Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάρτιος 2023
18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Ανακυκλώνουμε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο
Η Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης έχει καθιερωθεί από το 2018 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση πολιτών, εταιρειών και κυβερνήσεων σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Βρείτε έμπειρους κατασκευαστές αλουμινίου μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας
Η αναζήτηση έμπειρου κατασκευαστή αλουμινίου για τα νέα σας κουφώματα δεν είναι απλή υπόθεση. Στην ALUMIL, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό έχουμε φροντίσει να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών από τους συνεργάτες μας.
Εντυπωσιακή νέα λύση αυλόπορτας για το σύστημα περίφραξης SMARTIA FC80
Το SMARTIA FC80 είναι το κορυφαίο σύστημα περίφραξης της ALUMIL, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ευρύτατο σύνολο διακοσμητικών υλικών που μπορεί να υποστηρίξει και ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα και την ποικιλία τεχνικών λύσεων που προσφέρει.
Γνώση χωρίς σύνορα: Εκπαίδευση 250 κατασκευαστών στη Ρουμανία από την ALUMIL και την Architectural Aluminium Academy
Με όραμα τη μετάβαση του κατασκευαστικού κλάδου σε μια νέα εποχή, αυτή του βιώσιμου σχεδιασμού και της βιώσιμης κατασκευής κτιρίων, η ALUMIL Ρουμανίας και η Architectural Aluminium Academy πραγματοποίησαν μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας.
Οι Green Ambassadors αναλαμβάνουν δράση: Καθαρισμός και φροντίδα πάρκου «Μάνος Χατζιδάκις» στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 5 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό σύλλογο Greek Eco Project, η εθελοντική ομάδα Green Ambassadors και εργαζόμενοι της εταιρείας μας από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς, πραγματοποίησαν την πρώτη μας «δράση γειτονιάς» για το 2023.
Η ALUMIL στην BAU 2023 με τη «dream team» των συστημάτων της
Η ALUMIL θα πάρει μέρος στην BAU 2023 – 13η συνεχόμενη συμμετοχή – έχοντας ως εκθέματά της τα κορυφαία συστήματα που έχει αναπτύξει μέχρι και σήμερα.
My Windows: Η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια με τον Λάμπρο Φισφή
Στις μέρες μας, μπορεί κανείς να βρει ό,τι θέλει, προχωρώντας σε μια απλή αναζήτηση στο internet. Ή μήπως όχι;
8 Μαρτίου 2023: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Για όλες και όλους εμάς στην ALUMIL, η ισότητα των φύλων είναι αυτονόητη και γίνεται πράξη καθημερινά. Χρόνια Πολλά σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες της ALUMIL. Η σημερινή μέρα να γίνει μια τεράστια αγκαλιά για να χωρέσει τη μοναδικότητά τους!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. («Εταιρεία»), στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4.1.2 & 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2023
Φεβρουάριος 2023
Η ALUMIL στο ESG Workshop του Κέντρου Αειφορίας
Η βιωσιμότητα στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, με στόχο να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου οι μελλοντικές γενιές θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.
Δωρεά αγάπης στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα»
Στην ALUMIL, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητά μας. Γι’ αυτό, η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, με στόχο να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και έχουν ανάγκη την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή μας.
Event Center – Ayia Napa Marina: Ένα κορυφαίο έργο με προηγμένα συστήματα ALUMIL
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά έργα όχι μόνο της Κύπρου αλλά και ευρύτερα της Ανατολικής Μεσογείου. Η ALUMIL συμμετείχε σε ένα κτίριο που είναι το σήμα κατατεθέν της Μαρίνας, το Event Center.
Διαγωνισμός ALUMIL | Εγκατάσταση ενεργειακών κουφωμάτων στην κατοικία του νικητή
Πιστοί στην αποστολή μας να βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής των συνανθρώπων μας, ενισχύοντας την επίδοση των κατοικιών τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής, πραγματοποιήσαμε μία διαφορετική δράση κοινωνικής προσφοράς, έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αξίας 8.000€.
Η Architectural Aluminium Academy δίπλα στους μηχανικούς
Με όραμα την αναβάθμιση του τρόπου σχεδιασμού και κατασκευής των κτιρίων σύμφωνα με τις αρχές της βιωσιμότητας, η Architectural Aluminium Academy συμμετείχε τον Ιανουάριο σε τρία σεμινάρια για μηχανικούς, με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία
Ανταποκρινόμενη άμεσα στις πιεστικότατες ανάγκες των πληγέντων από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.
Το διαφημιστικό spot της ALUMIL απέσπασε 4 βραβεία στα Ermis Awards
Η κυρία Στεφανοπούλου κάλεσε να πει μια προσφορά, το τηλεφώνημα δεν πήγε και τόσο καλά και λίγο καιρό μετά τα Ermis Awards ανέδειξαν με 4 βραβεία το διαφημιστικό spot της ALUMIL!
Culinaris Canteen: Τα συστήματά μας στο εστιατόριο του βιομηχανικού κέντρου Mind Park στη Σερβία
Το Culinaris Canteen είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο – κέντρο εκδηλώσεων που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες εργαζόμενων και επισκεπτών στο βιομηχανικό – τεχνολογικό κέντρο Mind Park, στην κεντρική Σερβία.
1η Ημερίδα Ανοιχτής Καινοτομίας από την Architectural Aluminium Academy:
Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της καινοτομίας στη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική επιτυχία και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου, η Architectural Aluminium Academy διοργάνωσε την 1η Ημερίδα Ανοιχτής Καινοτομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.
Η Αρκτική αλλάζει: Γιατί μας αφορά και πώς μας επηρεάζει;
Στην ALUMIL, πιστεύουμε ότι η ΓΗ είναι το σπίτι όλων μας και η προστασία του πλανήτη αποτελεί βασικό μέλημά μας. Γι’ αυτό, ακολουθούμε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και επενδύουμε συστηματικά σε πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, οι οποίες αποτυπώνονται στις εκθέσεις ESG που εκδίδουμε, μια πράξη υπευθυνότητας απέναντι στα ενδιαφερόμενα μέρη μας.
Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων: Πώς συνδέεται η προστασία τους με την παγκόσμια κρίση νερού;
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα που το 1971 υπογράφτηκε στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν η «Σύμβαση για τους Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας».