Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

ALUMIL 12 activități de top în 2020

12 luni/12 acțiuni spectaculoase ale companiei

 

Anul 2020 a fost unul foarte provocator, în întreaga lume. O pandemie neașteptată a adus numeroase schimbări în viața noastră de zi cu zi, fiind constrânși în a ne reevalua obiceiurile și activitățile.

În ALUMIL, încă de la începutul pandemiei cu virusul COVID-19, ne-am concentrat pe siguranța și sănătatea angajaților noștri și am sprijinit societatea în lupta împotriva virusului. Mai presus de toate, am rămas fideli valorilor companiei, concentrându-ne pe obiectivele noastre cu dăruire și persistență. Astfel, 2020 ne-a adus destule momente fericite. Prezența internațională a companiei noastre a fost sporită, în timp ce dezvoltarea produselor de înaltă calitate a rămas vârful de lance al activităților noastre. Mai mult, am lansat ALUMIL Academy, prima academie privată pentru fabricanții de aluminiu din Grecia, contribuind în mod eficient la creșterea industriei noastre și instruirea generației vechi și noi de producători..

În plus, în calitate de companie de top, ne asumăm responsabilitatea de a contribui la societate într-un mod pozitiv. Prin urmare, ne-am intensificat acțiunile de Responsabilitate Socială Corporativă, declanșând inițiative care îmbunătățesc condițiile de viață de zi cu zi pentru toate persoanele. În încheierea anului, am realizat un eveniment de care suntem mândri: am organizat ArXellence 2, competiția internațională de idei de arhitectură ALUMIL, solicitând comunității arhitecturale globale să prezinte idei despre reamenajarea falezei vestice din Salonic, Grecia.p>

Acestea sunt cele 12 repere de top ALUMIL

 


Proiecte Internaționale

 

 

Vancouver House

La începutul anului ne-am bucurat de finalizarea cu succes a unui proiect important în Vancouver, Canada. Vancouver House, impresionantul zgârie-nori curbat, proiectat de celebrul birou de arhitectură Bjarke Ingels Group a fost inclus în lista CNN cu cele mai așteptate clădiri ale anului 2020. Proiectul a fost echipat cu sistemul avansat ALUMIL SUPREME S700.

Da Vinci

Tel Aviv este un oraș modern care nu doarme niciodată. Proiectul Da Vinci, un complex format din 3 clădiri – 2 zgârie nori și o clădire cu 9 etaje- încorporează toate caracteristicile orașului, dar în acelaș timp are viziunea de a realiza mai mult astfel încât să depășească toate construcțiile la scară largă existente, inspirate de spiritul inovator. ALUMIL echipează complexul de clădiri cu un sistem glisant personalizat din aluminiu.

 

 

 

Belgrade Waterfront

Compania noastră a participat la remarcabilul proiect Belgrade Waterfront, unul dintre cele mai ambițioase proiecte de restructurare din Europa din ultimele decenii. SUPREME S77 și SMARTIA M50 sunt sistemele care au fost instalate în cele două turnuri Vista & Parking, consolidându-i izolarea termică, obținerea eficienței energetice ridicate și oferind o rezistență ridicată la presiunea vântului.

 


Produse


SMARTIA Μ78

SMARTIA M78 este noul sistem modular de pereți cortină de la ALUMIL și combină calitatea avansată cu ușurința de instalare și estetică minimalistă. În plus, oferă robustețe statică, rezistență ridicată la încărcarea vântului și multiple opțiuni de personalizare.

 

 

 

Smart Gate la Muzeul Acropole

Smart Gate este dispozitivul extrem de precis, de măsurare avansată a temperaturii, dezvoltat de ALUMIL. Acest dispozitiv este conceput ca o metodă preventivă pentru clădiri unde fluxul de oameni este crescut și există treceri constante. Muzeul Acropole din Atena, o instituție de referință, se află acum printre clădirile care folosesc Smart Gate

SMARTIA S67 URBAN

Noul sistem batant, SMARTIA S67 URBAN, urmează tendința modernă de estetică industrială și minimalistă. Combină designul industrial cu nivelurile ridicate ale performanței. Mai mult, robustețea sistemului și rezistența sa excelentă antiefracție oferă un sentiment de siguranță.

 

 


Premii și Distincții


 

Cele mai Sustenabile Companii

Sustenabilitatea și valorile Economiei Circulare se află la baza modelului nostru de afaceri. Anul acesta eforturile noastre au fost recunoscute, iar compania noastră a fost numită una dintre „ Most Sustainable Company in Greece 2020”. Evenimentul virtual „Sustainable Greece 2020” a fost organizat de Fundația QualityNet și printre participanți au fost companii de elită din Grecia.

SUPREME S91

SUPREME S91 (versiunea Hi) a fost certificat de “Passive House Institute”ca fiind cel mai performant sistem din aluminiu de pe mapamond dintre ferestrele din aluminiu pentru zona climatică “temperat – continentală răcoroasă”. A fost un moment foarte special pentru compania noastră în 2020. Această recunoaștere ne confirmă cunoștințele noastre tehnologice de top, și ne oferă curajul de a continua să dezvoltăm produse care să ne facă mândri, „construind excelență în fiecare zi”.


Educație


ALUMIL Academy

Excelența în construcții este foarte important pentru ALUMIL. Ne străduim să obținem produse de înaltă calitate și continuăm să contribuim la formarea partenerilor noștri. În acest sens, am creat ALUMIL Academy, prima academie privată pentru producătorii de tâmplărie din Grecia. Scopul principal al Academiei este de a oferi cunoștințe esențiale atât noilor producători, cât și pentru producătorii cu experiență, ajutându-i să fabrice produse definite prin calitate superioară și estetică avansată, menite să satisfacă nevoile fiecărui client.


Responsabilitate Socială Corporativă


ArXellence 2

ArXellence 2 – realizată de ALUMIL competiția internațională a ideilor de arhitectură – a fost finalizată cu succes, lăsând participanților cele mai bune impresii. Subiectul competiției a fost reamenajarea falezei vestive a orașului Salonic și crearea noului Central Business District. Răspunsul comunității arhitecturale globale a fost extraordinar: 1.464 de înregistrări din 90 de țări și 173 de propuneri finale, care au fost evaluate de juriul nostru international.

 

I

 

Curățarea apei de mare din Salonic

Acțiunile de Responsabilitate Socială Corporativă ALUMIL se bazează întotdeauna pe modul de îmbunătățire a condițiilor de viață ale oamenilor. În urma acestor valori, am finanțat operațiunea de curățare a apei de mare din zona orașului Salonic, cu scopul de a extrage obiectele și gunoaiele din golful Thermaikos.

Raport de Sustenabilitate

În 2020, ALUMIL a publicat primul său Raport Anual de Sustenabilitate, prezentând în detaliu toate activitățile corporative care au fost realizate având în centrul lor respectul pentru oameni și mediu. Cele cinci secțiuni ale Raportului de sustenabilitate includ: guvernanță corporativă eficientă, Rolul cheie al angajaților, Respectul pentru societate, Protecția mediului și Serviciul de piață holistică.

Adaugati la favorite