Alumil Croatia
Choose your local website

News

AMIRI: ALUMIL-ovi sustavi "blistaju" u luksuznom maloprodajnom prostoru u Las Vegasu

Poznati premium brend koji prodaje odjeću, obuću i dodatke nedavno je otvorio svoj novi luksuzni maloprodajni prostor unutar Wynn Resorta i odabrao ALUMIL-ove sofisticirane aluminijske sustave.

Dok poznata izreka "što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu" možda sugerira atmosferu privatnosti i tajanstvenosti koja okružuje ovaj užurbani američki grad, u slučaju nove trgovine AMIRI sve izlazi na vidjelo, pozivajući posjetitelja da je otkrije.

Amiri Shop

Gledajući unutrašnjost dućana izvana, velike mramorne ploče, kojima je uređena fasada i interijer, privlače pažnju kupaca. U isto vrijeme, velika ploča za ostakljenje izloga (4,5 metara) – ALUMIL-ovo prilagođeno rješenje za fasadu trgovine – ističe AMIRI proizvode i stvara osjećaj slobode.

Amiri entrance

Minimalistički pristup slijedi i interijer trgovine koji je dizajnirao pariški studio za dizajn interijera NOCOD koji je surađivao s arhitektima Two One Two Design. Velika ogledala, čelični izložbeni stalci i betonski pod doprinose jedinstvenom estetskom rezultatu. Ovaj minimalistički pristup dizajnu nadopunjuje ALUMIL-ov sofisticirani sustav SUPREME S650 PHOS, izvanredan minimalni klizni sustav koji je idealan za pokrivanje širokih raspona s minimalnom vidljivom širinom aluminija. Ovo rješenje naglašava inovativni portfelj proizvoda tvrtke kada su u pitanju projekti visokog profila diljem svijeta.

 

Dodaj u omiljene