Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SMARTIA M78: Descoperiți noul sistem avansat pentru pereți cortină unitizați

În industria modernă a construcțiilor „timpul înseamnă bani”. Prin urmare, proiectele de construcții ar trebui să respecte termenele limită în timp ce se mențin în limita bugetului planificat. SMARTIA M78 de la ALUMIL este un sistem de pereți cortină care poate contribui la atingerea ambelor obiective menționate mai sus, deoarece este o soluție rentabilă care combină calitatea și ușurința de fabricare.

SMARTIA M78 are o varietate de avantaje care îl diferențiază de concurență. Din punct de vedere estetic, urmează tendința arhitecturală globală a liniilor minimaliste. De asemenea, geamurile structurale cu rosturi sigilate  oferă un sentiment de unitate pe suprafața exterioară a fațadei, permițând pătrunderea neobstrucționată a luminii naturale. Mai mult, instalarea sistemului devine extrem de ușoară, având în vedere că unitățile sale modulare - inclusiv geamurile vitrate - sunt prefabricate. Astfel, în timpul procesului de instalare, cerințele pentru forța de muncă și echipamente sunt minime, contribuind la costuri mai mici și proceduri de construcție mai rapide.

În plus, beneficiile sistemului se extind la tipologiile sale. SMARTIA M78 oferă o varietate de soluții: unitățile fixe, unitățile cu ferestre proiectate sau ferestre batante, sunt incluse în bogata sa paletă de tipologii. În plus, construcțiile de colț și integrarea lamelelor din aluminiu sunt de asemenea posibile. Versatilitatea lui M78 permite soluții personalizate în funcție de cerințe, făcându-l alegerea ideală pentru proiecte solicitante.

SMARTIA M78 încorporează toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un sistem modern de perete cortină. Ușurința de instalare și costul competitiv în combinație cu robustețea statică crescută, rezistența la încărcările vântului și opțiunile multiple de personalizare sunt dovada superiorității sale. În concluzie, M78 este o alegere fiabilă pentru clădirile înalte cu termene exigente și cerințe de calitate sporite.

Adaugati la favorite