Anodizing-Header

Profilet të anodizuara

Anodizimi është një proces elektrolitik i pasivimit. Gjatë këtij procesi është krijuar një shtresë e hollë e oksidit të aluminit në sipërfaqen e jashtme të profileve, gjë që përmirëson qëndrueshmërinë dhe pamjen. Ky oksid alumini nuk aplikohet në sipërfaqe si bojë apo kromim, por është plotësisht i integruar në strukturën e metalit të aluminit, kështu që nuk mund të cifloset apo ripet.

Përfitimet anodizimit:

  • Qëndrueshmëri
  • Stabiliteti i ngjyrave
  • Lehtësia e Mirëmbajtjes
  • Shëndeti dhe siguria

Procesi Anodizimit dhe Benefitet

Disa karakteristika dhe avantazhe shtesë të linjave të anodizimit ALUMIL janë:         
  • Një shumëllojshmëri e gjerë e para-trajtimeve mekanike për finitura metalike të ndryshme: me sipërfaqe të bombarduar, luçiduar dhe 3 lloje modele ashpërsimi.
  • Gamë të plotë ngjyrash standarde të përfituara nga trajtimi me rrymë elektrike.
  • Finiture me pamje inoksi
  • Ngjyrosje gold
  • Zhvillimi i ngjyrave të reja me porosi përmes kombinimeve të ndryshme të opsioneve të përmendura më lart