Alumil Croatia
Choose your local website
header

Osiguranje kvalitete

Kao vrhunska europska tvrtka u našoj industriji, sine qua non je da se svaki aspekt našeg proizvodnog procesa certificira u skladu sa strogim europskim i međunarodnim normama. Kvaliteta i poštovanje okoliša, kao i zdravlje i sigurnost na radu, osnovni su prioriteti ALUMIL Grupe.
quality-in-the-foreground

KVALITETA U PRVOM PLANU

ALUMIL se zalaže za proizvodnju proizvoda iznimne kvalitete i visoke dodane vrijednosti, dok kontinuirano razvija i poboljšava upravljanje kvalitetom, uvijek ciljajući na potpuno zadovoljstvo svojih kupaca. Implementiramo međunarodne sustave upravljanja proizvodnjom i kontrolom kvalitete i certificiramo sve naše arhitektonske sustave u svjetski poznatim institutima.

INTERNI LABORATORIJ ZA KONTROLU KVALITETE

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu, naše proizvode testiramo tokom cjelokupnog procesa proizvodnje kroz više vlastitih laboratorija za kontrolu kvalitete.

  • Čvrstoća na zatezanje Lab: Extrusion Lines.
  • Laboratorija za plastifikaciju (praškasti premaz): Potpuno opremljen laboratorij.
  • Laboratorij za anodiziranje: Potpuno opremljen laboratorij.
  • Laboratorija za montažu poliamida: Q-test, T-test, programirana pećnica (20-200 ° C) i laserski nadzorni uređaj.
  • Analiza materijala spektrografa: Ljevaonica aluminija.
  • Laboratorij za ispitivanje novih proizvoda.

Dolazni proizvodi

Proizvodi koje tvrtka ne proizvodi su strogo testirani prije ulaska u skladište. Ako udovoljavaju kriterijima AQL 2.5, mogu se pustiti u prodaju.

in-house-quality-control-laboratory
perfection-through-continuous-integration

SAVRŠENSTVO KROZ KONTINUIRANO ISTRAŽIVANJE


Osposobljavanje zaposlenika o aspektima kvalitete.

S obzirom na važnost ljudskog faktora u postizanju visoke kvalitete, za svako stajalište definiramo zasebnu direktivu o kontroli kvalitete koju moramo pažljivo nadzirati. Pored toga, redovito se provode grupne edukacije o novim proizvodima, kao i ažuriranja za postojeće.

Naša je filozofija staviti svakog zaposlenika u položaj kontrolera kvalitete i poboljšati osobnu odgovornost za učinkovitu kontrolu kvalitete.

Nadalje, koristimo digitalni informacijski sustav putem kojeg se bilo koje iskustvo stečeno u proizvodnji može digitalno pozvati kad god se proizvodi određeni proizvod.

Konačno, menadžeri za posebnu kontrolu kvalitete stalnom prisutnošću u različitim fazama proizvodnje stalno educiraju i mijenjaju ljude

HOLISTIČKI PROIZVODNI PRISTUP

Glavni strateški izbor ALUMIL-a uvijek su bila stalna poboljšanja i proširenja njegovih proizvodnih kapaciteta. Dakle, danas je jedan od najvećih proizvođača arhitektonskih aluminijskih sustava u Europi s proizvodnim kapacitetom od preko 100.000 tona godišnje, čime se osigurava učinkovita kontrola kvalitete tijekom cjelokupnog proizvodnog procesa. Jedna od ključnih kompetencija ALUMIL-a je visoka vertikalna integracija. Naša sposobnost da kontroliramo sve proizvodne procese od samog početka do kraja osigurava izvrsnu kontrolu kvalitete, fleksibilnost i brz odgovor na potrebe i želje naših kupaca.
holistic-production-approach

TRACEABILITY: Osiguravanje kvalitete

Glavni razlog zašto je ALUMIL uložio toliko ogromne napore da razvije potpuno autonomno postrojenje za proizvodnju sposobno proizvesti gotovo sve što se tiče arhitektonskih aluminijskih sustava u osnovi je jedno: TRACEABILITY. 

Zahvaljujući našem naprednom sustavu za obradu materijala i našem vrhunskom ERP sustavu, poznajemo svaki aspekt našeg proizvodnog procesa i sposobni smo kontinuirano unapređivati. Pored toga, možemo na vrijeme spriječiti moguće probleme i primijeniti točan sustav praćenja bilo kojeg predmeta, od početne točke proizvodnje ili kupnje, pa sve do konačne isporuke. Na taj način možemo svakom kupcu osigurati zajamčenu kvalitetu.