Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Νοέμβριος 2020
ArXellence 2: O διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL ολοκληρώθηκε με επιτυχία
Το «ArXellence 2», ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, με την ανακοίνωση των 6 βραβείων και των 4 επαίνων.
SMARTIA M8200 – Νέα πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση
Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για την μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.
Αίτημα Παράτασης Συμφωνίας Αναστολής
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής η ΑΛΟΥΜΥΛ) ανακοινώνει ότι την 02.11.2020 υπεβλήθη προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης αναστολής
Συμπληρωματική σημείωση επί της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 5 του ν.3556/2007
Σε συνέχεια της υπ αρ. πρωτ. 2319/27.10.2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κοινοποιηθείσας την 29.10.2020, σχετικά με την γνωστοποίηση ποσοτικών επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στη λειτουργία της Εταιρίας και του Ομίλου, προβαίνουμε στην κάτωθι συμπληρωματική σημείωση επί της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης
Το ALUMIL Smart Gate θωρακίζει τη Βουλή των Ελλήνων
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο και σε μια κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, η ALUMIL συνεχίζει τις προσπάθειές της για δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλουν στην αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Κορωνίδα αυτών των ενεργειών είναι το ALUMIL Smart Gate, η συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας που έχει αναπτύξει η εταιρεία.
Η ALUMIL γίνεται πιο Green!
Εγκαινιάζουμε τους ALUMIL Green Ambassadors, την “επίλεκτη” ομάδα εργαζομένων της εταιρείας με αποστολή την προστασία του περιβάλλοντος και την ενημέρωση γύρω από θέματα πράσινης ανάπτυξης και συμπεριφοράς.
Η ALUMIL συνδράμει στο κοινωνικό έργο της Κ.Ε.Δ.Η. Σερρών για ΑμεΑ
Η Κοινωφελής Εταιρεία Δήμου Ηράκλειας Σερρών, με άξονα το κοινωνικό έργο προς ενίσχυση συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, απευθύνθηκε στην ALUMIL για την συνδρομή της σχετικά με την αγορά ενός εννιαθέσιου οχήματος που θα μεταφέρει ΑμεΑ εφήβους και ενηλίκους στις δομές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.
Οκτώβριος 2020
Η ALUMIL πρωταγωνιστεί στην πόλη των Αγγέλων
23 περίπου χιλιόμετρα από το μητροπολιτικό κέντρο του Los Angeles, πολύ κοντά στην παράκτια ζώνη της Santa Monica, ένα νέο και φιλόδοξο έργο έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για το Broadway 500, στην ομώνυμη οδό, ένα σύμπλεγμα 4 επταόροφων κτιρίων που με την ολοκλήρωσή τους θα στεγάσουν 249 κατοικίες, καθώς και εμπορικά κέντρα.
SUPREME S700 : Το σύστημα της ALUMIL που αντέχει και τυφώνες
Το S700, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ALUMIL για την κάλυψη ιδιαίτερα μεγάλων ανοιγμάτων, διακρίθηκε στο διεθνούς φήμης τεστ για τυφώνες “Miami Dade” και πιστοποιήθηκε για τις επιδόσεις του.
Η ALUMIL βραβεύτηκε για δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης
Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου η εταιρεία μας βραβεύτηκε στα πλαίσια της 5ης Ετήσιας Συνόδου Κορυφής για την Αειφορία. Η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Αειφορίας και το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά.
Το Μουσείο της Ακρόπολης εξοπλίστηκε με το ALUMIL Smart Gate
Το Smart Gate της ALUMIL τοποθετήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της Αθήνας. Η συσκευή βρίσκεται στην είσοδο του Μουσείου και συμβάλλει στη μέτρηση της θερμοκρασίας χιλιάδων ανθρώπων που διέρχονται καθημερινά, διευκολύνοντας την πρόσβαση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για το κοινό.
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την ALUMIL
Το Σάββατο 10/10 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δίωρη ηλεκτρονική ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που συνδιοργάνωσε η ALUMIL με την εταιρεία συμβουλευτικής σταδιοδρομίας Orientum.
Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Η ALUMIL δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability Report), καταγράφοντας αναλυτικά όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί έχοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς της τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Κορυφαίο σύστημα αλουμινίου για Παθητικά κτίρια παγκοσμίως το SUPREME S91 της ALUMIL.
Πριν λίγες μέρες, η ALUMIL διακρίθηκε για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην πράσινη δόμηση, καθώς το σύστημα αλουμινίου SUPREME S91 (έκδοση Hi) πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο συντελεστή θερμομόνωσης για την κλιματική ζώνη “Cool temperate” από το “Passive house Institute”.
Σεπτέμβριος 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020
Οι κοσμογονικές αλλαγές που προξένησε η πανδημία του Covid-19, προκάλεσαν σε όλο τον πλανήτη ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικονομική δραστηριότητα, επηρεάζοντας το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας.
Ημερίδα της ALUMIL με θέμα “Γονείς και παιδιά την εποχή του COVID-19”
Η ALUMIL αφουγκραζόμενη την ανησυχία των γονιών, διοργάνωσε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με την ψυχολόγο και διδάκτωρ του Α.Π.Θ. κα Ζηκοπούλου Όλγα, με θέμα “Γονείς και παιδιά την εποχή του COVID-19”. Η ημερίδα απευθυνόταν σε εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας με παιδιά από 4 έως 10 ετών.
Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων
Η εταιρεία «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2020
ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές
Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.
COMFORT M8100: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου για κάθε αισθητική ανάγκη
Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες.
Η ALUMIL ξεκλειδώνει τον κώδικα Da Vinci στο Tel Aviv!
Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων - δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση - που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.