Alumil Croatia
Choose your local website

News

FÖRENA: ALUMIL sustavi koji mame poglede na Manhattanu

U regiji Chelsea na Manhattanu u New Yorku, uzdiže se nova, moderna zgrada na 12 katova. FÖRENA se nalazi na adresi Sixth Avenue 540, a predstavlja stambeno rješenje koje unosi novi život u urbani krajolik kvarta.

Iako se na prvi pogled čini da projekt, koji je dizajnirao Morris Adjmi Architects, prihvaća konzervativan pristup, gornji volumen konstrukcije preokreće ovo uvjerenje i postaje osnova za kaskadne terase koje su opremljene aluminijskim kompozitnim pločama pzoizvedene u ALUMIL-u.

U unutrašnjosti zgrade nalazimo 50 jednosobnih, dvosobnih ili trosobnih apartmana. Nekoliko njih ima privatni vanjski prostor, dok su svi opremljeni komadima baziranim na skandinavskoj estetici, s fokusom na funkcionalnost i udobnost. Unutarnji prostori stanova prirodno su ispunjeni svjetlom, jer su široki prozorski rasponi savršeno opremljeni sustavom SUPREME S77 i minimalističkom S77 PHOS verzijom sa skrivenim krilom. Istodobno, konačni rezultat je upotpunjen SMARTIA S560 LT, robusnim podizno-kliznim sustavom koji doprinosi poboljšanju prirodne rasvjete. Vrijedi napomenuti da ova konkretna verzija (LT) nudi jednostavan pristup, zahvaljujući korištenju niskog praga.

Još jednom se široka paleta proizvoda ALUMIL-a pokazala kao idealna kada su u pitanju izazovni i zahtjevni projekti. FÖRENA na Manhattanu u New Yorku predstavlja jedinstveni prijedlog modernog življenja koji poboljšava svakodnevni život svojih stanovnika.

Dodaj u omiljene