Alumil Greece
Choose your local website
Εκθεσιακός χώρος στην Αθήνα
 

Ώρες επίσκεψης

 Δευτέρα  9:00 - 17:00
 Τρίτη  9:00 - 19:30
 Τετάρτη  9:00 - 19:30
 Πέμπτη  9:00 - 19:30
 Παρασκευή  9:00 - 19:30
 Σάββατο  9:30 - 18:00
 Κυριακή  Κλειστά

 

Καλέστε μας: 21062 98100

Πώς θα έρθω;

 

Απλά και γρήγορα! Το στίγμα πάνω στον χάρτη, σου δείχνει την πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης. Ένας μεγάλος ιδιόκτητος χώρος parking διασφαλίζει ότι δεν θα ταλαιπωρηθείς μόλις φτάσεις. Εσύ απλά επιλέγεις τον τρόπο που θα έρθεις και εμείς αναλαμβάνουμε να σε εξυπηρετήσουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο.

Γιατί να έρθω;

Σας προσκαλούμε στο χώρο μας για να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για το σπίτι σας, που σας προσφέρει την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό που επιθυμείτε. Σε έναν ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο, θα ανακαλύψετε τη μεγάλη γκάμα υφών και επιλογών, καθώς και τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις στο minimal design. Σε ένα χώρο 2000 τ.μ. και με περισσότερα από 50 εκθέματα, είναι το μοναδικό μέρος στη νότιο Ελλάδα που σας προσφέρει όλες τις λύσεις συστημάτων αλουμινίου. Στο showroom θα βρείτε επιλογές όπως:

 • Παράθυρα & Μπαλκονόπορτες
 • Πόρτες Εισόδου
 • Υαλοπετάσματα
 • Πέργκολες και Λύσεις Εξωτερικών Χώρων

Ένα μέρος όπου τα προϊόντα συναντούν τις ανάγκες και καλύπτουν τις απαιτήσεις.

 

 

 

Τι θα βρείτε στο Showroom μας;

 

 

Ποια μέτρα προστασίας ισχύουν κατά την επίσκεψή μου;

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του Κορωνοϊού, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Γι’ αυτό διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις προτού έρθεις σε έναν εκθεσιακό μας χώρο:

 1. Θα πρέπει να έχεις προγραμματίσει ραντεβού για την επίσκεψή σου καλώντας στο (+30) 210 6298100 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
 2. Δεχόμαστε ένα ραντεβού κάθε φορά, με τους επισκέπτες να μην υπερβαίνουν τα 3 άτομα. Μπορείς να φέρεις λοιπόν κάποιον φίλο ή σύντροφο και τον κατασκευαστή ή μηχανικό που σε συμβουλεύει. Εάν ήδη εξυπηρετείται κάποιο άλλο γκρουπ επισκεπτών, θα πρέπει να δείξετε λίγη κατανόηση παραμένοντας στον εξωτερικό χώρο του εκθετηρίου.
 3. Η μάσκα είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την οποία και θα πρέπει να φορέσεις πριν εισέλθεις στον εκθεσιακό χώρο. Δυστυχώς, ο υπεύθυνος του εκθεσιακού χώρου δε θα επιτρέψει την είσοδό σου χωρίς αυτήν.
 4. Η είσοδος στο Showroom επιτρέπεται μόνο με μάσκα.
 5. Σημειώνεται ότι κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει γίνεται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο).

 6. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκέψεως όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της Alumil, φορούν τις προστατευτικές τους μάσκες.
 7. Η χρήση αντισηπτικού είναι υποχρεωτική πριν την είσοδο.
 8. Επίσης, θα πρέπει να μας επιτρέψεις τη θερμομέτρησή σου με ηλεκτρονικό εξ’ αποστάσεως θερμόμετρο.
 9. Τέλος, προτού ξεκινήσει η περιήγηση στον εκθεσιακό μας χώρο, θα πρέπει να συμπληρώσεις το απαραίτητο έντυπο ιχνηλάτησης.

Είναι μία γρήγορη και απολύτως αναγκαία διαδικασία που προσφέρει ασφάλεια τόσο σε κάθε επισκέπτη, όσο και στους δικούς μας ανθρώπους που εξυπηρετούν καθημερινά. Σ’ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την τήρηση των κανόνων σ’αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Εάν χρειάζεσαι περαιτέρω βοήθεια, θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Δίκτυο κατασκευαστών

Βρείτε κοντά στην περιοχή σας αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου συνεργατών μας

Δείτε εδώ