Alumil Croatia
Choose your local website

News

Pronađite ono što Vam treba brzo i jednostavno
Traži
svibanj 2021
SMARTIA M9660 PHOS: ALUMIL-ov novi sustav sa iznimno minimalitičkim prozorskim krilom
SMARTIA M9660 jedan je od najuspješnijih ALUMIL-ovih pantnih sustava, s mnoštvom kupaca koji ga odabiru u širokom spektru projekata diljem svijeta. Nedavno je na M9660 dodana nova nadograđena verzija, sustav SMARTIA M9660 PHOS. Ovaj dodatak otvara novo poglavlje o dugoj povijesti sustava.
Savjeti i trikovi za AlumilCal: Proširujemo znanje naših partnera
Što su "AlumilCal Tips n’ Tricks "? Riječ je o seriji od sedam webinara, a tema im je ALUMIL-ov napredni softver AlumilCal, koji je posebno dizajniran za obradu, proizvodnju i troškove okvira. Ova serija webinara od 7 dijelova stvorena je za one proizvođače ALUMIL-a koji žele dobiti više informacija o inovativnom softveru, iskorištavajući njegove široke mogućnosti.
1770. Pendrell: ALUMIL podržava stvaranje održivih zgrada u Vancouveru
Vancouver je jedan od najpopularnijih gradova na zapadnoj obali Kanade. Grad se nalazi pri samom vrhu međunarodne ljestvice mjesta s odličnim uvjetima životnim. Tijekom posljednjeg desetljeća promovirao je modernu urbanističku inicijativu nazvanu „Vancouverism“. Ovim se planom želi Vancouver učiniti najzelenijim gradom na svijetu, temeljenim na vrijednostima održivosti!
ALUMIL Zeleni Ambasadori u akciji!
Postupno ukidanje ograničenja uzrokovanih pandemijom COVID-19 dalo je priliku zelenim ambasadorima – ALUMIL-ovoj volonterskoj grupi - da pokrenu akciju i pripreme svoju prvu vanjsku aktivnost! Tim je shvatio da je ovo vrlo ključno razdoblje za Grčku, jer označava početak ljetne sezone. Stoga su odlučili organizirati čišćenje na obalnom području Epanomi, u blizini Soluna.
travanj 2021
Nacionalni Ragbi Stadion u Bukureštu: Naši sustavi opremaju "kuću" popularnog sporta
Bukurešt je grad intenzivnog karaktera i mladenačke atmosfere. Glavni grad Rumunjske kulturno je i ekonomsko središte zemlje. Druga referentna točka za grad su naravno razni sportovi. Nogomet je najpopularniji, ali postoji i sport koji se čini voljenim u cijeloj zemlji, posebno u Bukureštu: ragbi! Nije slučajno što u gradu postoji jedan od najstarijih ragbi stadiona, koji je nakon nekoliko obnova na kraju redizajniran i rekonstruiran.
Izložbeni saloni ALUMIL: Vrhunsko iskustvo za svakog posjetitelja
U ALUMIL-u u potpunosti razumijemo važnost pomaganja našim kupcima da isprobaju i testiraju proizvode koje razvijamo prije njihove konačne odluke o tome što odabrati. Stoga smo stvorili izložbene prostore koji mogu pružiti jedinstveno iskustvo svakom našem posjetitelju.
ROX Brighton: ALUMIL u srcu modernog načina života
Posljednja desetljeća svijet u kojem živimo transformiran je u brzu okolinu. Dvije središnje karakteristike našeg današnjeg svijeta su ograničeno slobodno vrijeme i brojni sati koje provodimo na svakodnevnom gradskom putovanju. ROX Brighton predstavlja alternativno rezidencijalno rješenje kojem je cilj obnoviti naša uvjerenja o svakodnevnom životu u velikim gradovima.
SMARTIA M35: Novi minimalni sustav fasada s iznimnim performansama!
Moderni arhitektonski trendovi promiču minimalne linije, jednostavnost, prirodno svjetlo u interijeru i visoke razine performansi koje poboljšavaju održivost. SMARTIA M35 suvremeni je sustav fasada koji kombinira sve gore navedeno, pružajući široke mogućnosti za razne projekte.
ožujak 2021
ALUMIL Webinari: Poboljšanje razmjenom znanja
Ove smo godine svi shvatili da će komplikacije pandemije koronavirusa u doglednoj budućnosti utjecati na naš svakodnevni život. COVID-19 izazvao je brojne promjene u radnom okruženju i ponukao tvrtke da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenicima i partnerima. U ALUMIL-u smo se brzo prilagodili novoj situaciji i poduzeli razne inicijative s ciljem poboljšanja naših internetskih sastanaka, web prezentacija i treninga putem webinara. ALUMIL Webinari pružaju bogat sadržaj i podržavaju naše osoblje i partnere.
SMARTIA S350 LT: Nova verzija s naprednim tipologijama koja udovoljava svim potrebama
Termički izolirani klizni sustav SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalnim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni ALUMIL sustav sada nudi tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT.
Nacionalna galerija Grčke : ALUMIL sudjeluje u impresivnom proširenju
Nacionalna galerija Grčke" orijentir je u modernoj povijesti zemlje i značajna kulturna organizacija koja promiče grčku umjetnost više od jednog stoljeća. Ponosni smo što je ALUMIL pružio visokokvalitetne aluminijske sustave i pridonio njegovoj obnovi i proširenju.
veljača 2021
Spektakularni projekt Orbi Twin Towers u Batumiju odabire ALUMIL
Batumi je drugi po veličini grad Gruzije i nalazi se na važnom području na istočnoj strani Crnog mora. Takozvani "Las Vegas" u Georgiji uspio je privući mnoge investitore posljednjih godina (posebno hotele i kockarnice). Tako su se neboderi na gradskom vidiku izuzetno povećali tijekom posljednjeg desetljeća.
Otkrijte nove izvanredne ALUMIL-ove sustave ograde!
ALUMIL, kao vodeća tvrtka na polju arhitektonskih aluminijskih sustava, uvijek je u potrazi za novim rješenjima koja će obogatiti svoj portfelj proizvoda i pokriti više potreba i zahtjeva svojih kupaca.
Globalna proslava arhitekture - Svečana dodjela nagrada "ArXellence 2"
"ArXellence 2" je međunarodno natjecanje arhitektonskih ideja tvrtke ALUMIL, koje je podržala Međunarodna unija arhitekata (UIA), a provedeno je u uskoj suradnji s UIA-inom međunarodnom komisijom za natjecanja (ICC Vijeće), provodeći međunarodne standarde UNESCO-a. Natjecanje je nakon završetka svih faze (od vizije i poziva za prijavu do konačnih prijava i njihove ocjene) uspješno zaključeno visokokvalitetnom mrežnom dodjelom nagrada.
ALUMIL dobiva najkvalitetniji certifikat za obradu završnog sloja (plastifikacija/eloksaža)
Naša tvrtka postaje prva industrija u Grčkoj s Premium Coater & Sea Proof Plus certifikatom za aluminijske arhitektonske sustave od strane GSB International.
prosinac 2020
Ulaganje u recikliranje za ekološku budućnost
Naša glavna namjera je poboljšati naše poslovanje proizvodnim procesima koji smanjuju ugljični otisak. Tako smo uložili 2,8 milijuna eura u novu jedinicu za odvajanje aluminijskog otpada koja je nedavno stvorena u našim pogonima u Grčkoj. Proces odvajanja uključuje mehaničku, magnetsku i rendgensku
ALUMIL među 25 vodećih tvrtki s najboljom praksom održivosti u Grčkoj
7. prosinca je održan virtualni događaj Sustainable Greece 2020. Zaklada QualityNet primila je velik broj korporativnih portfelja i najavila 25 elitnih tvrtki koje zadovoljavaju standarde održivosti.
rujan 2020
Ažuriranje tehničkog kataloga SUPREME S650
  • S650 Emotion - dodane su tri tipologije: br. 3. cetverokrilna s opcijom spojeva, br. 4 cetverokrilna s s opcijom spojeva i dva fiksna krila i br. 5 2 + 2 kutna tipologija  za unutarnji kut od 90 °
  • Profil S31735 (ojačano krilo) dodan je u indeks profila i profile 1: 1
  • Ažurirano poglavlje ograničenja dimenzija
  • Pribor 311-31-620-03 (komplet zavrsnih poklopaca za kutnu tipologiju) dodan je u poglavlju pribora
  • Električni setovi za sve tipologije dodani u poglavlju o priboru
ožujak 2020
ALUMIL u borbi protiv COVID-19 putem visokotehnoloških 3D pisača
Shvaćajući važnost i opasnost napora ljudi koji rade u zdravstvenim ustanovama u zemlji, ALUMIL je odlučio stvoriti proizvodnju zaštitnih maski pomoću svojih 3D printera smještenih u njenim objektima.
travanj 2019
30 godina ALUMIL-a, 30 godina inovacije
Tokom ove presudne tri decenije, naša kompanija se povećala, proširila se širom svijeta i dinamički upravljala svim izazovima globalnih tržišta