Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Οκτώβριος 2021
ALUMIL Academy: Με όραμα την εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου
H ALUMIL Academy αποτέλεσε μια πρωτοποριακή κίνηση, που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια, τόσο για την πορεία του κλάδου, όσο και για την ιστορία του επιχειρείν στην Ελλάδα. Δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο μια εταιρεία να προχωράει σε ανάπτυξη ολοκληρωμένης σχολής για την εκπαίδευση, κατάρτιση και συμβουλευτική των κατασκευαστών του κλάδου, αλλά και όσων επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της.
Σεπτέμβριος 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021
Κατά το α’ εξάμηνο του 2021, παρά το ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς διαταράσσεται από την πανδημία COVID-19, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατέγραψαν αξιοσημείωτη αύξηση του κύκλου εργασιών και των λειτουργικών κερδών (EBITDA), καθώς και σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών.
Ιούλιος 2021
Η ALUMIL έλαμψε στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2021»
To μότο της ALUMIL «επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα», χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πρόσφατα πήρε τη μορφή τιμητικής διάκρισης στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”!
Υιοθέτηση του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΕΣΕΔ
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 14.07.2021 συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και αποφάσισε την υιοθέτηση του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης, έκδοσης Ιουνίου 2021
Archiclub: Η ALUMIL σε ένα πρότυπο showroom για αρχιτέκτονες στο Κίεβο
Στο κέντρο του Κιέβου, σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το Archiclub. Ένα νέο showroom – coworking space, που δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα έργα τους.
SUPREME S650 e-Motion: Καινοτομία σε e-κίνηση!
To SUPREME S650 e-Motion είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς προσφέρει στιβαρότητα, αλλά και ευρύτατο οπτικό πεδίο.
Foundry Quarter: Τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL ταξιδεύουν στο Reading της Αγγλίας!
Το Reading, είναι μια πόλη σχεδόν 70 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, με πληθυσμό άνω των 300 χιλιάδων κατοίκων που κάθε χρόνο αυξάνεται. Η πόλη έχει αποκτήσει τη φήμη του επιχειρηματικού κόμβου και έτσι προσελκύει συνεχώς νέες εταιρείες και επιχειρηματίες.
Χρηματιστηριακός δείκτης ESG: Η ALUMIL ανάμεσα στις 35 εισηγμένες εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια
Στις 2 Αυγούστου 2021 τέθηκε σε ισχύ ο νέος δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για τον Athex ESG, ο οποίος θα παρακολουθεί την απόδοση των εταιρειών σε ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής δραστηριοποίησης και εταιρικής διακυβέρνησης.
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021
Αποφάσεις και αποτελέσματα ψηφοφορίας & λοιπά έγγραφα
Ιούνιος 2021
ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL
Στην ALUMIL πιστεύουμε πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες.
«BRAVO Awards»: Διάκριση της ALUMIL στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης
Στην ALUMIL, η επιδίωξη της τελειότητας δεν συντελείται μόνο στο πλαίσιο της κατασκευαστικής αριστείας, αλλά αφορά σε όλους τους τομείς και εκφάνσεις της εταιρικής δραστηριότητας, είτε στο εσωτερικό της, είτε στις συνεργασίες που συνάπτει.
Olympic Resort: Αέρας ALUMIL στη Λεμεσό!
Στο νότιο τμήμα της Κύπρου, βρίσκεται μια πόλη που συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λεμεσός, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του νησιού, είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο αέρα της, την εντυπωσιακή ακτογραμμή και την έντονη νυχτερινή της ζωή.
SMARTIA Barcode Cladding: Η επένδυση τοιχοποιίας… όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μια υψηλών προδιαγραφών πρόσοψη κερδίζει τα βλέμματα και ενισχύει το συνολικό οικοδόμημα, τόσο από πλευράς design, όσο και επιδόσεων. Το νέο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας της ALUMIL ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Ανακοίνωση των νικητών της μεγάλης κλήρωσης του ALUMILIA
Η κλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 7/6/2021, ώρα 17.30 – 18.30! Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω Zoom και ανέδειξε συνολικά επτά (7) νικητές
Nέα Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού
Στο πλαίσιο ενίσχυσης της διοικητικής της διάρθρωσης, η ΑΛΟΥΜΥΛ υποδέχεται την κα. Χαρίκλεια Φωτεινάκη, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρωπίνου Δυναμικού Ομίλου.
Μάιος 2021
Αποχώρηση Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού Ομίλου
Ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, Νικόλαος Σιρηνόπουλος, αποχωρεί από την Εταιρεία την 31η Μαΐου 2021
Ανακοίνωση Οικονομικού Ημερολογίου
Η διοίκηση της «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.», ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2021.
SMARTIA M9660 PHOS: Όλα τα «φώτα» πάνω στο δημοφιλές σύστημα
Το SMARTIA M9660 PHOS αποτελεί μια μοντέρνα λύση για έργα διαφορετικών αναγκών. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακή σχεδίαση σε αναλογία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και φυσικά άκρως ανταγωνιστικό κόστος που «λύνει» τα χέρια για κάθε είδους κατασκευή!
AlumilCal Tips n’ Tricks: Διευρύνουμε τις γνώσεις των συνεργατών μας
Πρόκειται για έναν κύκλο επτά διαδικτυακών σεμιναρίων, με θέμα το προηγμένο λογισμικό της ALUMIL για επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων, το AlumilCal.
1770 Pendrell: Η ALUMIL συμμετέχει στη δημιουργία “πράσινων” κτιρίων στο Βανκούβερ
Το Βανκούβερ είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις στη δυτική όχθη του Καναδά. Είναι σταθερά στις υψηλότερες θέσεις σε διεθνείς λίστες για πόλεις με ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει προωθήσει ένα σύγχρονο πλάνο αστικού σχεδιασμού, με την ονομασία «Vancouverism».