Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Δεκέμβριος 2018
Συμφωνία Αναστολής
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την παράταση της συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες κατά ένα μήνα, ήτοι μέχρι την 12.01.2019.

Ως εκ τούτου,  η καταληκτική ημερομηνία κάθε δανειακής σύμβασης μετατίθεται κατά την ημερομηνία  λήξης του standstill agreement, καθιστώντας έτσι το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας μη ληξιπρόθεσμο.  

Η ως άνω παράταση αποφασίσθηκε προκειμένου η διορισθείσα ως σύμβουλος αναδιάρθρωσης, εταιρία «Alvarez & Marsal» να ολοκληρώσει τις αναληφθείσες υποχρεώσεις της και να παράσχει στις Πιστώτριες Τράπεζες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργίας της Εταιρίας. 

Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Γεώργιος Αλεξ. Μυλωνάς
Νοέμβριος 2018
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΡΗΣΗΣ 2017
Η εταιρία ΑΛΟΥΜΥΛ, BIOMHXANIA AΛOYMINIOY AE, συμμορφούμενη  με τις διατάξεις της παραγράφου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί το επενδυτικό κοινό ότι ο διενεργηθείς, κατά το άρθρο 65α του Ν. 4174/2013, φορολογικός έλεγχος της Μητρικής και των θυγατρικών για την χρήση 2017, ολοκληρώθηκε και εκδόθηκαν τα αντίστοιχα φορολογικά πιστοποιητικά με συμπέρασμα “χωρίς επιφύλαξη”.
Οκτώβριος 2018
Η έκθεση του διαγωνισμού «Arxellence» ανοίγει τις πόρτες της
με θέμα τον σχεδιασμό Δημοτικής Βρεφονηπιακής Μονάδας και Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων με αρχές αειφόρου σχεδιασμού και στόχο την υλοποίηση της καλύτερης μελέτης σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Διονύσου
Συμφωνία Αναστολής
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με τις Πιστώτριες Τράπεζες.
Η ΑLUMIL χορηγός στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ)
Η θεματολογία φέτος με θέματα “Συνεργασία – Ανάπτυξη – Εξωστρέφεια”
Ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού
Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας στην Ευκαρπία, για τους μαθητές ηλικίας 15-17 ετών. Ομιλητές ήταν ο κος Παυλάκος, ο κος Καραγιαννίδης, ο κος Χατζηγεωργίου και κος Τσακυρίδης.
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων α΄ εξαμήνου 2018
Σημαντική αύξηση πωλήσεων και επιστροφή στην κερδοφορία
Σεπτέμβριος 2018
Ορθή επανάληψη - Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Α’ εξαμήνου 2018
Η διοίκηση της «ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι οι Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του α’ εξαμήνου 2018 (01.01.2018 έως 30.06.2018) θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρίας (www.alumil.com), την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018.
6 Συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από τους διαρρήκτες
Η Ασφάλεια στις ημέρες μας είναι ένα θέμα που μας/σας απασχολεί όλο και περισσότερο καθημερινά. Το πόσο ασφαλές είναι ένα κούφωμα εξαρτάται από τρία πράγματα, τα προφίλ αλουμινίου, τους υαλοπίνακες και τους μηχανισμούς
Ανακοίνωση ημερομηνίας δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Α’ εξαμήνου 2018
Η εταιρεία «ΑΛΟΥΜΥΛ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι τα Στοιχεία και οι Πληροφορίες καθώς και οι Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου 2018 (01.01.2018 έως 30.06.2018) θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) και της Εταιρείας (www.alumil.com), την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018. 
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Η εταιρία ανακοινώνει την συγκρότηση σε σώμα του εκλεγέντος, με την από 10.09.2018 Τακτική Γενική Συνέλευση, πενταμελούς Διοικητικού Συμβούλιου, έχοντος πενταετή θητεία, διαρκούσα έως την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2023.

Κατόπιν παμψηφίας, κατανέμονται ως εξής τα αξιώματα και οι αρμοδιότητες των μελών:

  1. Γεώργιος  Μυλωνάς του Αλεξάνδρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
  2. Ευαγγελία Μυλωνά του Αλεξάνδρου, Αντιπρόεδρος
  3. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη, μη εκτελεστικό μέλος
  4. Νικόλαος Καϊλακής του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
  5. Γεώργιος Τσιότρας του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Νέα Υπερανθεκτική Συλλογή Σουμπλιχρωμίας ALUMIL
Γνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για κορυφαία ποιότητα, η Alumil ανέπτυξε μια νέα συλλογή σουμπλιχρωμίας βασισμένη σε υπερανθεκτικές (Class 2 – D2525) βάσεις,
Αύγουστος 2018
Απαντητική Επιστολή προς Χρηματιστήριο
Διευκρινίσεις επί δημοσιευμάτων
Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης
Σύμφωνα με το νόμο 2190/20, το καταστατικό της εταιρίας και το υπ’ αρ. 1607/26.07.2018 πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, κατά την 10 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00’ στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς)
Ιούλιος 2018
Τι επιλογές βαφής έχω για τα κουφώματα αλουμινίου του σπιτιού μου;
Αναμφισβήτητα τα κουφώματα διαμορφώνουν την εσωτερική και την εξωτερική όψη του σπιτιού σου και σίγουρα είναι σημαντικό να είναι όμορφα και να ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού σου, τόσο στο design, όσο και στο χρώμα.
Νέα προϊσταμένη στο τμήμα εσωτερικού ελέγχου
Η Διοίκηση της AΛΟΥΜΥΛ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την ανάθεση καθηκόντων Προϊσταμένης Εσωτερικού Ελέγχου (Chief Internal Auditor) στην κ. Παναγιώτα Γρούτα, προς κάλυψη των αναγκών του Ομίλου.
Τι να επιλέξεις ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους κουφωμάτων αλουμινίου, ανάλογα με τις ανάγκες σου!
Η επιλογή κουφωμάτων δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή μιας και διατίθεται μια ευρεία ποικιλία όσον αφορά τον τύπο και τον σχεδιασμό τους.
Ιούνιος 2018
Τι πρέπει να προσέξεις όταν αγοράσεις κουφώματα.
Σε ποιές λεπτομέρειες πρέπει να δώσεις προσοχή κατά την επιλογή του κατάλληλου κουφώματος αλουμινίου για την κατοικία σου.
Μάιος 2018
Ολοκληρωμένη υποστήριξη με EPD και νέα BIM αρχεία
Σας ενημερώνουμε ότι κάποια από τα πιο προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL διαθέτουν πλέον EPD – Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (Environmental Product Declaration) και αποτελούν την ιδανική επιλογή για έργα με βιοκλιματικό σχεδιασμό που στοχεύουν σε πιστοποίηση LEED.