Alumil Greece
Choose your local website
Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου SUPREME SD115

Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου SUPREME SD115

Περιγραφή

H ALUMIL ανοίγει νέους ορίζοντες στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της σειράς SUPREME SD115 Pivot, ο οποίος χαρίζει υπερδιαστασιολόγηση στις πόρτες εισόδου και προσδίδει κύρος και κομψότητα στην όψη του κτιρίου, διατηρώντας παράλληλα μινιμαλιστικό χαρακτήρα και ομοεπιπεδότητα των επιφανειών.

Το σύστημα SUPREME SD115 Pivot δημιουργεί ένα νέο αίσθημα διάχυσης του φωτός και διασύνδεσης του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος του χώρου, καθιστώντας το μοναδικό σε σχεδιασμό και καινοτομία.

Ο προηγμένος σχεδιασμός σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό του συστήματος, αποτελούν εχέγγυα για τη δημιουργία θυρών εισόδου αισθητικής υψηλού επιπέδου, με εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια, τη μόνωση και τη λειτουργικότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικό επίπεδο Ασφάλειας
  • Μοντέρνα Εμφάνιση
  • Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην εξαιρετική υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Εύκολη πρόσβαση κατά τη χρήση, με προδιαγραφές για ΑΜΕΑ και παιδιά
  • Εξαιρετικό επίπεδο Ηχομόνωσης
  • Ευκολία στη χρήση και υψηλή λειτουργικότητα

Πιστοποιητικά

  • Η πιστοποίηση C2C Certified® είναι το παγκόσμιο πρότυπο για ασφαλή και βιώσιμα κυκλικά προϊόντα που δημιουργούνται με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον
  • Aluminum TUV Austria OK Recycled

Γενικά Χαρακτηριστικά

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ
Ναι
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ίσιο
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ
Ηλεκτροστατική Βαφή, All powder coating , Γυαλιστερή ανοδίωση, Ανοδιωμένα χρώματα, Σουμπληχρωμία

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΒΑΘΟΣ ΚΑΣΑΣ
115 mm
ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΥΑΛΩΣΗΣ
115 mm
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Κλειδαριά πολλαπλών σημείων
ΕΙΔΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ
Περιμετρική τριών επιπέδων με EPDM ελαστικά
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΤΩΚΑΣΙΟΥ
7 mm
ΕΙΔΟΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
Πολυαμίδια πλάτους 34 mm, ALUMIL Energy bar, Αφρώδες μονωτικό υλικό

Επιδόσεις

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ
RC3

Χαρακτηριστικά

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Μονόφυλλες ομοεπίπεδες πόρτες εισόδου
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ UF
από 0,75 W/m²K
ΒΑΘΟΣ ΦΥΛΛΟΥ
115 mm
ΒΑΡΟΣ ΦΥΛΛΟΥ
έως 250 Kg
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΥΨΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
70 mm
ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Όλες οι διαθέσιμες τυπολογίες

01
Μονόφυλλη ανοιγόμενη με πάνελ
02
Μονόφυλλη ανοιγόμενη με πάνελ και σταθερό
03
Μονόφυλλη ανοιγόμενη με πάνελ, φεγγίτη και σταθερά

Σχετικά Αρχεία

FAqs

Συχνές ερωτήσεις για Πόρτες εισόδου

Το κόστος των πορτών εισόδου αλουμινίου διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος (κρύα, θερμομονωτική), με το έργο (τοποθεσία), τη δυσκολία τοποθέτησης (νέα τοποθέτηση, αποξήλωση παλαιάς), τον τύπο της πόρτας (με πάνελ ή τζάμι, εύκολη πρόσβαση κτλ), τους μηχανισμούς, το χρώμα, την αισθητική και μια σειρά ακόμα παραγόντων που συνυπολογίζονται, ώστε να διαμορφωθεί η τελική τιμή. Συνεπώς, το τελικό κόστος θα το λάβετε από τον κατασκευαστή που θα απευθυνθείτε και θα αναλάβει το έργο σας.

Βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε προς τους τελικούς καταναλωτές, έχουμε αναπτύξει το διαδικτυακό εργαλείο MyWindows, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, να επιλέξετε έως 3 κατασκευαστές και να λάβετε τις αντίστοιχες οικονομικές προσφορές τους.

Οι πόρτες εισόδου αλουμινίου, φέρουν όμοια χαρακτηριστικά ως προς την ενεργειακή τους απόδοση, με αυτά των κουφωμάτων αλουμινίου. Έτσι, και οι ενεργειακές πόρτες εισόδου εξοπλίζονται στο εσωτερικό τους με ειδικό μονωτικό υλικό (συνήθως πολυαμίδιο) που είναι κακός αγωγός της θερμότητας με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η απώλεια ενέργειας προς το εσωτερικό του χώρου. Μάθετε περισσότερα για τις ενεργειακές πόρτες εισόδου και τα ενεργειακά κουφώματα, και τα οφέλη της εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων που προσφέρουν.

Οι πόρτες εισόδου αλουμινίου απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, λόγω της φύσης του υλικού κατασκευής. Για να διατηρήσετε όμως την πόρτα σας σαν καινούργια, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες βασικές συμβουλές, που θα αυξήσουν περαιτέρω το χρόνο ζωής της.