Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάρτιος 2024
Νέα συνεργασία με Stimmuli: Εκπαιδευτικά προγράμματα βιωσιμότητας σε σχολεία του Κιλκίς
Ενημερωθείτε για τη νέα συνεργασία της Alumil με τον οργανισμό Stimmuli for Social Change, με στόχο την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων βιωσιμότητας σε δύο σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Κιλκίς.
Υποστηρίζοντας την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων
Η εταιρεία μας ήταν ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών στη Θεσσαλονίκη.
Ασφάλεια παιδιών: Νέα κλειδαριά πολλαπλών σημείων για συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
Ανακαλύψτε τη νέα κλειδαριά της Alumil με λειτουργία child safety για την προστασία των παιδιών. Η κλειδαριά εφαρμόζεται σε συρόμενα, ανασυρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, είναι πιστοποιημένη για την αντοχή και τη λειτουργικότητά της και έχει εγγύηση 5 ετών.
Φεβρουάριος 2024
Η ALUMIL χορηγός σε ημερίδα με θέμα το παρόν & το μέλλον της Θεσσαλονίκης
Η εταιρεία μας υποστηρίζει ως χορηγός την εκδήλωση με τίτλο «Πού πάει αυτή η πόλη», που διοργανώνει το περιοδικό Parallaxi.
Ημερίδα με θέμα το παρόν & το μέλλον της Θεσσαλονίκης
Υποστηρίζουμε τη σημαντική εκδήλωση που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Νέο εξάρτημα παιδικής ασφάλειας για συρόμενα κουφώματα
Ανακαλύψτε το νέο εξάρτημα παιδικής ασφάλειας που αναπτύξαμε, το οποίο ενσωματώνεται σε όλα τα συρόμενα κουφώματα της εταιρείας μας, εμποδίζοντας το άνοιγμα της μπαλκονόπορτας από τα παιδιά.
Νέα πιστοποίηση ηχομόνωσης για τη φυσούνα SUPREME SF85!
Ενημερωθείτε για τη νέα πιστοποίηση που έλαβε από το ift Rosenheim η θερμομονωτική φυσούνα SUPREME SF85 για την κορυφαία ηχομόνωση που προσφέρει.
Ιανουάριος 2024
Τρεις σημαντικές νέες πιστοποιήσεις για τη φυσούνα SMARTIA MF65
Ενημερωθείτε για τις τρεις νέες πιστοποιήσεις που έλαβε από το ift Rosenheim η θερμομονωτική φυσούνα SMARTIA MF65 για την αντιδιαρρηκτική προστασία και την ηχομόνωση που προσφέρει.
Διεθνής Ημέρα Εκπαίδευσης: Η εκπαίδευση, πράξη ευθύνης για ένα καλύτερο αύριο
Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες μας για την ανάπτυξη τόσο των εργαζομένων μας όσο και των επαγγελματιών στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Γιατί η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο μέσο για να αλλάξουμε τον κόσμο.
Τα outdoor συστήματα της ALUMIL στην κορυφαία έκθεση R+T 2024
Ανακαλύψτε τις καινοτόμες λύσεις της Alumil για κάθε τύπο εξωτερικού χώρου στην R+T, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για συστήματα σκίασης και πόρτες/αυλόπορτες, που πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024 στη Στουτγκάρδη
Δεκέμβριος 2023
Δύο στελέχη μας διακρίθηκαν στα βραβεία Manager of the Year 2023
Βραβεύσεις όπως αυτές αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των στελεχών μας και την εναρμόνιση προσωπικής εξέλιξης και εταιρικού οράματος.
«Actοἶδα» αισιοδοξίας για έναν κόσμο ουσιαστικά συμπεριληπτικό
Ενημερωθείτε για τη συνεργασία μας με την Κοιν.Σ.Επ. Actοἶδα, αποστολή της οποίας είναι η κοινωνική ενσωμάτωση και επαγγελματική αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρία.
Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Για ακόμα μία χρονιά, οι Alumilers στάθηκαν δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Bazaar που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις μας σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.
Βράβευση για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας βραβεύθηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, στον πυλώνα «Περιβάλλον», για την πιστοποίηση “OK Recycled” που λάβαμε από την TÜV AUSTRIA για την παραγωγή πρώτης ύλης από 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. («Εταιρεία»), στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 & 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ALUMIL OCEANIA
Λόγω λειτουργικών ζητημάτων, η εδρεύουσα στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, θυγατρική του Ομίλου με την επωνυμία ALUMIL OCEANIA PTY LTD κρίνεται επωφελέστερο να τεθεί..
Ανακοίνωση των νικητών της μεγάλης κλήρωσης του 4ου κύκλου ALUMILIA
Η κλήρωση του 4ου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 18 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ 17.00 – 17.30. Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω Zoom, αναδεικνύοντας συνολικά δώδεκα (7) νικητές, έξι κατασκευαστές και έναν έμπορο.
Πρόσβαση στην τεχνολογία για όλους: Μια πράξη κοινωνικής προσφοράς της ALUMIL σε σχολεία του Κιλκίς
Η κυκλική οικονομία συνάντησε την κοινωνική προσφορά, μέσα από τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών που πραγματοποιήσαμε σε δύο σχολεία του Νομού Κιλκίς.
Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο: Μνημόνιο Συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Ενημερωθείτε για το Διετές Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράψαμε με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και για τις κοινές περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις που θα υλοποιήσουμε, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός βιωσιμότερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.
Φιλανθρωπικό Bazaar για την ενίσχυση της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»
Ενημερωθείτε για το φιλανθρωπικό κυκλικό bazaar που διοργανώσαμε στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Πρότυπης Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Μέσα από δράσεις όπως αυτή, καλλιεργούμε μια κουλτούρα αλληλεγγύης και προσφοράς, προσπαθώντας μαζί τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγάλα.