Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Ιανουάριος 2020
Εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης συγχώνευσης
Σε συνέχεια των από 08.08.2019 και 17.09.2019 πρότερων ανακοινώσεων της Εταιρίας, καθώς και σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 55/09.01.2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επισημαίνονται τα εξής:
Δεκέμβριος 2019
SMARTIA M630 PHOS: Βράβευση στα Archiproducts Design Awards 2019
Το νέο μας minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS με πολύ λεπτά προφίλ κέρδισε το βραβείο Archiproducts Design Award στην κατηγορία «Κέλυφος Κτιρίου», χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του, τις κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις και τα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ενσωματώνει.
Εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου στο Βουκουρέστι
Η ALUMIL είχε πρόσφατα την χαρά να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου της στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων.
Ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές μονάδες από την ALUMIL στην έκθεση XENIA
Η έκθεση XENIA, η μεγαλύτερη έκθεση της Ν.Α. Ευρώπης στον ξενοδοχειακό τομέα, έλαβε χώρα μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε περισσότερους από 32.000 επισκέπτες, κυρίως επαγγελματίες προερχόμενους από τον τουριστικό κλάδο, αλλά και πολλούς αρχιτέκτονες με ενδιαφέρον για εφαρμογές σε ξενοδοχεία.
Η παγκόσμια ξενοδοχειακή αλυσίδα "Nobu" που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου επιλέγει την ALUMIL
Η Nobu Hospitality, το διεθνώς αναγνωρισμένο brand ξενοδοχείων που ιδρύθηκε από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Robert De Niro, τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa και τον γνωστό παραγωγό Meir Teper, επεκτείνεται με μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στο Λονδίνο.
Παράταση Συμφωνίας Αναστολής
H ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει τη νέα παράταση της συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες μέχρι την 12.02.2020. Η χορηγηθείσα παράταση κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνταξη της συμφωνίας αναδιάρθρωσης.

Νοέμβριος 2019
Lighthouse Tower
Ο χρυσός ουρανοξύστης στο Tel Aviv εξοπλίζεται με συστήματα μας
Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας.
Μία τολμηρή ελληνική πολυεθνική βιομηχανία: Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας. Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου γιορτάσαμε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, συνεργάτες και φίλοι, καθώς και γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο της Ελλάδας.
Οκτώβριος 2019
Ανακαλύψτε το νέο SMARTIA M45000
Το νέο εξαιρετικό μη θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα ή ανασυρόμενα κουφώματα
Η «ALUMIL Academy» ξεκίνησε τη λειτουργία της με όραμα την κατασκευαστική αριστεία
H Ακαδημία της ALUMIL άνοιξε τις πόρτες της στο κατασκευαστικό κοινό με σκοπό να βοηθήσει τους συνεργάτες κατασκευαστές
Manufacturing Excellence Awards 2019
Αριστεία με δυο Χρυσά Βραβεία
Παράταση Standstill Agreement
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την παράταση της ισχύουσας συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες μέχρι την 12.12.2019
Σεπτέμβριος 2019
Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το α΄ εξάμηνο 2019
Αύξηση ενοποιημένου όγκου πωλήσεων, κερδών και EBITDA
SMARTIA M12500 PHOS: Εκλεπτυσμένη αισθητική με νέες λύσεις χωνευτού οδηγού
Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των αρχιτεκτονικών συστημάτων μας, δημιουργήσαμε νέες καινοτόμες minimal τυπολογίες για το εξελιγμένο συρόμενο SMARTIA M12500 PHOS.
Φυσούνα SUPREME SF85: Πιστοποιημένη κορυφαία υδατοστεγάνωση 9Α
Το SUPREME SF85 αποτελεί ένα από τα πιο στιβαρά και καλαίσθητα συστήματα στην κατηγορία των πτυσσόμενων πορτών. Ο minimal σχεδιασμός, η πληθώρα τεχνικών λύσεων και οι εκπληκτικά μεγάλες διαστάσεις κατασκευών (ύψος έως 4.0 m), καθιστούν το σύστημα πραγματικά μοναδικό.
Υψηλή ασφάλεια με πιστοποίηση RC3 για τη νέα γενιά ανοιγόμενων συστημάτων της ALUMIL
Τα εξελιγμένα ανοιγόμενα SMARTIA S67, SUPREME S77 & SUPREME S91 της ALUMIL διακρίνονται για την πληθώρα των πλεονεκτημάτων τους σε επίπεδο σχεδιασμού και επιδόσεων με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.
Η ALUMIL ξεχώρισε στη Νότια Κορέα με το προηγμένο minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS
Το εκκεντρικό έργο «Haesley Condominium» στη Νότια Κορέα του διάσημου Ιάπωνα αρχιτέκτονα Shigeru Ban αποτελεί ένα κράμα αρχιτεκτονικής που συνδυάζει αρμονικά ξύλο, πέτρα, γυαλί και αλουμίνιο.
Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Α’ εξαμήνου 2019
Η εταιρεία «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2019 (01.01.2019 έως 30.06.2019) θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρείας (www.alumil.com), την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Αίτημα παράτασης standstill agreement
Σε συνέχεια πρόσφατων, ανεπιβεβαίωτων δημοσιευμάτων ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων και σε απάντηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 3327/16.09.2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,
Αύγουστος 2019
Ανακοίνωση συγχώνευσης ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε. με την ΑΛΟΥΦΟΝΤ Α.Β.Ε.Ε.
Η εταιρία με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΛΟΥΜΥΛ και της μη εισηγμένης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΦΟΝΤ Α.Β.Ε.Ε.» είναι στο εξής «Συγχωνευόμενες Εταιρίες».