sublimation-Header

Imitime

Për një përmbushje më të madhe dhe më të plotë të nevojave të klientëve tanë në përpjekjet tona, ALUMIL ka krijuar një proces shtesë për përfundimin e profileve të aluminit të quajtura sublimim ose shtresë pudre me efekt druri. Me të njëjtat standarde të cilësisë si procesi i lyerjes me pudër, ne sigurojmë karakteristika të cilësisë së lartë për produktet.
Wood Effect Color Range

Në mënyrë të veçantë, pikat kryesore të imitimit janë

  • Përdorimi i lyerjes së posaçme me pudër poliretani si bazë,
  • Metodë e posaçme për paratrajtimin kimik,
  • Certifikimi për përdorimet afër detit,
  • Certifikimi Qualicoat,
  • Bojëra të cilësisë së lartë për printimin e foljerave për imitim,
  • Bashkëpunim me kompaninë e parë në mbarë botën që vlerësoi këtë teknikë.
Të gjitha këto japin një rezultat përfundimtar të estetikës së vërtetë të lartë dhe qëndrueshmëri në rritje. ALUMIL ofron një paletë të gjerë prej 25 ngjyrave të drurit, që plotësojnë nevojat e çdo përdoruesi potencial.