Alumil Greece
Choose your local website

 

 

Ώρες Λειτουργίας

 Δευτέρα  9:00 - 17:00
 Τρίτη  9:00 - 17:00
 Τετάρτη  9:00 - 17:00
 Πέμπτη  9:00 - 17:00
 Παρασκευή  9:00 - 17:00
 Σάββατο  Κλειστά
 Κυριακή  Κλειστά

 

Καλέστε μας: 23130 11000

 

 

Πώς θα έρθω;

Απλά και γρήγορα! Το στίγμα πάνω στον χάρτη, σου δείχνει την πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης. Ένας μεγάλος ιδιόκτητος χώρος parking διασφαλίζει ότι δεν θα ταλαιπωρηθείς μόλις φτάσεις. Εσύ απλά επιλέγεις τον τρόπο που θα έρθεις και εμείς αναλαμβάνουμε να σε εξυπηρετήσουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο.

Γιατί να έρθω;

Για να ανακαλύψεις το κατάλληλο προϊόν για το σπίτι σου, που θα σου προσφέρει τις επιδόσεις και τη σχεδίαση που επιθυμείς. Σε έναν ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο 800 τ.μ., θα γνωρίσεις τη μεγάλη γκάμα υφών και τυπολογιών (πάνω από 50 εκθέματα), καθώς και τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις σχετικά με το minimal design. Το showroom της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη είναι το μοναδικό μέρος στη Βόρεια Ελλάδα, στο οποίο μπορείς να βρεις οποιαδήποτε λύση συστημάτων αλουμινίου χρειάζεσαι:

 • Παράθυρα & Μπαλκονόπορτες
 • Πόρτες Εισόδου
 • Υαλοπετάσματα
 • Πέργκολες και Λύσεις Εξωτερικών Χώρων

Ένας σύγχρονος χώρος για να περιηγηθείς ανάμεσα σε προηγμένα προϊόντα αλουμινίου της ALUMIL και να επιλέξεις αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σου.

 

 

 

Τι θα βρείτε στο Showroom μας;

<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>

 

Ποια μέτρα προστασίας ισχύουν κατά την επίσκεψή μου;

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του Κορωνοϊού, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Γι’ αυτό διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις προτού έρθεις σε έναν εκθεσιακό μας χώρο:

 1. Θα πρέπει να έχεις προγραμματίσει ραντεβού για την επίσκεψή σου καλώντας στο (+30) 23130 11000 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
 2. Δεχόμαστε ένα ραντεβού κάθε φορά, με τους επισκέπτες να μην υπερβαίνουν τα 3 άτομα. Μπορείς να φέρεις λοιπόν κάποιον φίλο ή σύντροφο και τον κατασκευαστή ή μηχανικό που σε συμβουλεύει. Εάν ήδη εξυπηρετείται κάποιο άλλο γκρουπ επισκεπτών, θα πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση παραμένοντας στον εξωτερικό χώρο του εκθετηρίου.
 3. Η είσοδος στο Showroom επιτρέπεται μόνο με μάσκα.
 4. Σημειώνεται ότι κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει γίνεται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο).

 5. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκέψεως όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της Alumil, φορούν τις προστατευτικές τους μάσκες.
 6. Η χρήση αντισηπτικού είναι υποχρεωτική πριν την είσοδο.
 7. Επίσης, θα πρέπει να μας επιτρέψεις τη θερμομέτρησή σου με ηλεκτρονικό εξ’ αποστάσεως θερμόμετρο.Επίσης, χάρη στο προηγμένο σύστημα Smart Gate, πραγματοποιούμε εξ' αποστάσεως θερμομέτρηση υψηλής ακρίβειας κατά την είσοδό σου στο χώρο του εκθετηρίου.
 8. Τέλος, προτού ξεκινήσει η περιήγηση στον εκθεσιακό μας χώρο, θα πρέπει να συμπληρώσεις το απαραίτητο έντυπο ιχνηλάτησης.

Είναι μία γρήγορη και απολύτως αναγκαία διαδικασία που προσφέρει ασφάλεια τόσο σε κάθε επισκέπτη, όσο και στους δικούς μας ανθρώπους που εξυπηρετούν καθημερινά. Σ’ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την τήρηση των κανόνων σ’αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Εάν χρειάζεσαι περαιτέρω βοήθεια, θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Δίκτυο κατασκευαστών

Βρείτε κοντά στην περιοχή σας αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου συνεργατών μας

Δείτε εδώ