Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Απρίλιος 2021
Η ALUMIL για άλλη μια χρονιά χορηγός στο e-ThesSummerSchool
Το ThesSummerSchool αποτελεί έναν θεσμό που διοργανώνεται τα τελευταία 6 χρόνια από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αφορά εφήβους 14 – 18 ετών.
Μεγάλη κλήρωση ALUMILIA: Οι Mercedes A-Class «ζεσταίνουν» τις μηχανές τους
Το ALUMILIA, το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL, συνεχίζεται δυναμικά, προσφέροντας πλούσια δώρα στους συνεργάτες της εταιρείας. Στις 21/5/2021 ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του προγράμματος και στις 7/6/2021 πρόκειται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών της κλήρωσης
Θετικά αποτελέσματα για την εταιρεία και τον Όμιλο εν μέσω πανδημίας
Κατά την οικονομική χρήση 2020 η παγκόσμια οικονομία στιγματίστηκε από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19. Μέσα σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατόρθωσαν να αυξήσουν σημαντικά τη λειτουργική τους κερδοφορία και να διατηρήσουν παρόμοιο όγκο πωλήσεων σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.
Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων του 2020
Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2020 της Εταιρείας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρείας (www.alumil.com) την Δευτέρα 19η Απριλίου 2021
Μάρτιος 2021
ALUMIL Webinars: Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία, εξελίσσουμε τον κλάδο
Το 2021 όπως φαίνεται θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι περιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού θα συνεχιστούν, διαμορφώνοντας αναλόγως την καθημερινότητα των ανθρώπων. Μια από τις βασικές επιδράσεις του COVID-19 στους χώρους εργασίας είναι ότι πλέον οι εταιρείες έχουν αναγκαστεί να βρουν νέους τρόπους ώστε να επικοινωνούν με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους.
SMARTIA S350 LT: Νέα έκδοση με προηγμένες τυπολογίες για λύσεις σε κάθε ανάγκη
Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S350 είναι γνωστό για τις ίσιες, λιτές του γραμμές, καθώς και για τη μεγάλη ευκολία που παρέχει κατά τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησής του. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα της ALUMIL αποκτά πλέον 3 νέες τυπολογίες μέσω της νέας έκδοσης SMARTIA S350 LT
Εθνική Πινακοθήκη Ελλάδος: H ALUMIL συμμετέχει στην εντυπωσιακή επέκταση
Εθνική Πινακοθήκη είναι ένα κτίριο σταθμός στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος και ένας φάρος πολιτισμού, που εκπέμπει το φως του για πάνω από έναν αιώνα. Είμαστε υπερήφανοι που η ALUMIL συνέβαλε με τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της στην ανακαίνιση και επέκταση ενός οικοδομήματος που στεγάζει καλλιτεχνικές δημιουργίες
Φεβρουάριος 2021
Orbi Twin Towers στο Batumi: Ένα εντυπωσιακό έργο με την υπογραφή της ALUMIL
Το «Orbi Twin Towers» αποτελεί μια σπουδαία αρχιτεκτονική προσθήκη στον ορίζοντα μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης πόλης, όπως είναι το Batumi. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει αυτό το λαμπερό έργο, έρχεται σε συμφωνία με το όραμα της ALUMIL για τελειότητα και συνεχή πρόοδο και υπογραμμίζει την παρουσία της εταιρείας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου χτυπά ο παλμός της παγκόσμιας ανάπτυξης και δόμησης.
Τα νέα συστήματα περιφράξεων της ALUMIL θα σας συναρπάσουν!
Οι τρεις νέες σειρές περιφράξεων της ALUMIL ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητα, την ποικιλία τεχνικών λύσεων και τη δυνατότητα εκτεταμένης παραμετροποίησής τους για ένα άρτιο και απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και tailor-made εφαρμογών εναρμονισμένων με το εκάστοτε έργο, αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε προϊόν που αναπτύσσει η εταιρεία.
Μια παγκόσμια γιορτή της αρχιτεκτονικής στα Βραβεία «ArXellence 2»
Το «ArXellence 2» είναι ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών της ALUMIL , που φέρει τη «σφραγίδα» της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) και πραγματοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο Διεθνών Διαγωνισμών της UIA (ICC Council) και με πλήρη εφαρμογή των κανονισμών της UNESCO. Ο διαγωνισμός αφού πέρασε όλες τις φάσεις της υλοποίησής του - από την προετοιμασία και την ανακοίνωση του θέματος, έως την κατάθεση μελετών από όλο τον κόσμο και την τελική αξιολόγησή τους - ολοκληρώθηκε πανηγυρικά σε μια υψηλής ποιότητας διαδικτυακή τελετή βράβευσης.
GSB International: Η ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη Πιστοποίηση για τα Βαφεία της
Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB International
ArXellence 2 | Τελετή Απονομής των Βραβείων
Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή Τελετή Απονομής των Βραβείων. Η εκδήλωση αύτη αποτελεί μία βασική πτυχή του διαγωνισμού που επικυρώνει τη συνολική επιτυχία του «Arxellence 2», καθώς θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τις μελέτες που διακρίθηκαν έργα και να κατανοήσει το όραμά τους.
Ιανουάριος 2021
Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο: Η ALUMIL συμπαραστάτης στις ενέργειες υποστήριξης
Οι δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ALUMIL βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του προγραμματισμού της εταιρείας, με απώτερο σκοπό τη μέγιστη προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Το Top 12 των ενεργειών της ALUMIL για το 2020
Η διεθνής παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε και παράλληλα η παραγωγή κορυφαίων προϊόντων που ανεβάζουν τον πήχη του κλάδου μας αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των υδάτων στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Τον Σεπτέμβριο του 2020, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας - Θράκης) και αναλάβαμε να χρηματοδοτήσουμε τις ενέργειες καθαρισμού του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης.
Δεκέμβριος 2020
Επενδύουμε στην ανακύκλωση, πρωτοπορούμε με πράσινο αλουμίνιο!
Στα πλαίσια την ενίσχυσης των δραστηριοτήτων μας με παραγωγικές διαδικασίες που συνεισφέρουν σε μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, προχωρήσαμε σε επένδυση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέας μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου
SMARTIA M78: Ανακαλύψτε το νέο σύστημα για προηγμένα unitized υαλοπετάσματα
Στα σύγχρονα έργα μεγάλης κλίμακας «ο χρόνος είναι χρήμα». Για αυτό απαιτείται τα έργα να ολοκληρώνονται εντός των χρονικών ορίων που τίθενται και μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού. Το unitized σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M78 της ALUMIL είναι η κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθούν τα παραπάνω, καθώς αποτελεί μια οικονομική λύση που συνδυάζει ποιότητα και ευκολία εγκατάστασης.
The Scape στο Brighton: Οι φοιτητικές κατοικίες του μέλλοντος επιλέγουν ALUMIL
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτιριακό σύμπλεγμα υψηλής αισθητικής που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Η τοποθεσία του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του: το “The Scape” βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας του Brighton, στην περιοχή Moulsecoomb.
Το Smart Gate της ALUMIL στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το ALUMIL Smart Gate, η προηγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL, εγκαθίσταται τους τελευταίους μήνες σε αυξανόμενο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο, παρέχοντας προληπτική προστασία μέσω μετρήσεων υψηλής ακριβείας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ 2020
Σε συνέχεια της από 18/11/2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τις εισηγμένες εταιρίες, η ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τη διαμόρφωση των βασικών οικονομικών μεγεθών στο γ’ τρίμηνο και στο εννεάμηνο της χρήσης 2020, συγκριτικά με τις αντίστοιχες περιόδους του προηγούμενου έτους.