, περιμένει τους νέους εκπαιδευόμενους, που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον κατασκευαστικό κόσμο του αλουμινίου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
Αποκωδικοποιώντας το SMARTIA MF65: Το νέο θερμομονωτικό σύστημα φυσούνας που θα λατρέψετε
Το SMARTIA MF65, το νέο σύστημα πτυσσόμενων πορτών (φυσούνα) της ALUMIL, δεν είναι απλώς ένα θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, αλλά αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομψοτέχνημα.
Η Γη είναι το Σπίτι μας: Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της ALUMIL
Σπίτι: μια λέξη που χωράει μέσα της τόσες σκέψεις και συναισθήματα. Στην ALUMIL, όλα αυτά τα χρόνια, φροντίζουμε να τιμούμε αυτή τη λέξη, εξοπλίζοντας τα σπίτια όσων μας εμπιστεύονται με κορυφαία συστήματα αλουμινίου, που αντικατοπτρίζουν το μεράκι και το πάθος για αυτό που κάνουμε. Θέτοντας τον πήχη πάντα ψηλά, αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Από το σπίτι… στο σπίτι όλων μας, τη Γη.
Γεώργιος Μυλωνάς: «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμά μας για βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων»
Στις 7 Φεβρουαρίου, το QualityNet Foundation παρουσίασε τις ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν ως «The Most Sustainable Companies in Greece 2022».
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Το 2021 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για την ΑΛΟΥΜΥΛ. Τα ιστορικά υψηλά επίπεδα κύκλου εργασιών του Ομίλου (εκτίμηση: €315,0 εκατ., αυξημένος κατά €74 εκατ. σε σχέση με το 2020, ήτοι 30%), κατέδειξαν την ικανότητα της ΑΛΟΥΜΥΛ να ανταπεξέρχεται σε κάθε συνθήκη, με σχέδιο, πίστη και πολλή δουλειά.
Ιανουάριος 2022
Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Κατασκευαστών 50 ωρών από την ALUMIL Academy
H ALUMIL Academy, η ολοκληρωμένη Ακαδημία της ALUMIL για τον κλάδο του αλουμινίου και των εφαρμογών του, έχει ως στόχο της την εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου και την μετάδοση υψηλής τεχνογνωσίας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης.
ALUMIL 2021: Μια αναδρομή στις κορυφαίες στιγμές
Η χρονιά που έφυγε φανέρωσε το εύρος της δραστηριοποίησης της ALUMIL, καθώς και τα νέα μονοπάτια που ανοίγει η εταιρεία στο επιχειρείν της χώρας μας αλλά και διεθνώς. Ήταν αναμφίβολα μια χρονιά που, παρά τη συνέχιση της πανδημίας του κορονοϊού και τις επιπλοκές που είχε στην παγκόσμια οικονομία, αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον Όμιλο.
Δεκέμβριος 2021
Jayabheri The Peak: Τα συστήματα της ALUMIL σε μεγαλούπολη της Ινδίας
Το Hyderabad είναι η 4η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Ινδίας. Πρόκειται για μια μητρόπολη σχεδόν 7 εκατομμυρίων κατοίκων, που αποτελεί έναν εμπορικό και επιχειρηματικό κόμβο της κεντροανατολικής Ινδίας. Πρόσφατα, στα δυτικά της πόλης, υψώθηκε ένα επιβλητικό σύμπλεγμα 3 πύργων για οικιστική χρήση, που ξεχωρίζει με τη σχεδίασή του.