Alumil Croatia
Choose your local website

News

Pronađite ono što Vam treba brzo i jednostavno
Traži
ožujak 2021
ALUMIL Webinari: Poboljšanje razmjenom znanja
Ove smo godine svi shvatili da će komplikacije pandemije koronavirusa u doglednoj budućnosti utjecati na naš svakodnevni život. COVID-19 izazvao je brojne promjene u radnom okruženju i ponukao tvrtke da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenicima i partnerima. U ALUMIL-u smo se brzo prilagodili novoj situaciji i poduzeli razne inicijative s ciljem poboljšanja naših internetskih sastanaka, web prezentacija i treninga putem webinara. ALUMIL Webinari pružaju bogat sadržaj i podržavaju naše osoblje i partnere.
SMARTIA S350 LT: Nova verzija s naprednim tipologijama koja udovoljava svim potrebama
Termički izolirani klizni sustav SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalnim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni ALUMIL sustav sada nudi tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT.
Nacionalna galerija Grčke : ALUMIL sudjeluje u impresivnom proširenju
Nacionalna galerija Grčke" orijentir je u modernoj povijesti zemlje i značajna kulturna organizacija koja promiče grčku umjetnost više od jednog stoljeća. Ponosni smo što je ALUMIL pružio visokokvalitetne aluminijske sustave i pridonio njegovoj obnovi i proširenju.
veljača 2021
Globalna proslava arhitekture - Svečana dodjela nagrada "ArXellence 2"
"ArXellence 2" je međunarodno natjecanje arhitektonskih ideja tvrtke ALUMIL, koje je podržala Međunarodna unija arhitekata (UIA), a provedeno je u uskoj suradnji s UIA-inom međunarodnom komisijom za natjecanja (ICC Vijeće), provodeći međunarodne standarde UNESCO-a. Natjecanje je nakon završetka svih faze (od vizije i poziva za prijavu do konačnih prijava i njihove ocjene) uspješno zaključeno visokokvalitetnom mrežnom dodjelom nagrada.
Spektakularni projekt Orbi Twin Towers u Batumiju odabire ALUMIL
Batumi je drugi po veličini grad Gruzije i nalazi se na važnom području na istočnoj strani Crnog mora. Takozvani "Las Vegas" u Georgiji uspio je privući mnoge investitore posljednjih godina (posebno hotele i kockarnice). Tako su se neboderi na gradskom vidiku izuzetno povećali tijekom posljednjeg desetljeća.
Otkrijte nove izvanredne ALUMIL-ove sustave ograde!
ALUMIL, kao vodeća tvrtka na polju arhitektonskih aluminijskih sustava, uvijek je u potrazi za novim rješenjima koja će obogatiti svoj portfelj proizvoda i pokriti više potreba i zahtjeva svojih kupaca.
ALUMIL dobiva najkvalitetniji certifikat za obradu završnog sloja (plastifikacija/eloksaža)
Naša tvrtka postaje prva industrija u Grčkoj s Premium Coater & Sea Proof Plus certifikatom za aluminijske arhitektonske sustave od strane GSB International.
prosinac 2020
Ulaganje u recikliranje za ekološku budućnost
Naša glavna namjera je poboljšati naše poslovanje proizvodnim procesima koji smanjuju ugljični otisak. Tako smo uložili 2,8 milijuna eura u novu jedinicu za odvajanje aluminijskog otpada koja je nedavno stvorena u našim pogonima u Grčkoj. Proces odvajanja uključuje mehaničku, magnetsku i rendgensku
ALUMIL među 25 vodećih tvrtki s najboljom praksom održivosti u Grčkoj
7. prosinca je održan virtualni događaj Sustainable Greece 2020. Zaklada QualityNet primila je velik broj korporativnih portfelja i najavila 25 elitnih tvrtki koje zadovoljavaju standarde održivosti.
ožujak 2020
ALUMIL u borbi protiv COVID-19 putem visokotehnoloških 3D pisača
Shvaćajući važnost i opasnost napora ljudi koji rade u zdravstvenim ustanovama u zemlji, ALUMIL je odlučio stvoriti proizvodnju zaštitnih maski pomoću svojih 3D printera smještenih u njenim objektima.
travanj 2019
30 godina ALUMIL-a, 30 godina inovacije
Tokom ove presudne tri decenije, naša kompanija se povećala, proširila se širom svijeta i dinamički upravljala svim izazovima globalnih tržišta