Alumil Croatia
Choose your local website

News

SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: rješenja komarnika koja se postavljaju na vrh

Dva vrhunska sustava, kojA pružaju mogućnost rješenja komarnika koji se postavljaju na vrh, poboljšavaju kvalitetu življenja štiteći od insekata i - u međuvremenu - nudeći prirodnu ventilaciju unutarnjih prostora.

SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700 predstavljaju dvije vrhunske serije tvrtke ALUMIL, kako u pogledu performansi tako i u pogledu estetike. Dva najsuvremenija sustava zadovoljavaju zahtjeve modernog arhitektonskog dizajna i mogu podržati sve vrste projekata. Gornje viseće komarnike, idealne i za široke prozorske raspone, nadograđuju svoje mogućnosti i poboljšavaju kvalitetu stanovanja u zgradi.

Uski preklopni profili dvaju sustava (S650 PHOS Eclipse-25 mm & S700-47 mm) savršeno su podržani odgovarajućim rješenjima komarnika s gornjim vješanjem i ne stvaraju nikakve probleme u pogledu vidnog polja. Vrijedno je napomenuti da, kada je riječ o konstrukcijama širokog raspona, jedinstveni dizajn komarnika s trostrukim valjcima i robusnim profilima pojačava njegovu čvrstoću i doprinosi njegovom glatkom radu.


Naposljetku, rješenje komarnika s postavljanjem na vrhu za SUPREME S700 može se primijeniti i na normalne i na niske pragove, dok se za SUPREME S650 PHOS Eclipse primjenjuje na verziju Eclipse.

Dva napredna sustava tvrtke ALUMIL ističu se minimalnom estetikom, robusnošću i funkcionalnošću. Rješenja komarnika s gornjom vješanjem poboljšavaju konačni rezultat i pružaju potrebnu zaštitu od prašine, insekata i intenzivne sunčeve svjetlosti.

 

Dodaj u omiljene