Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

Καριέρα στην ALUMIL: Χτίζουμε μαζί το επαγγελματικό μέλλον σας

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την ALUMIL ως την κορυφαία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης καινοτόμων και ενεργειακά αποδοτικών κουφωμάτων αλουμινίου, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η επιτυχία μας οφείλεται σε μια ομάδα ταλαντούχων επαγγελματιών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτούμε, κάθε φορά, νέες κορυφές.   

Στην ALUMIL, οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία μας μέχρι σήμερα, καλλιεργούμε τα ταλέντα τους, αναπτύσσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, επενδύουμε στη συστηματική εκπαίδευσή τους και προάγουμε τη συνεχή εξέλιξή τους. Και φυσικά, αναζητάμε διαρκώς νέους επαγγελματίες που μπορούν να κάνουν την ομάδα μας πιο δυνατή.  

Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετείχαμε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023 σε μια σειρά από Ημέρες Καριέρας και άλλες εκδηλώσεις, με στόχο να συστήσουμε την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας μας σε νέους υποψηφίους και να συζητήσουμε μαζί τους τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουμε και τις δυνατότητες που παρέχουμε για να χτίσουν μια λαμπρή σταδιοδρομία. 

 

Σε αυτές τις εκδηλώσεις, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το «πρόσωπο» της εταιρείας μας ως εργοδότη και μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.  

Κουλτούρα καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης 

Η καινοτομία είναι η «καρδιά» της εταιρείας μας, καθώς για να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή, χρειάζεται να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά και να διευρύνεις τα όρια του κλάδου σου. Στην ALUMIL, καλλιεργούμε μια κουλτούρα που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την καινοτόμο σκέψη, την πρωτοβουλία και τη διάθεση για συνεχή βελτίωση. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να βρίσκονται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και να έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύσσονται μαζί μας και να συμβάλλουν στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα του κλάδου μας.   

Αφοσίωση στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας 

Η συστηματική επένδυση στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική επιτυχία τους όσο και στην ευρύτερη επιτυχία της εταιρείας μας. Στην ALUMIL, προσφέρουμε μια σειρά από ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, καθώς και την καθοδήγηση που χρειάζονται οι άνθρωποί μας για να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα και να κατακτήσουν νέες κορυφές, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.  

Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης 

Στην ALUMIL προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και προσελκύουμε επαγγελματίες από πολλούς διαφορετικούς τομείς, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους μας να εμβαθύνουν και να εξειδικευτούν σε αντικείμενα και πεδία που τους ενδιαφέρουν, καθώς και να αναλάβουν νέους ρόλους. Για κάθε εργαζόμενο, η καριέρα στην ALUMIL είναι ένα ταξίδι στο οποίο είμαστε συνοδοιπόροι, υποστηρίζοντας τις φιλοδοξίες του και παρέχοντάς του τους απαραίτητους πόρους για να πετύχει τους στόχους του. 

Βιωσιμότητα και κοινωνική υπευθυνότητα 

Στην ALUMIL, η αειφορία και η κοινωνική ευημερία βρίσκονται στην καρδιά της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Επενδύουμε συστηματικά σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να πρωτοστατούν σε ενέργειες που κάνουν τη διαφορά και βάζουν τα θεμέλια για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές.  

Επιλέγοντας να ενταχθείτε στο δυναμικό της ALUMIL, επιλέγετε να γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας οικογένειας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτάσετε επαγγελματικά στη δική σας «Ιθάκη», μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γνώσεις και προκλήσεις. Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας αυτή τη στιγμή ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο

Αποθήκευση