Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάρτιος 2020
Η ALUMIL στη μάχη κατά του COVID-19 μέσω 3D εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας
Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και την επικινδυνότητα του έργου των ανθρώπων που εργάζονται στις υγειονομικές μονάδες της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή προσωπίδων προστασίας μέσω των 3D εκτυπωτών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της.
Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για ένα Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο στο δυτικό παράλιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «ArXellence 2» είναι ένας ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός Ιδεών, με δωρεάν συμμετοχή, που στοχεύει να αναδείξει τον καινοτόμο σχεδιασμό ως το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επιτυχία ενός νέου Επιχειρηματικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ STANDSTILL AGREEMENT
Καθώς, η καταληκτική ημερομηνία της από 22.10.2018 σύμβασης ανοχής (standstill agreement) παρέρχεται την 12η Μαρτίου 2020, έχει ήδη υποβληθεί προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης, μέχρι την 12η Ιουνίου 2020. Εκτιμάται ότι η θετική απάντηση επί του ως άνω αιτήματος θα ληφθεί εντός του τρέχοντος μηνός.Η αιτηθείσα παράταση του standstill agreement θα δώσει τη δυνατότητα στην Εταιρία και τις Πιστώτριες Τράπεζες να υπογράψουν την τελική σύμβαση αναδιάρθρωσης.
Φεβρουάριος 2020
Πολιτική αποδοχών μελών Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.
Η παρούσα πολιτική αποδοχών (η «Πολιτική») εγκρίθηκε δυνάμει της από 29 Μαΐου 2019 συνεδρίασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. (η «Εταιρεία») και η διάρκεια ισχύος της ορίζεται για τέσσερα (4) έτη από την ως άνω ημερομηνία (η «Διάρκεια Ισχύος Πολιτικής»), υπό την επιφύλαξη τυχόν προηγούμενης επικαιροποίησης ή/και τροποποίησης δυνάμει σχετικής απόφασης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.
Οριστική συμφωνία αναδιάρθρωσης
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναδιάρθρωσης (Head of Terms - Ενδεικτικοί Όροι) με τις Πιστώτριες Τράπεζες
Συμφωνία Αναστολής

H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την παράταση της συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες κατά ένα μήνα, ήτοι μέχρι την 12.03.2020.

Η ως άνω παράταση παρασχέθηκε προκειμένου να υπογραφεί το απαιτούμενο μνημόνιο μεταξύ των μερών, καθώς το σύνολο των Τραπεζών έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις αναφορικά με τους όρους της αναδιάρθρωσης.
Ιανουάριος 2020
Το μοναδικό έργο Η303 επιλέγει το minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το εντυπωσιακό κτίριο κατοικιών «H303», που είναι τοποθετημένο στα νότια προάστια της Αθήνας, στη γνωστή παραθαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας.
SMARTIA M630 PHOS: Νέες εξαιρετικές λύσεις με σίτες υψηλής αισθητικής
Πρόσφατα η νέα minimal σειρά SMARTIA M630 PHOS εμπλουτίστηκε με νέες εξαιρετικές λύσεις σίτας, η οποία ακολουθεί την ίδια minimal φιλοσοφία με τη σειρά, καθώς κρύβεται μέσα στους οδηγούς
Ειδική βράβευση της ALUMIL από τον ΣΒΕ στην Ελληνική Αξία
Ο θεσμός «Ελληνική Αξία» έχει καθιερωθεί ως θεσμός επιβράβευσης και προβολής της υγιούς μεταποιητικής δραστηριότητας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)
Ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια του 2020 εξοπλίστηκε με συστήματα ALUMIL
Το 2020 σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας δεκαετίας και το CNN Style δημοσίευσε τα 20 πιο σημαντικό κτίρια ανά τον κόσμο, που πρόκειται να δώσουν μία ξεχωριστή μορφή στις πόλεις – αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική.
Εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης συγχώνευσης
Σε συνέχεια των από 08.08.2019 και 17.09.2019 πρότερων ανακοινώσεων της Εταιρίας, καθώς και σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 55/09.01.2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επισημαίνονται τα εξής:
Δεκέμβριος 2019
SMARTIA M630 PHOS: Βράβευση στα Archiproducts Design Awards 2019
Το νέο μας minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS με πολύ λεπτά προφίλ κέρδισε το βραβείο Archiproducts Design Award στην κατηγορία «Κέλυφος Κτιρίου», χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του, τις κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις και τα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ενσωματώνει.
Εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου στο Βουκουρέστι
Η ALUMIL είχε πρόσφατα την χαρά να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου της στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων.
Ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές μονάδες από την ALUMIL στην έκθεση XENIA
Η έκθεση XENIA, η μεγαλύτερη έκθεση της Ν.Α. Ευρώπης στον ξενοδοχειακό τομέα, έλαβε χώρα μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε περισσότερους από 32.000 επισκέπτες, κυρίως επαγγελματίες προερχόμενους από τον τουριστικό κλάδο, αλλά και πολλούς αρχιτέκτονες με ενδιαφέρον για εφαρμογές σε ξενοδοχεία.
Η παγκόσμια ξενοδοχειακή αλυσίδα "Nobu" που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου επιλέγει την ALUMIL
Η Nobu Hospitality, το διεθνώς αναγνωρισμένο brand ξενοδοχείων που ιδρύθηκε από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Robert De Niro, τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa και τον γνωστό παραγωγό Meir Teper, επεκτείνεται με μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στο Λονδίνο.
Παράταση Συμφωνίας Αναστολής
H ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει τη νέα παράταση της συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες μέχρι την 12.02.2020. Η χορηγηθείσα παράταση κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνταξη της συμφωνίας αναδιάρθρωσης.

Νοέμβριος 2019
Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας.
Μία τολμηρή ελληνική πολυεθνική βιομηχανία: Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας. Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου γιορτάσαμε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, συνεργάτες και φίλοι, καθώς και γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο της Ελλάδας.
Οκτώβριος 2019
Ανακαλύψτε το νέο SMARTIA M45000
Το νέο εξαιρετικό μη θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα ή ανασυρόμενα κουφώματα
Lighthouse Tower
Ο χρυσός ουρανοξύστης στο Tel Aviv εξοπλίζεται με συστήματα μας
Η «ALUMIL Academy» ξεκίνησε τη λειτουργία της με όραμα την κατασκευαστική αριστεία
H Ακαδημία της ALUMIL άνοιξε τις πόρτες της στο κατασκευαστικό κοινό με σκοπό να βοηθήσει τους συνεργάτες κατασκευαστές