Alumil Croatia
Choose your local website

News

Pronađite ono što Vam treba brzo i jednostavno
Traži
studeni 2023
Loop 60: Prvi certificirani reciklirani aluminij u Grčkoj za profile arhitektonskih sustava
Posvećenost naše tvrtke dugoročnoj održivosti dovela je do Loop 60, prvog certificiranog recikliranog aluminija u Grčkoj za profile arhitektonskih sustava. Saznajte više o tome kako se Loop 60 zalaže za zaštitu okoliša i istražite prednosti odabira sustava od recikliranog aluminija.
svibanj 2023
Održiva izvrsnost: Vodeći put kao tvrtka s certifikatom "OK Recycled", koja proizvodi arhitektonske sustave sa 60% recikliranog aluminija!
Otkrijte našu predanost održivosti kao jedne od rijetkih svjetskih tvrtki s certifikatom "OK Recycled". S ponosom proizvodimo arhitektonske sustave koristeći 60% recikliranog aluminija, smanjujući naš utjecaj na okoliš i promičući zeleniju budućnost.
BAU 2023: Dominantna prisutnost ALUMIL-a
Međunarodni utjecaj ALUMIL-a jasno je prikazan na sajmu BAU 2023 u Münchenu, koji je održan od 17. do 22. travnja. Ovogodišnje sudjelovanje, 13. po redu, obilježilo je neprekinutu prisutnost tvrtke na prestižnom događaju u vremenskom rasponu od 26 godina.
ožujak 2023
ALUMIL Zeleni ambasadori u akciji: Prvo čišćenje parka za 2023
U ALUMIL-u vjerujemo da se velike stvari čine nizom malih stvari koje se spajaju. U skladu s tim načelom, male akcije Zelenih ambasadora, poput čišćenja lokalnog parka, doprinose ekološkoj svijesti.
ALUMIL sustavi dream team na BAU 2023
ALUMIL će sudjelovati na BAU 2023 – svom 13. uzastopnom sudjelovanju – izlažući najnaprednije sustave koje je tvrtka do sada razvila.
8. ožujka 2023: Međunarodni dan žena
Za sve nas u ALUMIL-u, ravnopravnost spolova je zajamčena i svakodnevno se provodi u praksi. Kao i u svim područjima, u području ravnopravnosti spolova gledamo dalje od očitog i činimo korak naprijed
veljača 2023
Humanitarna pomoć žrtvama potresa u Turskoj
Trenutačno reagiranje na hitne potrebe onih koji su pogođeni razornim potresom u Turskoj.
Arktik se mijenja: Zašto nas to brine?
U ALUMIL-u vjerujemo da je zemlja naš dom, a njena zaštita naša glavna briga. Stoga slijedimo model održivog razvoja i sustavno ulažemo u inicijative za zaštitu okoliša, što se očituje u ESG izvješćima koja objavljujemo, što je odgovoran čin
listopad 2022
ESG izvješće: Nastavljamo putem prema održivosti.
Vrijednosti održivosti i kružnog gospodarstva u središtu su naše poslovne strategije. S temeljnim načelom da je zemlja naš dom i vizijom da mlađe generacije naslijede mjesto gdje mogu živjeti i stvarati kako sanjaju, odabiremo put održivog razvoja, ulaganja u „zelene“ akcije koje doprinose očuvanju okoliša i zaštita.
kolovoz 2022
SUPREME SD95 sustav ulaznih vrata certificiran za pasivne kuće
SUPREME SD95 je robustan i elegantan sustav ulaznih vrata tvrtke ALUMIL koji je korišten u raznim projektima diljem svijeta. Nedavno je sustav dobio certifikat Instituta za pasivnu kuću.
svibanj 2022
Ellinikon Experience Centar: ALUMIL-ovi sustavi na novoj znamenotosti
Najsuvremeniji sustav fasada tvrtke ALUMIL odabran je za spektakularni Experience Centar u Ellinikonu i pridonio je uspješnom pokretanju njegovih operacija. Sustav nudi visoku razinu statičke robusnosti, sigurnosti, zvučne izolacije i funkcionalnosti konstrukcije.
ALUMIL: prva grčka tvrtka s certifikatom Passive House za fasadni sustav
SMARTIA M7 je kompletan sustav fasada koji može ponuditi iznimnu toplinsku izolaciju i visoku razinu statičke robusnosti, sigurnosti, zvučne izolacije i funkcionalnosti.
Vatrootporni sustavi: ALUMIL je bio srebrni sponzor na 2. međunarodnoj konferenciji EL.I.PY.KA.
Druga međunarodna konferencija Helenskog instituta za zaštitu konstrukcija od požara (EL.I.PY.KA) održana je 20. i 21. svibnja u zgradi Μ2 Solunske koncertne dvorane.
ALUMIL: Prva grčka tvrtka arhitektonskih aluminijskih sustava s međunarodnim certifikatom Cradle to Cradle Certified® za održivost svojih proizvoda
S certifikatom Cradle to Cradle, ALUMIL otvara nove perspektive za sudjelovanje u projektima koji su u skladu s načelima održive gradnje i bioklimatske arhitekture, za “zelene” zgrade visoke energetske učinkovitosti. No prije svega, s ovim značajnim certifikatom, ALUMIL čini još jedan korak prema odredištu „Izvrsnost gradnje“, koja je neraskidivo povezana s održivim razvojem tvrtke i njenom vizijom budućnosti u kojoj će ljudi i okoliš biti u fokusu.
travanj 2022
Predsjednik & CEO ALUMIL-a bio je predavač na 7. Delphi Economic Forumu
Gospodin Georgios Milonas bio je službeni govornik na 7. Delphi Economic Forumu. Središnja tema ovogodišnjeg susreta bila je “Nove stvarnosti” te su se članovi gospodarske, poslovne i političke zajednice pridružili i raspravljali o raznim međunarodnim temama.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: rješenja komarnika koja se postavljaju na vrh
Dva napredna sustava tvrtke ALUMIL ističu se minimalnom estetikom, robusnošću i funkcionalnošću. Rješenja komarnika s gornjom vješanjem poboljšavaju konačni rezultat i pružaju potrebnu zaštitu od prašine, insekata i intenzivne sunčeve svjetlosti.
AMIRI: ALUMIL-ovi sustavi "blistaju" u luksuznom maloprodajnom prostoru u Las Vegasu
ALUMIL-ov sofisticirani sustav SUPREME S650 PHOS, izvanredan minimalni klizni sustav koji je idealan za pokrivanje širokih raspona s minimalnom vidljivom širinom aluminija. Ovo rješenje naglašava inovativni portfelj proizvoda tvrtke kada su u pitanju projekti visokog profila diljem svijeta.
ožujak 2022
Georgios Milonas proglašen je najboljim „Internacionalno rastućim poduzetnikom“ godine
Na Ernst & Young događaju natjecanja „Poduzetnik godine“, predsjednik i izvršni direktor ALUMIL-a nagrađen je za svoju međunarodnu prisutnost i globalni učinak tvrtke tijekom godina.
FÖRENA: ALUMIL sustavi koji mame poglede na Manhattanu
U regiji Chelsea na Manhattanu u New Yorku, uzdiže se nova, moderna zgrada na 12 katova. FÖRENA se nalazi na adresi Sixth Avenue 540, a predstavlja stambeno rješenje koje unosi novi život u urbani krajolik kvarta.
SMARTIA PG115P ITHACA: Moderna pergola visoke estetike
Pergola je ključni element vanjskog prostora, jer bitno određuje njegovu funkcionalnost i estetiku. Nova ALUMIL bioklimatska pergola SMARTIA PG115P ITHACA nudi izvrsne performanse i ističe se svojim modernim dizajnom.