Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

ALUMIL printre cele 25 de companii de top cu cele mai bune practici de sustenabilitate din Grecia

În ALUMIL, „construim excelența în fiecare zi”. Motto-ul nostru ne motivează să continuăm ridicarea standardelor de calitate pentru sistemele arhitecturale din aluminiu pe care le producem. Cu toate acestea, cultura companiei noastre nu se oprește cu produse impecabile, ci este încorporată în fiecare activitate a noastră. Recent, compania noastră a fost numită una dintre „The Most Sustanaible Companies in Greece for 2020”. Am primit această onoare datorită practicilor corporative durabile și principiilor economiei circulare pe care le aplicăm ca organizație. Merită menționat faptul că ALUMIL este singura companie de producție de sisteme arhitecturale din aluminiu, care primește o astfel de onoare.

 

Pe 7 Decembrie, a avut loc evenimentul virtual Sustainable Greece 2020. QualityNet Foundation a primit un număr mare de portofolii corporative și a anunțat cele 25 de companii de elită care îndeplinesc standardele de durabilitate. Includerea unei corporații în această listă este decisă după evaluarea a două comitete diferite.


Distincția noastră onorifică s-a bazat pe abordarea noastră holistică asupra problemelor legate de dezvoltarea durabilă. Fiecare factor care afectează linia noastră de producție a fost documentat: de la prelucrarea materiei prime și modelul circular de producție, la Sistemul Managementului de Mediu și metodele de reciclare și turnare a aluminiului. Mai mult, ne-am concentrat pe acțiunile companiei privind formarea și dezvoltarea personalului și, de asemenea, activități care ajută comunitățile locale și fac parte din strategia de responsabilitate socială a companiei.

 

Viziunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și se realizează nu numai prin dezvoltarea de produse premium, ci și printr-un model de afaceri sustenabil, care să fie uman și ecologic. Această includere a ALUMIL în lista semnificativă „The Most Sustainable Companies in Greece for 2020”, îmbunătățește politica noastră de dezvoltare durabilă, în timp ce continuăm „să construim excelență în fiecare zi”. Vom continua să luăm inițiative care să asigure un viitor luminos și verde pentru generațiile viitoare!

Adaugati la favorite