Alumil Croatia
Choose your local website
Header-certifications

Certifikati

Kontinuirani razvoj našeg programa osiguranja kvalitete, kako u pogledu proizvodnih procesa, tako i samih proizvoda, proces je u skladu sa strogim europskim i međunarodnim standardima. To nam omogućava zadržati svoju konkurentsku prednost, što je u mnogim slučajevima preduvjet suradnje s našim partnerima i glavni razlog odabira naših sustava.
 
Έλεγχος βέργας αλουμινίου

Proizvodnja

Usklađivanjem svakog aspekta našeg proizvodnog procesa u skladu sa strogim europskim i međunarodnim zakonodavstvom, održavamo najvišu kvalitetu ne samo naših proizvoda, već i radnih uvjeta. Pobliže rečeno, novi standardi svjetske ekonomije prisiljavaju nas da usvojimo nova pravila koja su usmjerena na temeljne vrijednosti poput:

Kvaliteta
Zaštita okoliša
Zdravlje
Sigurnost na radu
Sve ove vrijednosti poštuju se i osnovni su prioriteti ALUMIL grupe od našeg osnutka.
 

Proizvodi


Naše potpuno poštovanje prema kupcu i krajnjem korisniku naših proizvoda, kao i naša filozofija u stalnom unapređenju kvalitete proizvoda i usluga, doveli su nas do uspostave certifikata aluminijskih sustava kao značajne konkurentske prednosti i u mnogim slučajeva preduvjet suradnje. Više od trideset godina certificiramo naše sustave na:

Toplinska izolacija
Nepropusnost / propusnost zraka
Otpor na opterećenje vjetrom
Vodonepropusnost
Otpornost na provalu


 Osiguranje kvalitete i certificirana učinkovitost u svim ovim pokazateljima vrlo važne za naše aluminijske sustave odobravaju međunarodno priznati certifikacijski instituti
κάσα κουφώματος