Alumil Croatia
Choose your local website

Instituti za certificiranje

U našoj tvrtki, pretpostavlja se da je svaki postojeći ili novi aluminijski sustav popraćen odgovarajućim potvrdama o performansama. Naša višegodišnja suradnja s međunarodno priznatim institutima koji udovoljavaju zahtjevima globalnog tržišta daje nam jedinstvenu konkurentsku prednost. Stoga možemo biti sigurni da konačni proizvod poboljšava kvalitetu života krajnjeg korisnika.
ift Rosenheim
ift Rosenheim osnovao je 1966. tim znanstvenika, inženjera i profesionalaca iz različitih područja struke. Opremljeni su visoko modernim laboratorijima koji nude cjelovitu viziju izgradnje građevinskih elemenata i građevina. Osnovna djelatnost instituta je pružanje istraživanja i potvrda koje udovoljavaju zahtjevima proizvodne industrije prozora, fasada i vrata, bez obzira na materijale koji se koriste. Potvrde instituta pokrivaju pitanja vezana za standarde, istraživanje, akreditaciju kao i provjeru izvršenih ispitivanja ili izračuna.

Passive House Institute


The Passive House Institute (PHI) neovisni je istraživački institut i može se opisati kao središte istraživanja i razvoja ideje o pasivnoj kući. Od 1996., kada je osnovan, zadržava kolaborativni karakter i pomaže u izgradnji certifikata prema jedinom međunarodno priznatom standardu energetske učinkovitosti.

CSTB
Francuski Scientific and Technical Center for Building nudi dionicima širok spektar ispitivanja i certifikacija proizvodnih procesa. Mjerenja se provode u njihovom laboratoriju od 2500 četvornih metara, koja uključuje tri velika ispitna postrojenja i četiri pomoćna objekta. Preciznije, CSTB provodi ispitivanja kako bi se osiguralo da je proizvodnja toplinski izoliranih aluminijskih profila (spajanje profila s termičkim prekidom) u skladu s odgovarajućim procedurama kako su definirane normama.

Istituto Giordano


Institut koji svoj rad ne ograničava na polje obveznih europskih smjernica, već proširuje svoju djelatnost nudeći mjerenja kvalitete i učinkovitosti i certificiranje prema nacionalnom zakonodavstvu. Pored osnovne funkcije, Istituto Giordano provodi istraživačke aktivnosti i preuzima dizajn i obuku samog testnog sustava zainteresiranim stranama. Njegovi certifikati priznati su i uvaženi u svijetu.
UBAtc
UBAtc je jedino belgijsko tijelo koje nudi tehničko odobrenje za građevinski materijal, proizvode, sustave i instalatore. Pruža ne samo državne, već i europske tehničke potvrde. Kao rezultat, pokriva svaki zahtjev, budući da su Europska tehnička odobrenja (ETA) strogo ograničena na regulatorno okruženje i Europsku direktivu 89/106 / EEZ, a Nacionalna tehnička odobrenja (ATG) su dobrovoljne procjene koje pokrivaju regulirane i neregulirane karakteristike , što dokazuje prikladnost za namjeravanu uporabu.

WINTECH


Britanska tvrtka pruža usluge koje se uklapaju u niz testova i mjerenja kako bi se potvrdilo da kontrolirani proizvodi udovoljavaju skupu industrijskih standarda i propisa. Indikativno se mogu prijaviti specifične studije koje pokrivaju CWCT, PAS 24, Osigurano dizajnom i NHBC zahtjeve. Važno je napomenuti da WINTECH surađuje i pruža svoje usluge tvrtkama koje proizvode fasade, staklene ploče i okvire prozora.
CLEB
Sa sjedištem u Središnjoj i Sjevernoj Americi, CLEB pruža detaljne studije i certifikate koji u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve i potrebe industrijskih kompanija. Uz urede i radionice u Montrealu, Chicagu, Quebecu, Ottawi, Truru i New Yorku, jaka je prisutnost i velika vjerodostojnost. Certificirana istraživanja provode se na temelju globalnih standarda koji potvrđuju rezultate postupaka ispitivanja i izračuna koji se provode.

ITB


Institut za građevinska istraživanja (ITB) već više od 70 godina provodi laboratorijska istraživanja građevinarstva i upravlja provedbom i praktičnom primjenom njegovih rezultata. Uz službeni nadzor poljskog Ministarstva za investicije i gospodarski razvoj, koristi najsuvremenije istraživačke metodologije i specijaliziranu mjernu opremu, koja podržava razvoj građevine u zemlji i inozemstvu.
ATI Intertek
Intertek, jedan od vodećih svjetskih pružatelja kvalitetnih i sigurnosnih rješenja za širok spektar industrija širom svijeta, izvršio je akviziciju Architectural Testing Inc. (ATI) u 2013. Do sada, ujedinjuje njegovu vjerodostojnost s iskustvom velike tvrtke za testiranja i certificiranja u Sjevernoj Americi, a ona odobrava performanse sustava na temelju znanstvenih mjerenja i kriterija.

Element Materials Technology


Element Materials Technology globalni je pružatelj usluga ispitivanja, inspekcije i certificiranja za raznoliku paletu materijala i proizvoda u sektorima u kojima neuspjeh u servisu nije opcija. Cilj je potvrditi da su materijali i proizvodi u skladu sa svim relevantnim zahtjevima i sigurnosnim zahtjevima za vrijeme njihove konačne primjene. Također, ima za cilj dokazati postojanost i tržišnu kvalitetu, usklađenost sa svim odgovarajućim industrijskim standardima i propisima, te su na kraju materijali i proizvodi prikladni za svrhu za koju su izrađeni.
NTCL
NTCL (National Certified Testing Laboratories -Nacionalni certificirani ispitni laboratorij) potpuno je priznat, neovisan laboratorij za ispitivanje i istraživanje za arhitektonsku i građevinsku industriju koji djeluje od 1977. godine, akreditiran od strane ISO / IEC 17025. To je brzorastući istraživački centar koji pruža kvalitetne usluge u industrijskim kompanijama , zbog velikog iskustva i moderne opreme.

Thomas Bell-Wright International


Thomas Bell-Wright International Consultants specijalizirana je informatička tvrtka sa sjedištem u Dubaiju. Od 1995. pruža usluge nezavisnog ispitivanja, inspekcije i certificiranja (TIC), prije svega za građevinsku industriju. Usredotočena je na velike poslovne zgrade i pruža usluge tako da osigura uspješnu izgradnju arhitektonskih elemenata. Istovremeno, osigurava kvalitetu i izvedbu građevinskog materijala na pitanjima koja se tiču požara i sigurnosnih rizika.
Riverbank Acoustical Laboratory
Riverbank Acoustical Laboratories je zvučno izolirana usluga ispitivanja testirana od NVLAP-a koju je osnovao Wallace Clement Sabine 1918. godine. Sadašnja organizacija i dalje je vrlo cijenjen izvor neovisnih procesa ispitivanja testiranja zvučno izoliranih specifikacija proizvoda. RAL se specijalizirao za STC (gubitak prijenosa zvuka po ASTM E90), NRC (apsorpcija zvuka po ASTM C423), IIC (prijenos zvuka udarca ASTM E492) i test snage zvuka (ISO 6926).

AUTH


Sveučilište Aristotel u Solunu jedan je od najvećih sveučilišnih instituta u Grčkoj, osnovano je 1925. godine i njegova je glavna djelatnost na području obrazovanja. Osim ovoga, AUTH „koristi“ svoje tehničko znanje i specijalizirano osoblje, kako bi osigurao certifikate i zvučno izolirane testove aluminijskih sustava.
National Technical University of Athens
Sa sjedištem u Ateni i osnovano 1836. godine, NTUA je najstarije tehnološko sveučilište u Grčkoj, doprinoseći znanstvenom, tehničkom, socijalnom i ekonomskom razvoju zemlje. Davanjem istraživanja i certifikata o zvučnoj i protupožarnoj sigurnosti povezano je s tržištem nudeći snažnu konkurentsku prednost tvrtkama u aluminijskoj industriji.

MT Group


MT grupa osnovana je 1980. godine i predstavlja jednu od najvećih kompanija za ispitivanje i inspekciju koji opslužuju građevinsku industriju u srednjoatlantskim i sjeveroistočnim regijama. Ispitivanja koja se vrše u modernim laboratorijima tvrtke provode se u skladu s ASTM, AAMA, AASHTO, NVLAP ili Engineering Army. Okvirno, usluge koje se pružaju uključuju laboratorijske usluge, građevinske i geotehničke studije, inspekciju, upravljanje QC-om i kooperativne saveze. Istodobno, MT daje rezultate istraživanja na materijalima koji se odnose na konstrukcijski čelik, armiranje, beton, zidanje, asfalt i tlo. Također, provode se posebna ispitivanja i inspekcije, uključujući prozore, mehanizam i zid.
Hellenic Defense Systems
EAS grupa osnovana je 2004. godine kao rezultat spajanja kompanija  grčke državne Helenske industrije oružja (EBO) i PYRKAL-a. Kada je stvoren, bio je glavni proizvođač oružja s mnogim tvornicama i tisućama radnika. Proizvodi niz proizvoda koji uključuju većinu vrsta oružja koje se danas koristi u svijetu i odlikuje se intenzivnom izvoznom aktivnošću. Zahvaljujući specijaliziranom znanju i iskustvu, razvija paralelnu akciju koja zadovoljava potrebe tržišta u certifikatima za označavanje aluminijskih sustava kao "neprobojnih".