Alumil Croatia
Choose your local website

News

BAU 2023: Dominantna prisutnost ALUMIL-a

Međunarodni utjecaj ALUMIL-a jasno je prikazan na sajmu BAU 2023 u Münchenu, koji je održan od 17. do 22. travnja. Ovogodišnje sudjelovanje, 13. po redu, obilježilo je neprekinutu prisutnost tvrtke na prestižnom događaju u vremenskom rasponu od 26 godina.

                                                        Impresivan štand i veliki tim specijaliziranog osoblja

Primarni cilj našeg sudjelovanja na BAU 2023 bio je istaknuti našu snažnu globalnu prisutnost i proizvodnu izvrsnost. 288 m2. štand, naša glavna žarišna točka, impresionirao je posjetitelje svojim jedinstvenim dizajnom i bio je jedan od najvećih u hali B1, gdje su se predstavili neki od najvažnijih dionika globalne aluminijske industrije.

Vrijedno je napomenuti da smo u München stigli s više od 100 članova naše radne snage i predstavnika iz 22 zemlje u kojima Grupacija ima podružnice. Sveobuhvatna prisutnost tvrtke odražavala je stručnost i povjerenje i nije propustila impresionirati brojnu publiku, koja se okupila - oko 10.000 ljudi - koji su istraživali izložbe.

                                                                            Proizvodi koji su obilježili BAU

ALUMIL-ova raznolikost proizvoda bila je jedinstvena, čak i u usporedbi sa značajnim silama međunarodne konkurencije. Posjetiteljima su na raspolaganju bila nova inovativna rješenja i ukupno 28 različitih sustava široke namjene, koji su njima mogli rukovati i dobiti korisne informacije od naših specijaliziranih savjetnika.

Od panti i kliznih okvira i fasada do ulaznih vrata, ograda i pergola, sustavi koje smo predstavili na izložbi pokrivaju različite potrebe. Sustavi koji su dobili najviše pozitivnih komentara su: zakrivljena verzija SUPREME S650 PHOS, serija Eclipse sa skrivenom vodilicom, bioklimatska pergola SMARTIA PG160P Santorini, kao i ulazna vrata SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Poseban naglasak tijekom cijele izložbe bila je Barcode obloga ispred koje su se brojni posjetitelji s oduševljenjem fotografirali.

                                                                                    Najbolje tek dolazi

Za ALUMIL je sudjelovanje na BAU 2023 bio veliki izazov, koji se pokazao kao pun pogodak i potvrdio njegov međunarodni status. Jednako s vodećim svjetskim tvrtkama u industriji, naša je tvrtka ostavila neizbrisiv trag svojom širokom paletom proizvoda koji su se odlikovali vrhunskom kvalitetom i neusporedivom estetikom. Predviđa se da će naši budući napori biti jednako uspješni kao i prethodni jer nastavljamo podizati standarde i nikada ne usporavamo u potrazi za savršenstvom.

Dodaj u omiljene