Alumil Croatia
Choose your local website

Nagrade

Nagrade za izvrsnu proizvodnju

Dodijeljene su nam dvije zlatne nagrade i prepoznati smo kao jedna od najinovativnijih, otvorenih i najdinamičnijih industrijskih proizvodnja u Grčkoj u kategorijama "Ulaganje i strategija" i "Inovacije i nove tehnologije". Napominjemo da je naša tvrtka jedina na području ekstruzije aluminija koja je na ovom natjecanju osvojila dvije zlatne nagrade.

Vrhunski brendovi u Grčkoj

U kategoriji građevinskih materijala izdvojili smo se kao Top brand za 3 godine - 2016, 2018, 2019. Tvrtke odabire žiri u skladu s kriterijima prepoznatljivosti branda, reputacije, pouzdanosti, dugoročne dosljednosti i korporativne odgovornosti u sljedećim područjima

Nagrade za dizajn Archiproducts

Naš napredni i inovativni aluminijski sustav SMARTIA M630 PHOS donio nam je Archiproducts Design Awards 2019. godine. Jedno je od najpoznatijih svjetskih arhitektonskih web mjesta na kojem postoje veliki projekti, vodeće tvrtke i koje svakodnevno posjećuju renomirani znanstvenici s područja arhitekture.

Ινστιτούτο Supply Chain

Nagrada za model opskrbe i logistiku

Još jedna zlatna nagrada za našu tvrtku u 2018. godini, ovaj put u kategoriji "Kemijska i rudarska industrija" nakon završetka našeg naprednog lanca opskrbe. Događaj su organizirali Institut za opskrbni lanac i Boussias Communications, s ciljem isticanja inovacija u opskrbnom lancu i logističkom sektoru.

E-volution nagrade

Ponosni smo na Zlatno priznanje u kategoriji "Operacije i Backoffice" osvojeno 2018. godine, na vrlo prestižnom natjecanju i s posebnom važnošću. Uz to, razvoj i rad B2B prodajne platforme "Moj Alumil" donio nam je dvije brončane nagrade u odgovarajućoj kategoriji "Najbolji B2B" u 2016. i 2018. godini..

Grčka vrijednost

Zahvaljujući našem stalnom nastojanju da „Izgradimo savršenstvo svaki dan“, u 2015. godini u konkurenciji „Grčka vrijednost“ nagrađeni smo nagradom „Tehnološka izvrsnost“. Natjecanje je organizirala Federacija grčke industrije (SBE) u suradnji s časopisom Kathimerini. Također, u 2019. godini naš predsjednik i počasni predsjednik SBE, gosp. Giorgos Mylonas nagrađen je za 30-godišnju prisutnost naše tvrtke u sektoru arhitektonskih aluminijskih sustava.

Alumil Grupacija nagrađena od strane ICAP Groupe kao ISTINSKI LIDER

U 2010. godini dobili smo titulu "TRUE LEADER" zbog visokih performansi i napretka koji smo postigli. Nagrada je stigla od ICAP-a, jedine institucije koja nagrađuje tvrtke i grupacije koje ispunjavaju određene objektivne i mjerljive kriterije.

Službeni član Europskog udruženja aluminija

2008. godine naša se tvrtka kao službeni član pridružila Europskom udruženju aluminija. Činjenica koja predstavlja veliko međunarodno priznanje kojim se postiže ne samo još jedan poslovni cilj, već je jedino priznanje u industriji ekstrudiranja aluminija u Grčkoj. Ponosni smo što smo prvi grčki ekstruder aluminija koji se pridružio zatvorenom klubu Europskog udruženja aluminija koji se sastoji od pridruženih članova proizvođača sustava.

GrowthPlus Europe 500

Dobili smo ukupno 8 nagrada (1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005. i 2007.) kao jedna od 500 najboljih tvrtki u Europi koje se dinamično razvijaju. Ove nagrade su od velike važnosti za našu tvrtku jer naglašavaju naš doprinos povećanju zaposlenosti ne samo na domaćoj već i na europskoj razini.