Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Φεβρουάριος 2021
GSB International: Η ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη Πιστοποίηση για τα Βαφεία της
Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB International
ArXellence 2 | Τελετή Απονομής των Βραβείων
Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή Τελετή Απονομής των Βραβείων. Η εκδήλωση αύτη αποτελεί μία βασική πτυχή του διαγωνισμού που επικυρώνει τη συνολική επιτυχία του «Arxellence 2», καθώς θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τις μελέτες που διακρίθηκαν έργα και να κατανοήσει το όραμά τους.
Ιανουάριος 2021
Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο: Η ALUMIL συμπαραστάτης στις ενέργειες υποστήριξης
Οι δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ALUMIL βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του προγραμματισμού της εταιρείας, με απώτερο σκοπό τη μέγιστη προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Το Top 12 των ενεργειών της ALUMIL για το 2020
Η διεθνής παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε και παράλληλα η παραγωγή κορυφαίων προϊόντων που ανεβάζουν τον πήχη του κλάδου μας αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των υδάτων στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Τον Σεπτέμβριο του 2020, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας - Θράκης) και αναλάβαμε να χρηματοδοτήσουμε τις ενέργειες καθαρισμού του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης.
Δεκέμβριος 2020
Επενδύουμε στην ανακύκλωση, πρωτοπορούμε με πράσινο αλουμίνιο!
Στα πλαίσια την ενίσχυσης των δραστηριοτήτων μας με παραγωγικές διαδικασίες που συνεισφέρουν σε μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, προχωρήσαμε σε επένδυση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέας μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου
SMARTIA M78: Ανακαλύψτε το νέο σύστημα για προηγμένα unitized υαλοπετάσματα
Στα σύγχρονα έργα μεγάλης κλίμακας «ο χρόνος είναι χρήμα». Για αυτό απαιτείται τα έργα να ολοκληρώνονται εντός των χρονικών ορίων που τίθενται και μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού. Το unitized σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M78 της ALUMIL είναι η κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθούν τα παραπάνω, καθώς αποτελεί μια οικονομική λύση που συνδυάζει ποιότητα και ευκολία εγκατάστασης.
Το Smart Gate της ALUMIL στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το ALUMIL Smart Gate, η προηγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL, εγκαθίσταται τους τελευταίους μήνες σε αυξανόμενο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο, παρέχοντας προληπτική προστασία μέσω μετρήσεων υψηλής ακριβείας.
The Scape στο Brighton: Οι φοιτητικές κατοικίες του μέλλοντος επιλέγουν ALUMIL
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτιριακό σύμπλεγμα υψηλής αισθητικής που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Η τοποθεσία του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του: το “The Scape” βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας του Brighton, στην περιοχή Moulsecoomb.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ 2020
Σε συνέχεια της από 18/11/2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τις εισηγμένες εταιρίες, η ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τη διαμόρφωση των βασικών οικονομικών μεγεθών στο γ’ τρίμηνο και στο εννεάμηνο της χρήσης 2020, συγκριτικά με τις αντίστοιχες περιόδους του προηγούμενου έτους.
Η ALUMIL ανάμεσα στις 25 κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της αειφορίας για το 2020
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η εκδήλωση “Sustainable Greece 2020”, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την έναρξη της διοργάνωσης. Η QualityNet Foundation αφού έλαβε το portfolio δράσεων από σημαντικές εταιρείες της χώρας μας, παρουσίασε τις 25 επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ελίτ του Επιχειρηματικού Χάρτη και πληρούν τις προδιαγραφές Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Η ALUMIL Mέγας Xορηγός στο OPEN HOUSE Thessaloniki 2020
Η ALUMIL έχει χτίσει εδώ και τρεις δεκαετίες μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με τον αρχιτεκτονικό κόσμο καθώς ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μπορεί να αναδείξει με εξαιρετικό τρόπο πτυχές ενός οικοδομήματος και να το μετατρέψει σε μια μορφή έκφρασης που κοσμεί μέσω της δόμησης μια τοποθεσία.
Υπογραφή Συμφωνίας Αναδιάρθωσης
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι την Τετάρτη 3η Δεκεμβρίου 2020 υπεγράφη η σύμβαση αναδιάρθρωσης χρέους της Εταιρείας
Η ALUMIL στα μονοπάτια χαράς που ανοίγουν οι “Δρομείς Ελπίδας”
Η εθελοντική ομάδα “Δρομείς Ελπίδας” αποδεικνύει στην πράξη πως η πρόσβαση παιδιών με αναπηρίες, σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, είναι ένα στοίχημα που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί.
Νοέμβριος 2020
SMARTIA S67 URBAN: Industrial αισθητική και κορυφαίες επιδόσεις!
Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί η αξία της βιομηχανικής αισθητικής στις κατασκευές, μέσω μιας νέας στροφής στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Όλο και περισσότερα κτίρια ανά τον κόσμο ακολουθούν αυτή τη λογική και επαναφέρουν ένα ύφος που έμοιαζε να έχει χαθεί. Το νέο ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 URBAN της ALUMIL κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς συνδυάζει αρμονικά το industrial look με τις υψηλές επιδόσεις.
Belgrade Waterfront: Η ALUMIL συμμετέχει στο μεγαλόπνοο project αστικής ανάπλασης
Δύο πολυόροφοι πύργοι, οι Parkview & Vista, έχουν ολοκληρωθεί και διατίθενται για οικιστική και επιχειρηματική χρήση στην περιοχή plot 18.
ArXellence 2: O διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL ολοκληρώθηκε με επιτυχία
Το «ArXellence 2», ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, με την ανακοίνωση των 6 βραβείων και των 4 επαίνων.
SMARTIA M8200 – Νέα πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση
Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για την μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.
Αίτημα Παράτασης Συμφωνίας Αναστολής
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής η ΑΛΟΥΜΥΛ) ανακοινώνει ότι την 02.11.2020 υπεβλήθη προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης αναστολής
Συμπληρωματική σημείωση επί της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 5 του ν.3556/2007
Σε συνέχεια της υπ αρ. πρωτ. 2319/27.10.2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κοινοποιηθείσας την 29.10.2020, σχετικά με την γνωστοποίηση ποσοτικών επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στη λειτουργία της Εταιρίας και του Ομίλου, προβαίνουμε στην κάτωθι συμπληρωματική σημείωση επί της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης