Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Belgrad Waterfront: ALUMIL participă la proiectul ambițios de revitalizare urbană

Belgrade Waterfront este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de restructurare din Europa, urmând să pună Belgradul pe harta internațională, printre orașele cu cele mai bune centre de afaceri și rezidențiale din lume. Proiectul include o serie de construcții la scară largă, care vor găzdui apartamente, birouri, magazine comerciale,  restaurante și cafenele.

Vista & Parkview, cele două turnuri cu mai multe etaje, au fost construite și sunt disponibile pentru afaceri și locuințe rezidențiale. La doar 2 km de centrul istoric și de parcul Kalemegdan, cei doi zgârie-nori sunt în mijlocul diferitelor activități urbane și culturale. De asemenea, această zonă este aproape de Piața Republicii și Muzeul Național, în timp ce poziționarea în apropierea râului Sava face viața de zi cu zi aventuroasă, amintindu-ne că orașele mari „nu dorm niciodată”. Cele două turnuri au câte 23 de etaje și sunt cele mai râvnite clădiri rezidențiale din oraș. Viața de zi cu zi în Vista & Parkview oferă sentimental unui stil de viață metropolitan și în același timp spațiile verzi, frumos proiectate oferă un mediu calm. În plus, vederea oferită de cele două zgârie-nori către parc este o parte importantă a întregii experiențe, deoarece creează un echilibru esențial între designul arhitectural inovator și elementul natural. În afară de apartamente, la parterul clădirilor găsim magazine comerciale, cafenele și restaurante.

Compania noastră participă la acest proiect remarcabil, echipând cele două turnuri cu sistemele SUPREME S77 și SMARTIA M50. Principala cerință a fost performanța maximă a izolării termice, pentru a obține o eficiență energetică ridicată. Având în vedere înălțimea Parkview & Vista, standardele pentru rezistența la presiunea vântului erau ridicate, astfel sistemul batant certificat SUPREME S77 a fost o soluție excelentă datorită durabilității sale împotriva condițiilor meteorologice extreme. În plus, SMARTIA M50 este un sistem avansat de pereți cortina care oferă performanțe statice sporite. Ca urmare, interiorul turnurilor rămâne neafectat de variațiile meteorologice, oferind siguranță și armonie în viața de zi cu zi.

Participarea ALUMIL la un proiect care modernizează Belgradul și deschide un capitol internațional pentru oraș, este o dovadă a prezenței  companiei nu numai în zona balcanică, ci la scară globală, oriunde au loc cele mai avansate proiecte arhitecturale.

Adaugati la favorite