Alumil Croatia
Choose your local website

News

Georgios Milonas proglašen je najboljim „Internacionalno rastućim poduzetnikom“ godine

Na Ernst & Young događaju natjecanja „Poduzetnik godine“, predsjednik i izvršni direktor ALUMIL-a nagrađen je za svoju međunarodnu prisutnost i globalni učinak tvrtke tijekom godina.

Svečana dodjela nagrada Ernst & Youngovog natjecanja „Poduzetnik godine“ u Grčkoj bila je velika proslava izvanrednog i inovativnog poduzetništva. Tijekom večeri, neke od najzaslužnijih ličnosti grčkog poslovnog okruženja nagrađene su za svoj doprinos.

Predsjednik i izvršni direktor ALUMIL Grupe, g. Georgios Milonas, primio je nagradu u kategoriji “International Growing Entrepreneur”. G. Milonas broji gotovo četiri desetljeća u aluminijskoj industriji i 34 godine na čelu ALUMIL-a. Na tom "putovanju" vodio ga je instinkt ekstroverzije, donoseći hrabre odluke. Ova poslovna filozofija donijela je znatan uspjeh njegovoj tvrtki kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni.

U svom emotivnom govoru gospodin Milonas se osvrnuo na svoju karijeru, ističući činjenicu da se svih ovih godina često nosio s globalnim ekonomskim i geopolitičkim krizama: „U životu me moje iskustvo naučilo da se moraš nositi s krizama na miran način i bistra uma. Ne biste trebali dopustiti da vas uhvati kriza i da vas preplavi panika. Ono što je najvažnije, ako uz sebe imate suprugu, svoju sestru i tri mlada sina, koji su se u tvrtku pridružili posljednjih nekoliko godina, donoseći svoju energiju, strast i viziju, onda... ništa nije nemoguće!”

Dodaj u omiljene