Alumil Greece
Choose your local website

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ενδιαφέρεσαι για το MyWindows EasyPay;

Αν έχεις ήδη λάβει προσφορές μέσα από το δίκτυο κατασκευαστών του My Windows και θέλεις να λάβεις χρηματοδότηση για τα νέα σου κουφώματα, ανακάλυψε τα οφέλη του προγράμματος EasyPay και συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Αν έχεις ήδη λάβει προσφορές μέσα από το δίκτυο κατασκευαστών του My Windows και θέλεις να λάβεις χρηματοδότηση για τα νέα σου κουφώματα, ανακάλυψε τα οφέλη του προγράμματος EasyPay και συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Loan Calculator
Σε συνεργασία με την

Μηνιαία πληρωμή

0


500 € 10,000 €

Επιτόκιο 8,9%*

Συνολικό ποσό επιτοκίου0

Συνολικό ποσό χρηματοδότησης 0
(περιλαμβάνει επιπλέον χρεώσεις)

Συνολικό ποσό αποπληρωμής0

* (πλέον 0,6% - εισφορά ν128/1975)

Ανακάλυψε τα οφέλη του MyWindows EasyPay:

  • Ευέλικτη Χρηματοδότηση έως 10.000€. Το πλάνο αποπληρωμής προσαρμόζεται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. 
  • Δυνατότητα Πρόωρης Αποπληρωμής από τον Πρώτο Μήνα.
  • Σταθερή Δόση με Προνομιακό Σταθερό Επιτόκιο 8,9% ή 11,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, βάσει της πιστοληπτικής σου αξιολόγησης από την tbi bank
  • Άμεση Εκταμίευση ολόκληρου του Ποσού. Τα χρήματα κατατίθενται στον ελληνικό τραπεζικό σου λογαριασμό εντός της ημέρας υπογραφής της σύμβασης. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό στην tbi bank.
  • 100% Ψηφιακή Διαδικασία. Η αίτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή τον υπολογιστή σου, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία. Χρειάζεσαι μόνο την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σου σημείωμα ή πρόσβαση στο gov.gr. Υπογράφεις τη σύμβαση ηλεκτρονικά, χωρίς φυσική παρουσία.
  • Γραμμή Υποστήριξης. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της tbi bank είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, προσφέροντάς σου την καθοδήγηση που χρειάζεσαι. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Χρηματοδότηση Αγοράς Κουφωμάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Λύσε τις Απορίες σου Σχετικά με το EasyPay

Το MyWindows EasyPay είναι το πρόγραμμα χρηματοδότησης της ALUMIL, που παρέχεται σε συνεργασία με την tbi bank

Σκοπός του προγράμματος είναι να σε βοηθήσει να αγοράσεις νέα κουφώματα, αναβαθμίζοντας ενεργειακά το σπίτι σου και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσής σου.

Με το EasyPay, η αποπληρωμή του συνολικού ποσού γίνεται σε μηνιαίες δόσεις, χωρίς να χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα. 

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης αξιολογούνται και, εφόσον εγκριθούν, τα ποσά (έως 10.000€) δίνονται από την tbi bank, βάσει της εκάστοτε ισχύουσας πιστωτικής πολιτικής. 
Mέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος EasyPay, έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τις ανάγκες σου για:
  • Νέα κουφώματα αλουμινίου (παράθυρα και πόρτες)
  • Νέα πόρτα εισόδου 
Αποκλειστικά από τους αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου μας, με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα και γρήγορα μέσα από το MyWindows.
Για να λάβεις τη χρηματοδότηση, δεν χρειάζεται να είσαι πελάτης της tbi bank. Για τη διευκόλυνσή σου, τα χρήματα μεταφέρονται στον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σου και μπορείς να τα εκταμιεύσεις άμεσα και με ασφάλεια.
Ναι. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα με σταθερό επιτόκιο και σταθερές μηνιαίες δόσεις που διαμορφώνονται από εσένα, βάσει των αναγκών σου. 
 H tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου "phygital" καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Γερμανία, Λιθουανία, Βουλγαρία & Ρουμανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 20.000 εμπόρων η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2022 και έχει εκδώσει σχεδόν 550.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Απρίλιο του 2022 εποπτευόμενη από την Τράπεζα Ελλάδος ως υποκατάστημα Πιστωτικού Ιδρύματος με Έδρα σε Κράτος Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που Λειτουργεί με "κοινοτικό διαβατήριο" (Ν. 4261/2014, Οδηγία 2013/36/ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ
Μετά την υποβολή της αίτησής σου, η tbi bank την ελέγχει, την αξιολογεί και επικοινωνεί μαζί σου σε περίπτωση που χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνεπώς, ο χρόνος απάντησης εξαρτάται αποκλειστικά από την tbi bank.